Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    erdal, olayın psikolojik yönünü halledebilsek, inönüde malubiyetin bile tolere edilebileceğini düşünüyorum. şuan halen daha şampiyonluğun en güçlü iki adayından biriyiz ve 11 maçlık bir periyod da önümüzde. ama psikolojik faktörlerden çok etkilenen bir camia ve oyunculara sahibiz. bu kırılganlık bizi oldukça etkiliyor.
    Ati alan üsküdar i gecmek üzere,bjk maglubiyeti nasil tolere edilebilir.

Bjk macinda beraberlik lüksümüz bile yok.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      1)şenol güneş'i acımasız eleştirenlere
      2)gelen her topçuyu messi sanıp, takımın buralara gelmesinde emeği olan futbolculara ihanet edenlere
      3)bizim maçlarda kıçlarını yırtan anadolu takımlarına
      4)fb'nn lider olması nedeniyle tvlerde bir tek bayram etmedikleri kalan spor yazarı ve yorumculara
      5)bizi sevmeyen futbol toplarına
      6)avni aker stadına
      7)yattara'ya
      rağmen eze eze şampiyon olacağız.

İnancimiz tam olacaz !
      TRABZONGULDAK

Yorum

• İlk olarak kürşat şen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yattara denilen şovmenin artık takımdan atılması gerekiyor..
        bu kadar lakayıt olunmaz..
        bu maçta yenilmediğimize dua edilmeli..
        burak yılmazın pozisyonuna gelirsek..
        artık hakemleri inandıramıyo..
        okadar gereksiz atıyoduki kendini yere geçmiş maçlarda..
        hakemlerde artık inanmıyo..
        ağzıyla kuş tutsa burak daha penaltı vermezler..

Yattara isabetli 1 orta yaptı O da kafa vuruşuyla gol oldu...
        "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• ilk yarı ikinci yarı
          a.gücü 3 1
          fener 3 0
          antalya 1 1
          sivas 3 3
          manisa 0 3
          kayseri 1 1
          11 puan 9 puan aradaki fark 2 puan bişe sorsan 42 değilde 40 toplasak şampiyon olurmuyuz?

Yorum

• şu avni aker 3 5 mac kapansada rahat etsek !!!
            Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
            18.11.2009

Yorum

• Aynı hizaya geldik azizim...

Bakalım kim daha dik oynayacak...
              --------------------------------------------
              Sıksaray horonu bilen varmı...

Galatasaray maçında şampiyon olacağımızı bilen varmı...
              "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
              --------------------------Novalis--------------
              ------------

Yorum

• devre arasından beri söylüyorum söylemeye de devam edeceğim transfer yüzünden kaçan bir şampiyonluk daha acaba kaç şampiyonluk daha giderse bizim yönetim anlar.
                Ah hamsinun tavası hele da izgarasi hamsiyi kiremite ye de bak tadi nasi..

Yorum

• Kızacak o kadar çok şey var ki...Tamam ulan Aykut haklı....Tamam 96 da ofsayttan gol de atmamıştı İzmir de...Karşıyaka nın penaltısı da yalandı...Şekip le Cem in dostuluğunu da biz uydurduk...Hepsi bizim kuruntularımız tamam....Şampiyon da olmak istemiyoruz.....Hak etmiyoruz da...Sizin olsun....

Başkan, Hoca....Seneye bu takım Mart ayında Avrupa da değilse...İki cihanda elim yaknızda....
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• sadri sener kanaltürkte
                    İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                    BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Takımımızın Kayserispor ile oynadığı müsabakanın istatistikleri belli oldu.

Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:
                      Gol: Trabzonspor: 3– Kayserispor: 3
                      Toplam Şut: Trabzonspor: 10 - Kayserispor: 16
                      İsabetli Şut: Trabzonspor: 5 - Kayserispor: 7
                      İsabetli Orta: Trabzonspor: 2 - Kayserispor: 4
                      Faul: Trabzonspor: 14 - Kayserispor: 13
                      Korner: Trabzonspor: 8 - Kayserispor: 1
                      Ofsayt: Trabzonspor: 3 - Kayserispor: 4
                      Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 52 - Manisaspor:% 48

Bizim resmi sitenin iş ciddiyetine hayran kalıyorum.
                      Kopyala yapistir hatasina benziyor
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ben bu gece çok gerildim birilerini de gerdiysem özür dileim... burada yazdıklarım ben sene başından beri söylüyorum... bugünkü gerginlikten kaynaklanan sözler değil... kupa maçında bjkya kaybettiğimizde bu hafta bu sonucu alacağımızı söylemiştim... geçen hafta bu haftaki sonucun iyi ihtimal olduğunu yazmıştım... burada yazmadım belki ama hiç istemeyerekte olsa söylemiştim.. HA BUGÜN BURADA YAZIYORSAM BU TRABZONSPORU SEVDİĞİİM İÇİNDİR... KİMSENİN BUNU SORGULAMAYA HADDİ DE YOK..

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          lütfen biri pozitif bişe yazsın şu kardeşine içimi rahatlatsın gidip yatayımm yarın sınavım varr...çok ama çok üzgünümm....
                          Daha hiçbir şey bitmedi.Sonuna kadar devam.
                          Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                          Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                          Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• bir not.
                            kayserinin ücüncü golünü hazirlayan ve atan 3 yabanci oyuncuda devre arasinda gelmis kayseriye
                            bizim yönetim neden bulamiyor böyle yabancilari acaba
                            İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                            BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Trabzonspor'un çaresi Avrupadır....Sabah akşam bunu deyin....Allah aşkına bunu deyin bunu yayın....
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sadri sener kanaltürkte
                                mübarek sanki sunucu kanal kanal dolasmaya ota boka konusmayı seven bir baskanımız var ver eline mikrofonu ne istersen al ondan
                                TRABZONSPOR
                                Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                                Mesut Keleş (19)

Yorum

Çalışıyor...
                                X