Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tolga Antep i yazmamışsın?
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Biri umut a antremanda felan ulaşıp söylesin KAS olayını. Reçete bu.

Milyar kere söyledim. Umut a biri ulaşıp kas,body çalışmasını kesmesini söylesin. Ayağına hakim değil. Şutu bozuk. ama 2 haftada düzelir. Kas çalışmayı bırak,ayağın demir gibi oldu,atamıyorsun.Hafif dokundum sanıyorsun çok güçlü dokunuyorsun. Bu kaçıncı. Biri ulaşsın şu adama :@

Burak forvet oynasa daha verimli olur.
      Tamam ben ulaştıracağım dediklerini...

Özellikle şu kas,body meselesini.

Sen yeter ki şu mesajı tekrarlayıp,tekrarlayıp durma..

Yorum

• orta sahaya bi çözüm bulunmalı çok ağır kalıyor ve rakip 2 pasla ceza sahamıza geliyor... bide şu yattara oynıcaksada takım oyununu öğrensin.oyuna girdiği anda aklı fikri çalım atmak yerine orta yapsaydı devamlı pozisyon yaratabilirdik...
        181' PARS Squadron

Yorum

• Kulüp dokturunun demecine göre Egemen bu hafta takımla çalışmalara başlayacak.
          KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Maalesef şanssızız..takımın en önemli adamları sakat..samimi söylüyorum;defansında bu kadar acemilik yapan Kayseriyi tam takım çıkabilseydik farklı yenerdik..ama eksikler belimizi büktü maalesef..
            Bu akşam sadece Kayseri değil,hangi takım gelse bizden puan alırdı..bir an önce sakatlar takıma katılmalı..

Kaybettiğimiz hiç bir şey yok henüz..benim bildiğim her geçen hafta toparlanacak bir oyuncu kadromuz var..şu an eksik olsak da ligin en önemli haftalarına tam takım gireceğiz..gerekli olan zamanlarda tam takım olmak önemli..daha 11 hafta var..ve puan olarak zirvedeyiz hala..
            Herkese Merhaba

Yorum

• - Kısa ve Net , mücadele etmiyoruz sahada , savaşmıyoruz , herkes eli belinde geziyor ...
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Selçuk Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bunu birtek ben düşünmemişim demek ki
                Bana çok mantıklı geliyor ne yalan söyliyim...
                çok mantıklı.ama yönetimin işine gelmez.Trabzona futbolcu gelmiyor diye yıldız alamıyorlar ya.bahane bulamadıkları için işlerine gelmez....
                N e K ö T ü !

Yorum

• en çok üzüldüğüm ve sinir olduğum konu istanbul medyasının itleri havlamaya başladılar.gerçi hep derler havlayan köpek ısırmaz
                  TRABZON ANADOLUNUN REİSİ,TÜRKİYE'NİN T'SİDİR...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tolga Antep i yazmamışsın?
                    belli olmaz abi.Tolunay ilk maçtan fena hırs yaptı.Enişte dedik bağrımıza bastık adam sinirinden tribüne gönderildi.deplasmanda değil ve başında bizim adamımız diyebileceğimiz bir takım ve ikinci yarı transferleri iyi. =)) senaryo aynı olabilir =)) yoğurttan ağzımda 7.derece yanık war şu an
                    9 # Osvaldo'

Yorum

• İnanmayan gölge etmesin...

Yorum

• Maçı kaybediyorduk.Buna da şükür.1 puan 1 puandır...

Ersun Yanal döneminde Konya ve Denizli maçlarını berabere bitirseydik şampiyonduk o sene.Kağıt üstünde 1 puan ama yenilginin oyunculara ve camiaya getirdiği moral bozukluğu çok daha yıkıcı oluyor.

Yorum

• burağı forvete monte etmeliyiz gibi geliyor oyun düzenini en uçta burak olarak yapılandırıp geriyi ona göre kurmalıyız...

Yorum

• - İnanmayan kimse burda olmaz bu saat'te zaten , şu muhabbetinde kime ne faydası var anlamış değilim...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              - İnanmayan kimse burda olmaz bu saat'te zaten ...
                              İşte ben bunu imza yaparım abi =))
                              9 # Osvaldo'

Yorum

• İnanmayanlar da kenara çekilsinler..burada gelip,ben demiştim demenin takıma ne gibi faydası olacak bir anlatsınlar ya da..

Ben demiştim..e dedin de ne geçti eline..madalya mı bekliyorsun..gel takalım o halde bir madalya sana..

Ben dememiştim mesela..son haftayı bekliyorum..
                                Herkese Merhaba

Yorum

Çalışıyor...
                                X