Tolga Antep i yazmamışsın?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor
Daraltma
X
-
İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiri umut a antremanda felan ulaşıp söylesin KAS olayını. Reçete bu.
Milyar kere söyledim. Umut a biri ulaşıp kas,body çalışmasını kesmesini söylesin. Ayağına hakim değil. Şutu bozuk. ama 2 haftada düzelir. Kas çalışmayı bırak,ayağın demir gibi oldu,atamıyorsun.Hafif dokundum sanıyorsun çok güçlü dokunuyorsun. Bu kaçıncı. Biri ulaşsın şu adama :@
Burak forvet oynasa daha verimli olur.
Özellikle şu kas,body meselesini.
Sen yeter ki şu mesajı tekrarlayıp,tekrarlayıp durma..
Yorum
-
orta sahaya bi çözüm bulunmalı çok ağır kalıyor ve rakip 2 pasla ceza sahamıza geliyor... bide şu yattara oynıcaksada takım oyununu öğrensin.oyuna girdiği anda aklı fikri çalım atmak yerine orta yapsaydı devamlı pozisyon yaratabilirdik...181' PARS Squadron
Yorum
-
Maalesef şanssızız..takımın en önemli adamları sakat..samimi söylüyorum;defansında bu kadar acemilik yapan Kayseriyi tam takım çıkabilseydik farklı yenerdik..ama eksikler belimizi büktü maalesef..
Bu akşam sadece Kayseri değil,hangi takım gelse bizden puan alırdı..bir an önce sakatlar takıma katılmalı..
Kaybettiğimiz hiç bir şey yok henüz..benim bildiğim her geçen hafta toparlanacak bir oyuncu kadromuz var..şu an eksik olsak da ligin en önemli haftalarına tam takım gireceğiz..gerekli olan zamanlarda tam takım olmak önemli..daha 11 hafta var..ve puan olarak zirvedeyiz hala..Herkese Merhaba
Yorum
-
- Kısa ve Net , mücadele etmiyoruz sahada , savaşmıyoruz , herkes eli belinde geziyor ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Selçuk Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu birtek ben düşünmemişim demek ki
Bana çok mantıklı geliyor ne yalan söyliyim...N e K ö T ü !
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga Antep i yazmamışsın?9 # Osvaldo'
Yorum
-
Maçı kaybediyorduk.Buna da şükür.1 puan 1 puandır...
Ersun Yanal döneminde Konya ve Denizli maçlarını berabere bitirseydik şampiyonduk o sene.Kağıt üstünde 1 puan ama yenilginin oyunculara ve camiaya getirdiği moral bozukluğu çok daha yıkıcı oluyor.
Yorum
-
- İnanmayan kimse burda olmaz bu saat'te zaten , şu muhabbetinde kime ne faydası var anlamış değilim...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- İnanmayan kimse burda olmaz bu saat'te zaten ...9 # Osvaldo'
Yorum
Yorum