Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Neden Trabzonsporluyum ? İşte Cevabı.....

Spor TOTO Süper Lig testi

1- Hangi takımın taraftarı rakip takımın penaltısını vermeyen hakemine kızar ve rakip takımın hakkını arar?
    -a BJK
    -b FB
    -c GS
    -d TS

2- Hangi takımın mensupları "Trabzonspor'un penaltıları irdelenmeli der" ve sonra TS ye penaltı çalınmazken kendilerine her maç penaltı verilince ( haklı-haksız da olsa ) hakemler hakkında konuşmayı bırakıp sus pus olur ?
    -a BJK
    -b FB
    -c GS
    -d TS

Herkes benim verdiğim cevapları veriyorsa problem yok. Bizim için Tranzonsporlu olmak önemli... Şampiyonluk teferruattır. Onlar gibi olacaksak, onlarla benzeşecekseki ŞAMPİYON olmanın ne anlamı kalır ki?

Sabredin dostlar, arkadaşlar...Allahın her şeyi görüyor biliyor...
    İlahi adalet er yada geç yerine gelecektir.

İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hepimizin aklına geliyor bunlar...Sadece o da değil tüm yaşadıklarımız....Ama benim aklıma Urfa ya giderken ki haleti ruhiye de geliyor...Görelim mevla neyler....Ben uyumayı deniyorum...Hayırlar fetholsun şerler def olsun....Artın eksilmeyin taşın dökülmeyin....Son 4 yılda kim ne derse desin Trabzonspor büyüdü...Bunun sonu bir yere varacak...Varır evelallah....
    NE ASKLAR GORDUM NE SEVDALAR...
    HER ASK YALANDI HER SEVDA BITTI
    BIR TEK SEN OLMEDIN SEN BITMEDIN...
    TRABZONSPOR -gameshidze
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu sene bu takımda gördüğüm 2 şey var;

-kim ne derse desin takım panik yapmıyor,

-bu takım asla pes etmiyor.

Şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacaklar olur ya da olmaz..

2-3ken skor,5 dk kalmışken bile hangimiz maçı kaybettik dedik?

Ben demedim,diyemiyorum çünkü takım asla pes etmiyor.

Sizin derdiniz ne de havlu atıyorsunuz?
      takimin pes etmemesi güzelde, her futbolcu icin gecerli degil malesef.

bazi futbolcularimiz var "ulan mac gidiyor birseyler yapip kurtaralim" diyor. örnek=burak.

bazi futbolcularimizda var "ulan kahraman olmak icin büyük firsat. ben atip olmam lazim. ben ben ben" diyip diger maci almak icin ugrasanlara engel oluyor. örnek=yattara...
      En son TSezgin61 tarafından düzenlendi; 28.02.2011, 01:39.

Yorum

• Yattara pabucu dama atilmasin diye kendisi atmak istedi golü verse hemen Jaja gol olacak ve Jaja kendi Dogum Günü hediyesini kendisi verecekdi alanzinho gibi

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          takimin pes etmemesi güzelde, her futbolcu icin gecerli degil malesef.

bazi futbolcularimiz var "ulan mac gidiyor birseyler yapip kurtaralim" diyor. örnek=burak.

bazi futbolcularimizda var "ulan kahraman olmak icin büyük firsat. ben atip olmam lazim. ben ben ben" diyip diger maci almak icin ugrasanlara engel oluyor. örnek=yattara...
          Aylardır yattara'nın bu takıma hiçbirşey veremeyeceğini söyluyorum,fakat anlamsız bir yattara hayranlığı var ve maalesef bu akşam bazı şeyleri görmüş olduk...

Ama takım pes etmiyor,etmeyecek...kaç maçı geriden gelerek aldık,kaç maçta son çeyrekte,son dk larda gol attık..

Burak Engin Umut Onur Serkan...Yattaraya'da biryerler bulunur elbet kulube olur tribun olur afrika olur olur da olur..
          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Şenol abinin dediği gibi hakemin kafasının yarılmasına bir yandan olumlu bakıyorum. Demek ki hâla reaksiyon gösteren taraftarımız var.

Yazacaklarım için ceza alabilirim ama olsun. Ben bizim kadar ukala, futbolu bildiğini iddia eden taraftar görmedim arkadaş. Birisi çıkmış, Umut'un pozisyonu için "Öyle durulmaz. Şöyle durulur, şöyle vurulur, şu açıyla vurulur." diye görüntülü açıklama yapmış. Öbürüsünün imzası "Burak kafa şutlarını geliştir, Umut kas çalış". Hepsi futbol profesörü! Ya arkadaş bu kadar iyi biliyorsanız bu işi, yaptığınız iş neyse bırakın ve futbol işine girin, bu işte sağlam para var.

Ümitsizlik ve negatif enerji saçanlar! Yeter ulan. "Ben demiştim" de şuydu, buydu. Az sabredin, 11 maç sonra ne diyorsanız diyin, içinizdekileri kusun.

Bir tayfa da var. Yatıp kalkıp "96" ve "Şenol güneş oyunu okuyamıyor." diyor. "Başınıza 96 tane de taş düşsün" diyesim var ama demiyorum.

Futbolcular için bir şey yazmıyorum. 11 hafta sabır!

Bundan sonra Boy Baykuşları takip edeceğim. Orası daha çok sarıyor be!
            En son antagonist tarafından düzenlendi; 28.02.2011, 01:50.

Yorum

• insallah PFDK bize 2-3 mac saha kapatma cezasi verirde bizde avni akerde rahat rahat kazaniriz..
              Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şenol abinin dediği gibi hakemin kafasının yarılmasına bir yandan olumlu bakıyorum. Demek ki hâla reaksiyon gösteren taraftarımız var.

Yazacaklarım için ceza alabilirim ama olsun. Ben bizim kadar ukala, futbolu bildiğini iddia eden taraftar görmedim arkadaş. Birisi çıkmış, Umut'un pozisyonu için "Öyle durulmaz. Şöyle durulur, şöyle vurulur, şu açıyla vurulur." diye görüntülü açıklama yapmış. Öbürüsünün imzası "Burak kafa şutlarını geliştir, Umut kas çalış". Hepsi futbol profesörü! Ya arkadaş bu kadar iyi biliyorsanız bu işi, yaptığınız iş neyse bırakın ve futbol işine girin, bu işte sağlam para var.

Ümitsizlik ve negatif enerji saçanlar! Yeter ulan. "Ben demiştim" de şuydu, buydu. Az sabredin, 11 maç sonra ne diyorsanız diyin, içinizdekileri kusun.

Bir tayfa da var. Yatıp kalkıp "96" ve "Şenol güneş oyunu okuyamıyor." diyor. "Başınıza 96 tane de taş düşsün" diyesim var ama demiyorum.

Böle bir akşam da beni güldürdüğün için teşekkür ederim.
                Fırtına İhtilal Efsane

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şenol abinin dediği gibi hakemin kafasının yarılmasına bir yandan olumlu bakıyorum. Demek ki hâla reaksiyon gösteren taraftarımız var.

Süleymancım sonunda içindeki kötülükleri dışarı vurmuşsun kardeşim...ama abi UMUT işte naaparsın..onsuz yaşanılmıyor..
                  Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                  Olmak ister isen bu yolda mahir,
                  Harabat ehlini hor görme şakir,
                  Defineye malik viraneler var.

Yorum

• hemen yattaraya yüklenmeler başlamış..3. gölün asisti kime ait? ayrıca burak bencillikten,umut beceriksizlikten onlarca gol kaçırdı şimdiye kadar,ama onlar kral bu takımda?
                    defansın döküldüğü,serkanın belkide trabzondaki en kötü maçını oynadığı,glo nun ağırlığı nedeniyle adamların yanından tren gibi geçtiği,mustafanın nerde duracağını,kimi tutacağını kovalayacağını bilemediği bir maçta,topu ileriye taşıyan tek adam olan yattara günah keçisi olmuş..tamam bencillikten kaçırdı gölü ama bu adamı aylardır yedek kulübesinden bir hava almaya bile çıkarmayan,özgüven kaybı yaşatan,kendini ispatlamak zorunda bıraktıran teknik heyetin hiç mi suçu yok.bu adamın kim olduğu,neler yaptığı belli,günde 10 kere burağın,enginin sırtını sıvazlayıp adam eden şenol hoca,bir kere de yattaranın sırtını sıvazlasa,güvendiğini belli etse ne olurdu? yattaranın suçu yabancı olması mı? 8 yıldır bu takımda olduğu için yüzünün eskimesi mi?

Yorum

• Kayserispor fenere karşı bize yaptığı mücadelenin 10 da birini yapmadı.

bişi demiyorum.
                      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Kolay kazanabileceğimiz bir maçta tamamiyle Şenol Hocanın hataları yüzünden kaybettik.

Ceyhun ve Colman'ın yanında Barış yada Sezer'den birini oynatmyışı en büyük hatasıdır.

Yorum

• - Uşaklar şunu unutmayın her işte bir hayır vardır bunu hiç unutmayın , her karanlığın ardı aydınlıktır ...
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kayserispor fenere karşı bize yaptığı mücadelenin 10 da birini yapmadı.

bişi demiyorum.
                            Yapamadı çünkü Fener ortasahası rakibe üstünlük kurdu malasef bugün bizde ortasaha diye bir şey yoktu...

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yapamadı çünkü Fener ortasahası rakibe üstünlük kurdu malasef bugün bizde ortasaha diye bir şey yoktu...
                              Devreye 2-1 önde girseydik Kayseri'nin direnci kırılırdı ve daha da açılacak olan Kayseri'yi affetmezdik..Umut o golü atmalıydı!!..Maçın döndüğü nokta orası
                              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                              Olmak ister isen bu yolda mahir,
                              Harabat ehlini hor görme şakir,
                              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• RAkibe bakıyorum

Savaş-Ziani-Selim-Abdullah-Amabarat

ileri geri sürekli çalışan beş oyuncu.

Bize bakıyorum

Ceyhun-Colman

Bereberlik bile sevindirici...

Yorum