ANANIN YANINA BİZİM TEMEL PARAŞÜTÇÜ OLMUŞ.BİR GÜN TEMEL'E HOCASI TEMEL GİT İKİ GÜN AİLENİ ZİYARET ET DEMİŞ GELİNCE BÜYÜK GÖSTERİ YAPACAĞIZ.TEMEL GİTMİŞ İKİ GÜN ANNESİNİ BABASINI GÖRMÜŞ HASRET GİDERMİŞ.GİDECEĞİ GÜN ANNESİ TEMEL'E OĞLUM ATLAMA SENİN PARAŞÜTÜN AÇILMAYACAK RÜYAMDA GÖRDÜM DEMİŞ.TEMEL HOCASININ YANINA VARINCA HOCASINA OLAN BİTENİ ANLATMIŞ.HOCASI TEMEL'İ İKNA EDEMEMİŞ VE SONUNDA TAMAM SEN BENİMKİNİ AL DEMİŞ.NEYSE UÇAĞA BİNMİŞLER TEMEL HOCASININ PARAŞÜTÜNÜ ALMIŞ VE ATLAMIŞ.BİRAZ GITMİŞ İPİ ÇEKMİŞ AÇILMIŞ DERKEN YANINDAN HIZLA HOCASI GEÇMİŞ.TEMEL HOCASIN ARKASINDAN BAĞIRMIŞ.HOCAM NEREYE GİDİYORSUNUZ?HOCASI TEMEL'E ''ANANIN YANINA ANANIN'' DEMİŞ
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Temel ve Dursun Fıkraları
Daraltma
X
-
Soru gibi fıkra ? cevapları alalum
Birgün Temel ve Dursun kahveye giderler. Kahvede Temel süt icelim der Dursunda kahve icelim der ve tartisirlar. Sonra garson tartismayi böler ve derki eger kapidan önce kadin gecerse süt ama eger erkek gecerse kahve iceceksiniz. Temel ve Dursun anlasirlar. Sonunda sütlükahve icerler. Sizce kapidan kim gecmis olabilir?volkannn KOYDUK MU ?
- Alıntı
Yorum
-
Dursun bir gün Temele sorar:
-Ula temel sen bir öğünde kaç hamsi yeyisun?
-elli
-peki orucken ne kadar yeyisun?
-yüz
hayır
-oruçken bir tane yediğin zaman orucun bozulur ve diğer doksan dokuz taneyi oruc değilken yersun.
Temel bu espiriyi çok sever ve hemen bir arkadaşına söyler.
-Ula sen oruçken kaç hamsi yersin yirmi tüh espiriyi kaçırdın yüz deseydin espiri yapacaktımvolkannn KOYDUK MU ?
- Alıntı
Yorum
-
Bizim Karı Mahkemede hakim, Temel'e sormus;
- Kiminle evlisin?
- Bizum kariylan!
Hakim sinirlenmis,;
- E, herhalde. Sen hic erkekle evlenen duydun mu?
- Duydum tabi, nasil duymadum!
- Kimmis,?
- Bizum kari.volkannn KOYDUK MU ?
- Alıntı
Yorum
-
bir gün temeL kız istemeye gider ve kızın babası sorar,
k.b-sigara içermisin olm
t- kesinlikle hayır
k.b-içki içermisin
t.-sadece su içerim
k.b-kumar oynarmısın
t.-katiyen hayır
k.b-karı kız ayağın varmı
t.-annemden başkasını tanınmam
kızın babası peki olm kızı verdik der ama sana bişe soracam,anlaşılan çoK iyi aile terbiyesi almışsın,snde insansın herkesin bi kusuru vardır söyle bakalım senınki nedir
temelde cvp verir''ÇOK YALAN KONUŞURUM''Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
- Alıntı
Yorum
-
faullu bir fıkraysa şimdiden özür diler ve silinmesini rica ederim.
temel ve dursun gazetede okudukları "eş değiştirme" haberine çok takılırlar . hem çekinerek hemde kafalarında "soru işaretleri " haberi tamamlarlar. merak ederler ve birbirlerine "bizde deneyelimmi" diye sorarlar. bilmedikleri bu fantazi ikisi tarafındanda kabul edilir . akşama eşler değişecektir. düşünce uygulanır. vakit gecenin ilerlemiş bir saati ve yer temelin evinde yatak odası. temel sigarasından deriiiiiiin bir nefes çeker ve sorar. "ola dursun eşleri değişturduk değişturmesineda merak ettum, acaba senin kari ile benum kari sizde ne yapayuler."
selam ve hürmetle.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ucan_teneke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoru gibi fıkra ? cevapları alalum
Birgün Temel ve Dursun kahveye giderler. Kahvede Temel süt icelim der Dursunda kahve icelim der ve tartisirlar. Sonra garson tartismayi böler ve derki eger kapidan önce kadin gecerse süt ama eger erkek gecerse kahve iceceksiniz. Temel ve Dursun anlasirlar. Sonunda sütlükahve icerler. Sizce kapidan kim gecmis olabilir?Bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirat edemez. keyfe keder alayına gider TS'li gencler.........
- Alıntı
Yorum
-
Temel, Nataşa'ya aşık olur ve evlenir. İlk gece sorar:
-"Seninle ilk uyuyan erken ben mi olacağım?"
-"Eğer uyursan, evet."-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
- Alıntı
Yorum
-
dursunla temel cocuken, 10 yil arayla bulusalim kim zengin olacak derler,
10yil gecer temel sefil dursun ise helikopterle gelir temel sorar nasi zengin oldin diye dursunda ula bi makine icat ettim 5milyon atiyorsun elini temizliyor der aradan 10 yi gecer bu sefer temel limuzinle gelir ula temel nasi zengin oldun der temelde bi makine icat ettim 10 milyon atiyorsun elini temizliyor 10 milyon daha atmassan elini geri vermiyi demis)))
Bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirat edemez. keyfe keder alayına gider TS'li gencler.........
- Alıntı
Yorum
-
temel eski ve hurda arabasıyla otobanda ilerlerken lüks bi arabaya arkadan çarpar temel lüks aracın sahibine abi sen zenginsin ben fakirim senin araban son model benım kı eski seın paran var benım yok bağlamayı koyar
adam acır temelın halıne tmm der kardesım bi dahakı sefere dikkatlı ol herkes benım gıbı olmaz temel tekrar arabasına bıner bır sure sonra temel gene aynı araca arkadan bıdaha çarpar tekrara aynı sahneler abı sen zenginsin ben fakirim adam temelın halıne tekrar acır ve bıner arabasına aradan kısa bı zmn sonra temel ısıklarda duran luks araca bırdaha çarpar adam bu sefer elinde levye asagı ıner temelde arabanın camından seslenir (Devam et abi devam et benım ben yabancı değil...)Bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirat edemez. keyfe keder alayına gider TS'li gencler.........
- Alıntı
Yorum
-
İlkokul öğretmeni sınıfta cennete gitmek isteyenlerin ellerini kaldırmalarını ister.
Yalnız temel elini kaldırmayınca merak eder ve sorar,
-Sen gitmek istemiyor musun?
-İster idum ama anacuğum okuldan çıkınca hemen eve gel dedi.En son Fatih BALTA tarafından düzenlendi; 27.11.2007, 03:34.Sen ağlat biz severiz seni...
Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
ts_mania
- Alıntı
Yorum
-
bu da benden
Temel, Amerikanin durduk yerde Irak'a saldirmasindan rahatsiz olmustur. Bir yolunu bulup baskan Bush'a telefon eder:
"Alooo! Ben, Temel olarak size savas acayrum haberunuz olsun!"
Bush, gülerek yanitlar:
"Hehehe...kac kisilik bir ordun var ki?"
Temel düsünür:
"Hmmm...kayinpirader Idrus, halaogli Tursun, kaavedeki arkadaslar..." ve yanit verir: "9 kisidur daa!"
Bush icinden kis kis güler ve ciddi olmaya calisarak:
"Temel bey, sizin 9 kisilik ordunuza karsilik Amerikan ordusu tam 2 milyon askerden olusmaktadir!" der.
"Hmmm..." der Temel:
"Sizu pir süre sonra arayacagum."
Aradan birkac gün gecer ve Temel, Bush'u yeniden arar:
"Baskan, savas ilanimuz gecerlidur. Bir miktar ekipman hazirladuk size karsi!"
Bush, ilgiyle sorar:
"Neymis bunlar?" "Hacan, bizim Tursun'un tiraktörü, benim cakaralmaz tüfek bi de kavedeki arkadaslardan birinin bicerdöveri..."
Bush güler:
"Iyi ama benim tam 150 bin tankim, 30 bin ucagim ve 10 bin askeri gemim var! Haaa, ayrica bu arada askerlerimizin sayisi da 3 milyon oldu!"
Temel yeni gelisme karsisinda biraz sikilmistir:
"Tamam, bir müddet sonra sizu yeniden arayacagum."
Birkac hafta sonra Temel, Bush'u yeniden arar:
"Baskan, savas ilanumuzu ceri alayrum."
Bush merakla sorar:
"Neden?"
Temel, moralsiz bicimde yanitlar:
-"Cenevre anlasmasinu incelemisuzdur. 3 milyon savas esirini barinduracak yerimiz yoktur!"BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ FOЯZΛ ΚΛЯΛΣLMΛS
- Alıntı
Yorum
Yorum