Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• burda hakem konusmayın herkez kendi takımına baksın diyen arkadaşları kınıyorum!!! PENALTI nedir diye onlara soruyorum? yada ben cvp vereyim penaltı yarım gol demek ingilterede kornerler yarım gol demek... neymiş takım mucadele etmemiş hakem penaltı verse ne olurmuş bu geri kafalılıktı, sen penaltıyı ver gol olur yada olmaz ama sen vermek zorundasın burak kendini attı diyolar hangi pozısyonda kendını attı biri bana sölesin ilk yarıda kayseri kalecisinin yaptıgı penaltıyı yan hakeme nedne bakıyosun ey yunus p........ sen vereceksen ver yan hakem vermemek ıcın bayragını kaldırmış korneri işaret ediyo ikinc, yarı hucumda bütün pozıyonlara faul çalınırmı bu art niyettir arkadaşım bu hainliktir birilerinin tetikçiligini yapmak şerefsizliktir...burak'ın 2. yarıda ki poziyonu vermeyerek zaten sen trabzona neden gönderlidiginin açık ve net göstergesidir.. burak o pozısyonda gole gıderken neden kendını yere bıraksın tam onumuzde olan bır olay arkadan vucuduylan temas edıp pozıyonunu bozuyo burak'ın cezasının dıısnda olabılr ama bariz gol şansı oldugu için direkt kırmızı kart olması lazım ama vermedin seni allaha havale ediyorum aldıgın paraları çoçuklarının bogazından geçmemesini temeni ediyorum çünkü haram onlar haram...ortamı gerdin seyircinin pimini çektin cezayı aldırdın evine gidip rahat rahat uyudun mu bari bilmek isterdim...bir lafımda lig tv maraton programındakı zati şerefsizlere neymiş efendim hakem beklenırmıymiş dışarda ulan sanane sen kimsin ya nesin bekleriz döveriz yaparız size ne yani hakkımız yeniliyor kardeşim benim insanım ben dahi hakkımızı kimseye yedirmek istemeyiz siz anlamzsınız bu işs
    işlerden gidin siz yalamaya devam edin istanbulda....
    En son Emre GÜRDAL tarafından düzenlendi; 28.02.2011, 14:28.
    ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Her İŞte bİr hayir vardir..umarim tff bİze 2 maÇ seyİrcİsİz cezasi verİr ve seyİrcİsİz oynariz.. O zaman gÖrÜn bakin 2 maÇida banko alayacakmiyiz?nedenm?bİzİm uyuyan taraftarin maÇi İzlemesİ gerekmİyor zaten..boŞ koltuklara takim daha İyİ oynar İnanin..gÖrÜnce anlayacaksiniz..stadin 3 te İkİsİ uyudu bÜtÜn maÇ boyunca ..hakem hatali karar verİnce kaklktik ayaĞa kİ bu ayip..bİrde Şenol hocama bİr gÖnderme yapayim..ankaragÜcÜ sİvas ve kayserİ maÇlari hep kopya maÇlar..yenİlen gollar ayni..cale yİ dİnlendİr brozek baŞlasin..takim maÇin baŞinda 1-0 Öne geÇİyor neden 2 İÇİn 3 İÇİn yÜklenmİyoruz..neden barcelona sanip kendİmİzİ ayaĞa paralel paslar yapiyoruz..2. Dakİkada golÜ at rakİp toparlanamadan daĞit rakİbİ ..ama nerdeeee...
      Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Sampiyonluga haftalardir gecdikce daha az inanmamizin tek sebebi oynanan Futbol ve yasanan sansizliklar.
        Biraz sansli olsaydik bu dönemde bile mac kaybetmeden ve en az 5-6 Puan fazla toplayarak bitirebilirdik.
        Insallah sansimiz Besiktas Maci ile birlikde yanimizda olur.
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak efu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yapmayın yahu dün akşam hakemlik birşey yoktu kandırmanın bir anlamı yok kendimizi....kayserinin penaltısı daha netti vermedi biz golü yedikten sonra dayanmalıydık sorunumuz defansta forvette değil
          Yazıklar olsun sen ve senin gibilere.Nasıl hakemlik bişey yoktu diyorsun.O pozisyon net penaltı ve kırmızı daha tartışması olmaz vereceksin.Tamam glowackinin yaptığıda penaltı lafım yok.Hakem eyyamcılığını artniyetli olduğunu zaten Burakın pozisyonundan sonra belli etmiştir.Gereksiz yere Trabzona faul çalmalar tacı Trabzona vermeler felan.Açık açık belliydi.Ama takımımızda hocamızda suç yokmu var tabi.Ama eğer hakem maç sonu hesabına giren 4bin lirayı rahat rahat boğazından geçirecekse ona yuh olsun diyorum burdan ve tribündeki 25bin taraftarın adına hakkımız varsa helal etmiyorum.

Yorum

• Kasımpaşa maçının olimpiyatta oynanması gibi bir durum olabilirmi acaba ??

Yorum

• İlk olarak emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              burda hakem konusmayın herkez kendi takımına baksın diyen arkadaşları kınıyorum!!! Penalti nedir diye onlara soruyorum? Yada ben cvp vereyim penaltı yarım gol demek ingilterede kornerler yarım gol demek... Neymiş takım mucadele etmemiş hakem penaltı verse ne olurmuş bu geri kafalılıktı, sen penaltıyı ver gol olur yada olmaz ama sen vermek zorundasın burak kendini attı diyolar hangi pozısyonda kendını attı biri bana sölesin ilk yarıda kayseri kalecisinin yaptıgı penaltıyı yan hakeme nedne bakıyosun ey yunus p........ Sen vereceksen ver yan hakem vermemek ıcın bayragını kaldırmış korneri işaret ediyo ikinc, yarı hucumda bütün pozıyonlara faul çalınırmı bu art niyettir arkadaşım bu hainliktir birilerinin tetikçiliginbi yapmak şerefsizliktir...burak'ın 2. Yarıda ki poziyonu vermeyerek zaten sen trabzona neden gönderlidiginin açık ve net göstergesidir.. Bvurak o pozısyonda gole gıderken neden kendını yere bıraksın tam onumuzde olan bır olay arkadan vuduylan temas edıp pozıyonunu bozuyo burak'ın cezasının dıısnda olabılr ama bariz gol şansı oldugu için direkt kırmızı kart olması lazım ama vermedin seni allaha havale edşyorum aldıgın paraları çoçouklarının bogazından geçmemesini temeni ediyorum çünkü haram onlar haram...ortamı gerdin seyircinin pimini çektin cezayı aldırdın evine gidip rahat rahat uyudun mu bari bilmek isterdim...bir lafımda lig tv maraton programındakı zati şerefsizlere neymiş efendim hakem beklenırmıymiş dışarda ulan sanane sen kimsin ya nesin bekleriz döveriz yaparız size ne yani hakkımız yeniliyor kardeşim benim insanım ben dahi hakkımızı kimseye yedirmek istemeyiz siz anlamzsınız bu işslertden gidin siz yalamaya devam edin istanbulda....
              helal olsun

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yazıklar olsun sen ve senin gibilere.Nasıl hakemlik bişey yoktu diyorsun.O pozisyon net penaltı ve kırmızı daha tartışması olmaz vereceksin.Tamam glowackinin yaptığıda penaltı lafım yok.Hakem eyyamcılığını artniyetli olduğunu zaten Burakın pozisyonundan sonra belli etmiştir.Gereksiz yere Trabzona faul çalmalar tacı Trabzona vermeler felan.Açık açık belliydi.Ama takımımızda hocamızda suç yokmu var tabi.Ama eğer hakem maç sonu hesabına giren 4bin lirayı rahat rahat boğazından geçirecekse ona yuh olsun diyorum burdan ve tribündeki 25bin taraftarın adına hakkımız varsa helal etmiyorum.
                Burak'ın pozisyonu dışarda,Yay ile ceza sahası çizgisi arasında düşüyor..bu penaltı sayılmıyor bildiğim kadarıyla
                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                Harabat ehlini hor görme şakir,
                Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Burak'ın pozisyonu dışarda,Yay ile ceza sahası çizgisi arasında düşüyor..bu penaltı sayılmıyor bildiğim kadarıyla
                  Kırmızı kart ver o zaman.Hikaye anlatmayın kardeşim.Bu itoğlu Trabzona bilerek bazıları tarafından yollanmıştır.

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kasımpaşa maçının olimpiyatta oynanması gibi bir durum olabilirmi acaba ??
                    oynansada seyircisiz olur o maç o yüzden pek bişey ifade etmez bizim için...
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Bu ligde liderlik daha 2-3 hafta daha el değiştirir..bu ne panik ey taraftar?!!Durun bakalım..11 maç el değmemiş 33 puan..fenermi orda kalacak 11 maç..Bursamı bizmi? son gülen iyi gülecek inşallah o da biz olacağız..en kızdığım taraftar(?) nasıl taraftarsa bu gibi durumlarda hemen sallar..Ben demiştim şampiyon olamayız diye..ne demek olamayız..herkes çok bilmiş çookkk..bu takım 3-2 olan maçı lehine çevirdi baskı yaparak..tek derdimiz şu..2. dakikada gol atan takım duraklamasın atmışken bir daha atsın bir daha atsın..1-0 yapınca gevşiyoruz..yumurta dayanıncada skoru çeviriyoruz..sivas manisa kayseri maçı örnektir..bu ligde 33 puan daha var..daha çok sular geçer bu köprünün altından..hakemide yeneri,z herkeside yeneriz..sabır sabır sabır ve destek...daha 11 hafat var lig sonuna kadar o koltuk fenere yar olmaz..çok el değiştirir..
                      Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Arkadaslar Konuyla alakasi yok ama Bütün Kolombiyalilarmi kaciyor?
                        ancak sinirden gözü hiçbir şeyi görmeyen Kolombiyalı, eşyalarını toplayıp ayrıldı. Pino’nun bugün ülkesine dönmeyi düşündüğü öğrenildi.Teofilonun Kafasini Pino karistirmis olabilir;D
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Bu ligde 75 puan barajını aşan işi götürür...25 puanı toplayan şampiyon olur..ligimizin kalitesi bu kadar çünkü..

Yorum

• 11'de 9 galibiyet 2 beraberlik yeter gibi duruyor...Bjk'den sonra ilk kırılma periyodunu geçiyoruz..ve 2.kırılma periyoduna 4 hafta sonra gireceğiz..Fenerbahçe Bakayım,Eskişehir,Antep,Gs,Bursa virajlarında kaç puan bırakacak?..Ama bakayım biz kaç puan bırakacağız
                            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                            Olmak ister isen bu yolda mahir,
                            Harabat ehlini hor görme şakir,
                            Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              11'de 9 galibiyet 2 beraberlik yeter gibi duruyor...Bjk'den sonra ilk kırılma periyodunu geçiyoruz..ve 2.kırılma periyoduna 4 hafta sonra gireceğiz..Fenerbahçe Bakayım,Eskişehir,Antep,Gs,Bursa virajlarında kaç puan bırakacak?..Ama bakayım biz kaç puan bırakacağız
                              söylüyorum bjk maçını alırsak gerçekten o gazla baya bi gideriz
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• bir lafım da kayserispor camiasına tamam hocaları şota olabilir bizim eski gol kralımız olabilir ama işin ucunda para varsa isterse baban olsa satılır verilir alınır herşey... 2 hafta önce fb macında bir pozıyona dahi giremeyen kayserispor mactan 2-0 yenik ayrılıyo ve futbolcular forma degişerek stadı terk ediyolar... aynı futbolcular aynı yedek kulubesi 2 hafta sonra yani(dün) gece anlam veremedim şekilde 11 kişi defans yapıp kontra ataga cıkmayı nası ögrendi 2 haftada hayret bişey yani ve maç sonunda o oyuncular neden bukadar çok üzlldüler yoksa teşfik primini alamıcaklarmı helal olsun sizede unutmadan dip not yapalı: fb-ts macı oncesi şota ve sülayman hurma'nın aziz yıldırmla ne işi vardı?
                                ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

Çalışıyor...
                                X