Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Temel ve Dursun Fıkraları

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim Karı
    Mahkemede hakim, Temel'e sormus;
    - Kiminle evlisin?
    - Bizum kariylan!
    Hakim sinirlenmis,;
    - E, herhalde. Sen hic erkekle evlenen duydun mu?
    - Duydum tabi, nasil duymadum!
    - Kimmis,?
    - Bizum kari.

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizim Karı
      Mahkemede hakim, Temel'e sormus;
      - Kiminle evlisin?
      - Bizum kariylan!
      Hakim sinirlenmis,;
      - E, herhalde. Sen hic erkekle evlenen duydun mu?
      - Duydum tabi, nasil duymadum!
      - Kimmis,?
      - Bizum kari.
      Dayı bu süpermiş
      Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
      sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

• İlk olarak 000061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dayı bu süpermiş
        temelle dursun olurda süper olmazmı...

Yorum

• Temelle Dursun bir gün askere giderler
          dağıtım yapılır dağıtım oldukdan sonra
          Dursun Ankaraya Temel ise Hendeğe düşerler
          izin zamanında Dursun köye döner ve Temelin annesiyle karşılarşır
          konuşmaya başlarlar
          annesi Dursuna Temelin nereye düştüğünü sorar
          Dursunda hemdeğe düştüğünü söyle
          anneside ula kaç kere dedum ona önüne bakta gez düşme hendeklereder )
          ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• Rus fizikçiler yerin 100 metre altında bakır tel bulduklarını, bunun atalarının bundan 1000 yıl önce...sinde telefon şebekelerinin olduğunu kanıtladığını duyurmuşlar.
            Bu olaydan bir hafta sonra Amerikan gazetelerin de ilginç bir manşet:Amerikan bilim adamları yerin 200 metre altında 2000 yıl öncesine ait fiberoptik kablolar bulduklarını, bunun, Amerikan toplumunun Ruslardan 1000 yıl öncesinde gelişmiş dijital haberleşme sistemleri olduğunu söylemişler...
            Bir hafta geçmeden Trabzon, Araklı' da yerel Taka gazetesinde yeni bir manşet:Trabzonlu bilim adamlarının yerin 500 metre altına kadar kazdıklarını ve hiçbir şey bulamadıklarını, bunun sebebinin ise
            Atalarının 5000 yıl öncesinde kablosuz(wireless) iletişim sistemlerini kullandığının ispatı olduğunu belirtmişlerdir..

...
            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
            Olmak ister isen bu yolda mahir,
            Harabat ehlini hor görme şakir,
            Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Bir gün temel in babası ölmüs ve cenazeye almanya dakı abisi gelir..
              temel e sorar: babam nasıl öldü?
              temel:20. kattan düştü..ordan manavın günesligine dustu ordan 200 m yukarıya zıpladı..
              abi: yaaa demek 200m den dustude öldü..
              temel: hayır ordanda kasabın guneslıgıne düştü.. ordan catıya..
              abi:ya demek catıdan düştü.. vah vah
              temel:yok hayır ordan da elektrik tellerine...
              abi: öfffff nerde öldü bu söylesene.
              temel:baktık düşmüyo biz vurduk..

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bir gün temel in babası ölmüs ve cenazeye almanya dakı abisi gelir..
                temel e sorar: babam nasıl öldü?
                temel:20. kattan düştü..ordan manavın günesligine dustu ordan 200 m yukarıya zıpladı..
                abi: yaaa demek 200m den dustude öldü..
                temel: hayır ordanda kasabın guneslıgıne düştü.. ordan catıya..
                abi:ya demek catıdan düştü.. vah vah
                temel:yok hayır ordan da elektrik tellerine...
                abi: öfffff nerde öldü bu söylesene.
                temel:baktık düşmüyo biz vurduk..

Süpermiş

Yorum

• Cemal ile Temel askerde beraber nöbet tutarlarken, komutanları bir bakmış
                  Cemalin elinde bir mektup, okuyor.
                  - N'apıyorsunuz, demiş.
                  Temel:
                  - Sevculumden mektup celdi. Okuma yazma pilmem, Cemal okuyo pağa.
                  - Peki Cemal'in kulaklarındaki pamuk ne?
                  Temel:
                  - Mektubu tuymasin diye....

Yorum

• Bu başlık geride kalmasın, süper fıkralar var.

~~~

Bir tane de ben yazayım;

Temel, Dursun ile İdris ortak inşaat yapmışlar. İnşaat bir gün sonra yıkılıyor.
                    Dursun başlamış ağlamaya: ''Gittu demurum, çeluğum.''
                    İdris de: ''Gitti kumum, çagilum.'' diye ağlıyormuş.
                    Temel ise seviniyormuş: ''İyiki çimento gomadık, yoksa o da gidecektu.''
                    YOU'LL NEVER WALK ALONE
                    OKlahoma City Thunder

Yorum

• Temel'e Allah yürü Ya Kulum demiş arabayı satmış

Temel olimpiyat oyunları 100 metre finalinde doping yapmiş.Anlaşılmasın diye sonuncu olmuş..

Arkadaşı Temel'e seslenmiş geç bak bakalım arabanın sinyalleri çalişiyor mu, demiş.
                      Temel aşağı inip bağırmaya başlamiş: -Yanayi, -Yanmayi, -Yanayi, -Yanmayi...

Temele sormuşlar. En çok hangi nefesleri seversin.
                      Temelde cevap vermiş.
                      Sigaramın ilk nefesi ile, kaynanamın son nefesi

Temel birgün doktora gitmiş,demişki;
                      -Doktor bey parmağımı karnıma basyırıyorum acıyor ,omuzuma bastırıyorum acıyor,kalbime bastırıyorum acıyor kafama bastırıyorum acıyor ,kafama bastırıyorum acıyor ..
                      Doktor çok şaşırmış ...Temele yapılabilecek tüm tahlilleri yapmış ama birşey çıkmamış .En sonunda temelin parmağının kırık olduğu anlaşılmış

Temel bir gün İstanbul'da gezerken 61 plakalı bir araba görür. Ve arabanın lastiğini bıcakla patladır. Sonra da karşısına geçip oturur. Yoldan geçen biri:
                      -Kardeşim lastiği niye patlattın? Diye sorunca, Temel:
                      -Dur ula, memleket havasi aliyrum

Yorum

• KIRÇ)
                        Tabura yeni bir komutan gelmiş ve askerleri toplayarak bir
                        konuşma yapacağını bel...irtmiş. Bütün askerler toplanmışlar ve komutan
                        başlamış konuşmaya :
                        -- Bugün tanışmak için sizleri buraya topladım. Benim adım
                        Ahmet, soyadım Kırç. Tekrar ediyorum, Kırç. Arada R var. Sakın ola
                        diliniz sürçmesin çok fena yaparım. Herkes iyice ezberlesin hata
                        istemem ! Askerler dağılmışlar ve herkes "Arada R var, arada R var"
                        diye içinden ezbere koyulmuş. Komutan ise bu konuda ne kadar hassas
                        olduğunu göstermek için sağda solda gördüğü askere soruyormuş :
                        -- Sen
                        -- Emredin komutanım!
                        -- Soyadım ne benim ?!
                        -- Kırç komutanım.
                        -- Aferin ! İşinin başına !
                        Komutan böyle böyle hergün bir kaç kere soyadını soruyor ancak
                        kimse şaşırmıyormuş. Temel ise bu konuda çok sancılıymış. Ya bir gün
                        piyango kendisine çıkarsa ve şaşırırsa diye daralıp dururmuş. Nihayet
                        bir gün tören esnasında komutan aniden arkasına dönmüş ve Temel'i işaret
                        ederek -- Sen ! Soyadım ne benim ?! demiş.
                        Temel heyecandan konuşamıyor, nutku tutulmuş. Yaprak gibi sallanmaya başlamış.
                        Komutan gayet sinirli :
                        -- Sana söylüyorum, cevap ver, asabımı bozma !
                        Hemen arkasındaki arkadaşı bakmış Temel'in başı belaya girecek
                        hemen fısıldamış :
                        -- Arada R var, arada R var...
                        Bunun üzerine Temel rahatlamış ve cevap vermiş :
                        -- Gört !!!

Yorum

• Amerika'da zencinin biri, pasaportunu kaybetmiş. Aksilik bu ya, o gün de
                          Türkiye'ye uçacakmis. Kara kara düşünürken yolda bir pasaport bulmasın mı!

Hemen almış yerden,
                          bir bakmış ki Leanardo Di Caprio'nun pasaportu. "Ne olursa olsun," demiş ve
                          şansını denemeye karar vermis. Çıkarmış Leonardo'nun fotoğrafını, kendi
                          fotoğrafını yapıştırmış. Uçmuş Türkiye'ye. Atatürk Havalimanı'nda görevli
                          gümrük memuru Temel'in Karşısına
                          geçmiş.
                          Temel, almis pasaportu; adamin ismine bakmış:
                          "Leonardo Di Caprio"; fotoğrafa bakmış ; bir zenci adama bakmış; aynı
                          zenci.
                          Birkaç şaşkın bakıştan sonra öbür masaya seslenmiş: "Ula Cemal, bu Titanik batmış mıydı, yanmış mıydı?

Yorum

• dar oda
                            temel bir otele girer ve bana bir oda der çokça para verir..görevli bavulu alır.asansöre binerler

temel

bu kadar paraya bu küçük yerimi veriyorsunuz.

görevli

efendim burası asansör der.

Yorum

• Temel bir gün kız arkadaşına akşama bize gel evde kimse olmayacak demiş....

Kız eve gelmiş kapıyı defalarca çalmış...... Kimse açmamış kapıyı çünkü evde gerçekten kimse yokmuş......
                              En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 21.02.2011, 11:50.
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                KIRÇ)
                                Tabura yeni bir komutan gelmiş ve askerleri toplayarak bir
                                konuşma yapacağını bel...irtmiş. Bütün askerler toplanmışlar ve komutan
                                başlamış konuşmaya :
                                -- Bugün tanışmak için sizleri buraya topladım. Benim adım
                                Ahmet, soyadım Kırç. Tekrar ediyorum, Kırç. Arada R var. Sakın ola
                                diliniz sürçmesin çok fena yaparım. Herkes iyice ezberlesin hata
                                istemem ! Askerler dağılmışlar ve herkes "Arada R var, arada R var"
                                diye içinden ezbere koyulmuş. Komutan ise bu konuda ne kadar hassas
                                olduğunu göstermek için sağda solda gördüğü askere soruyormuş :
                                -- Sen
                                -- Emredin komutanım!
                                -- Soyadım ne benim ?!
                                -- Kırç komutanım.
                                -- Aferin ! İşinin başına !
                                Komutan böyle böyle hergün bir kaç kere soyadını soruyor ancak
                                kimse şaşırmıyormuş. Temel ise bu konuda çok sancılıymış. Ya bir gün
                                piyango kendisine çıkarsa ve şaşırırsa diye daralıp dururmuş. Nihayet
                                bir gün tören esnasında komutan aniden arkasına dönmüş ve Temel'i işaret
                                ederek -- Sen ! Soyadım ne benim ?! demiş.
                                Temel heyecandan konuşamıyor, nutku tutulmuş. Yaprak gibi sallanmaya başlamış.
                                Komutan gayet sinirli :
                                -- Sana söylüyorum, cevap ver, asabımı bozma !
                                Hemen arkasındaki arkadaşı bakmış Temel'in başı belaya girecek
                                hemen fısıldamış :
                                -- Arada R var, arada R var...
                                Bunun üzerine Temel rahatlamış ve cevap vermiş :
                                -- Gört !!!
                                Bu çok iyiydi ya

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X