Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Temel ve Dursun Fıkraları

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bir kadın ve bir erkek doktorun özel muayenehanesine giderek vizite ücretin öderler ve muayene olmak istediklerini söylerler.
    Doktor; anlatın bakalım neyiniz var?
    Adam; doktor bey, ben 15 yıllık evliyim fakat bugüne kadar karımı hiç mutlu edemedim. Sağlıklı bir cinsel ilişkimiz olmuyor.
    Doktor çifte şöyle bir bakar ve masanın çekçecesinden çıkardığı bir tane hapı erkeğe uzatarak; "bunu yut ve arka odaya gidip deneyin"
    Adam hapı alır ve yanındaki kadınla birlikte doktor muayenehanesinin arkasındaki odaya geçerek sağlıklı bir şekilde işini görür ve mutlu bir ifadeyle çıkarlar, doktora da teşekkür ederler.
    Doktor çiftin mutluluğunu görünce dayanamaz ve; "Aslında bu bir doktor sırrı, söylenmez ama yine de ben size bir sır vereyim. Sizin hiç bir şeyiniz yok. Sadece psikolojik. Çünkü size verdiğim ilaç Aspirin'di."
    Adam sırıtarak; "Doktor bey, bende size bir sır vereyim mi? Bu kadın benim karım değil, yatacak yer bulamadık da.
    TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

temel ne zaman balığa çıksa, pantolonun paçaları ıslak dönermi
      niye diye sormuşlar?
      temelde
      -paluk tutatarken sıkılayrum, sigara içeyrum. Pitincede sigaramı tenize atip pasıp söndüreyrum

Yorum

İlk olarak serkanbozyiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        temelle dursun otaklasa kola almışlar. kolanın yarısını paylaşacaklar.
        temel başlamış içmeye kola nerdeyse bitecek.
        dursun:
        -naptın haçan kolanın hepsini bitirdin!!
        temel:
        -çünkü alttaki yarısı benimdi

saol kardeş ihtiyacım vardı böyle gülmeye ellerine sağlık
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

teşekrler hemşerim nedemek

Yorum

Temel,
            “ Oğlum, bu gün okulda ne yaptınız?”
            “Baba, dinamit imal ettik.”
            Temel,
            “Peki, yarın okulda ne yapacaksınız?”
            “Hangi okulda!”
            Sen ağlat biz severiz seni...
            Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
            ts_mania

Yorum

supersınız elınıze saglık
              Bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirat edemez. keyfe keder alayına gider TS'li gencler.........

Yorum

bir fıransız, bir ingiliz ve bir de temel bir gemiye kaçak olarak binmişler ve ambarda saklanıyorlarmış...
                ambar memuruda kacak yolcu varmı diye ambarı kontrole gelmiş.
                bizimkiler de hemen gördükleri 3 çuvala saklanmışlar...
                ambar memuru gezerken dikkatini3 çuvcal çekmiş ve 1. çuvala tekme atmış çuvaldan miyav miyav diye sesler gelmiş.
                memur heraldede kedidir demiş ve 2.çuvalada tekme atmış çuvaldan hav hav diye ses gelmiş.
                heralde buda köpektir diye düşünmüş.
                sonra 3.çuvala tekeme atmış ordanda patates patates diye sesler gelmiş.
                ambar memuruda herhalde bu da temeldir demiş ve geçmiş gitmiş

Yorum

temel apartmanın önünden geçerken balkanda bir karı kacanın kavga ettiklerini görür.
                  giderken adam balkondan karısını aşağı atar, atar atmasına ama kadın temelin önündeki çöp bidonuna kafa üstü çakılır.
                  temel hemen kadının yanına gider çöp tenekeseinde kadının cansız yatmakta olduğunu görür ve kendi kendine mırıldanır,
                  ''ula bu daha kullanılırmış,ne diye salak adam attı bu karıyı çöpe anlamadum'' demiş.

Yorum

Marangoz Temel evin gardrobunu monte ediyor.
                    Is bitmis, ama menteselerinden biri gicirdiyor gardrobun. Farkediyor ki yoldan
                    gecen otobus, kamyonun sarsintisindan. Evin hanimina diyor, ben iceri gireyim,
                    sarsinti oldugunda gicirtinin nereden geldigini bulayim.
                    Gelgelelim bir iki dakika sonra iriyari, kizgin bir adam aciyor gardrobun kapisini.
                    Ne ariyorsun, diyor karimin yatak odasinda.
                    Temel bir adama bakiyor, bir de korkudan bembeyaz olmus karisina bakiyor,
                    yahu diyor, otobus bekliyorum diyecegum amma inanmacaysun.

Yorum

• Temel evleneceğini açıklamış, kiminle diye sormuşlar. Söylemis. İyi araştırdın mi, sorup soruşturdun mu, evlilik ciddi istir, demişler.
                      - Valla, demiş, mahallesindeki telikanlilara sordum, taş gibi kizdir, muamelesi çok iyidir, dediler.

Yorum

• Daha sonra yatak odasının ışığını yakar kapıya dayanır.
                        Gözleri kamaşarak uyanan Fadime'ye :
                        -Ula kari der, sana helal olsun.Sen Trabizon'un en iyi karisusun.
                        İltifata alışık olmayan Fadime :
                        -Ne oldi herif nereden icabetti bu laflar?
                        -Daha ne olsun.Biraz önce tuvalete su dökmeye gittum.
                        Tuvaletin kapisuni ne güzel yaptirmişsun öyle,
                        kapiyi açunca elekturuk kendiluğundan yanayi, deyince,
                        Fadime yataktan fırlar ;
                        -Ula herif yoksa sen buzdolabınami şey ettun!!

Yorum

• Temel ve Kraliçe Elizabeth
                          Temel Istanbul a gelmis, yürüyormus.Bu arada 5 dakikada bir top atislari duyul-
                          maktaymis. Merak edip sormus. "Hemserim bu top atislari neyin nesi?" diye.
                          Kraliçe Elizabeth in gelmesi sebebiyle top atisi yapildigi anlatilmis.
                          Aradan yarim saatgeçmis ve top atislari halen sürmekteymis. Temel yine
                          sormus bir baskasina "Bu top atislari neden?" diye. Ayni cevabi alınca
                          söylenmis: "Ulan, yarim saattir bir kariyi vuramadilar, be!"
                          bordomavi.net
                          Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• YASLILIKTAN YASLILIKTAN
                            Ihtiyar Temel doktora gider, sol ayagi agirmaktadir.
                            Doktor muayene eder:
                            -Yasliliktan, yasliliktan! der.
                            Temel doktorun teshisini begenmez!
                            -Doktor Pey, haçan sag ayagum da ayni yastadir, o niçun agirmayi?

BABA SEVGISI 5 yaslarin daki Temel annesine:
                            -Anne ben nasil dünyaya geldim, der anne ne desin masal uyduracak tabiki baslar anlatmaya: "birgün baban yatarken yastiginin altina seker koymus sabah kalkinca sen olmussun" der. Çocuk yatarken yastiginin altina seker koyar ve sabah ne görsün bir sürü karinca yastigin altinda. "ah ah" der sizi öldürürdüm ama baba yüregi dayanmiyor.

Sen ağlat biz severiz seni...
                            Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                            ts_mania

Yorum

• temel e askerdeyken mektup gelıyor fadımeden
                              diyor ki:temel sen askere gittin bizim tarla kazılcak ben ne etcegum
                              (tabi temel mektuba hemen cevap verıyor)
                              diyor ki:sakın o tarlaya kazma vurayım deme bütün yaptıgım kaçak sılahları oraya gömmişum mahfedersin der ve komutan mektubu alıyor okuyor(komutan asker mektubunu alır ya) seni ben mahfettim der ve hemen oraya askerlerı yollar ve tarlayı alt ust eder askerler gelır sılah mılah yok! sonra temel arkadan mektup yazar:fadime nasıl tarla guzel kazıldımı

Yorum

• Askerde komutan emir veriyor:"düşman cesedi getirene 10 dolar veriliyor motıvasyon olarak"
                                onun için herkes cepheden birer düşman getiriyor ama bızım temel bir hafta oldu yok komutan sasırıyor ve bır hafat sonra bir bakıyor temel bı vagon dolusu düşman sonra komutan diyor kı temel senı alnından opuyorum buyuk bir iş başardın ama düşman cesedi getırdın ama Turkıyenın ekonomısı de bellıdır bu cesedlerı bıze 8 dolardan ver der.
                                temel delmaz komutanım zaten 8 e ben aldım onları der

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X