burda hakem konusmayın herkez kendi takımına baksın diyen arkadaşları kınıyorum!!! PENALTI nedir diye onlara soruyorum? yada ben cvp vereyim penaltı yarım gol demek ingilterede kornerler yarım gol demek... neymiş takım mucadele etmemiş hakem penaltı verse ne olurmuş bu geri kafalılıktı, sen penaltıyı ver gol olur yada olmaz ama sen vermek zorundasın burak kendini attı diyolar hangi pozısyonda kendını attı biri bana sölesin ilk yarıda kayseri kalecisinin yaptıgı penaltıyı yan hakeme nedne bakıyosun ey yunus p........ sen vereceksen ver yan hakem vermemek ıcın bayragını kaldırmış korneri işaret ediyo ikinc, yarı hucumda bütün pozıyonlara faul çalınırmı bu art niyettir arkadaşım bu hainliktir birilerinin tetikçiligini yapmak şerefsizliktir...burak'ın 2. yarıda ki poziyonu vermeyerek zaten sen trabzona neden gönderlidiginin açık ve net göstergesidir.. burak o pozısyonda gole gıderken neden kendını yere bıraksın tam onumuzde olan bır olay arkadan vucuduylan temas edıp pozıyonunu bozuyo burak'ın cezasının dıısnda olabılr ama bariz gol şansı oldugu için direkt kırmızı kart olması lazım ama vermedin seni allaha havale ediyorum aldıgın paraları çoçuklarının bogazından geçmemesini temeni ediyorum çünkü haram onlar haram...ortamı gerdin seyircinin pimini çektin cezayı aldırdın evine gidip rahat rahat uyudun mu bari bilmek isterdim...bir lafımda lig tv maraton programındakı zati şerefsizlere neymiş efendim hakem beklenırmıymiş dışarda ulan sanane sen kimsin ya nesin bekleriz döveriz yaparız size ne yani hakkımız yeniliyor kardeşim benim insanım ben dahi hakkımızı kimseye yedirmek istemeyiz siz anlamzsınız bu işs
işlerden gidin siz yalamaya devam edin istanbulda....
işlerden gidin siz yalamaya devam edin istanbulda....
Yorum