Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• biz istedikki Trabzonun adı çıkmış taraftarları artık uslansın, Trabzonun o dar sokaklarından geçip gelen rakip takım futbolcularına ve hakemlere satırlar sopalar gösterilmesin...
    Uslandıda, Ahmet Çakarın anlattığı gibi eskisi gibi hakemler ve rakip futbolcuların bacakları artık avniakere titreyerek gelmiyor
    Ama biz meğersem kendimize kötülük etmişiz,
    O dar sokaklardan gelen otobüslere satırlar sopalar gösterilmediği sürece bize şampiyonluk yokmuş,
    o Yanlış kararlara verilen tepkiler az olduğu sürece biz şampiyonluk göremezmişiz
    O İstanbul köpeklerinin kafaları yarılmadığı sürece bize şampiyonluk hayalmiş....
    Ben bugün gördüm ki Trabzonspor güzellikle şampiyon olamaz, nasılki eskiden derlerdi trabzonun taraftarı pis, evet biz pis olmalıyız,
    Pis olmalıyız ki o hakemler düdükleri ağızlarındayken başka yerleri oynamasın,
    Biz pis olalımki İstanbulun pis başkanları bu kadar rahat konuşamasınlar,
    Biz pis olalımki hakkımız yenmesin
    Biz pis olmalıyız ki Şampiyonluk görelim !!!

Yorum

• İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence önümüzdeki 4 maç çok kritik ve bjkden sonra biraz istekli olduğumuzda rahat yenebileceğimiz ekipler, bu geri dönüş isteği karşısında mağlupta olsak bu takımlar dayanamaz bize ancak forumdaki renkdaşların %50 si hemen karamsar oluyor şöyle bakacak olursak 4 maça;

Beşiktaş-Trabzonspor--------------Gençlerbirliği-Fenerbahçe
      Trabzonspor-Kasımpaşa------------Fenerbahçe-Konyaspor
      Gençlerbirliği-Trabzonspor----------Galatasaray-Fenerbahçe
      Trabzonspor-Konyaspor------------Fenerbahçe-Bursaspor

Ben Bjkyi yenersek 4 te 4 yaparız diyorum fener bu 4 maçta 4 te 4 yapabilir mi?
      Bence:HAYIR!
      zaten fener 4'te 4 yaparsa zaten şampiyon olur Süleyman,2.kırılma periyodu bu maçlar..ama biz 4'te 4 yapabilirmiyiz 2.kırılma periyodunda onu bilmiyorum
      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
      Olmak ister isen bu yolda mahir,
      Harabat ehlini hor görme şakir,
      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Kayserispor keşke bize oynadığı futbolu fenerbahçeyede oynasaydı ama ne hikmetse bize gelenler saldırıyor
        Şotaya olan sevgimde yavaşça azalıyo..
        Keşke paraya kıyıpta iyi bir forvet alabilseydik önümüz dahada açık olabilirdi..yada teofiloyu tutabilseydik
        Birde yattaraya bir çift sölemek istiyorum arkadaş nedir sendeki bu çalım merakı son dakkalarda fantezi yapmayıp jajaya yada ortaya açabilseydin gol gelebilirdi ama nerde..
        neyse inşş beşiktaşı yenerizde rahat bir nefes alıp önümüze bakarız..

Yorum

• Geçen yıl
          23. hafta 50 puan ile Galatasaray
          24. hafta 52 puan ile Bursa
          31. hafta 67 puan ile Fenerbahçe
          34. hafta 76 puan ile Şampiyon Bursa

Rahat olun. Stresi azaltmak için 2. olmak takımı rahatlatacaktır. Bundan sonra daha güzel olacak inşallah.
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bizim artisler gelmez..takımı karşılayan taraftara el bile sallamayan adamlar,karşı karşıya oturup çay mı içecekler abi...Manisa maçında burda dile getirilmişti ondan söledim
            iste bunlar konusulur.

senol günes araci olur yönetim organize eder. herkes mecbur tutulur.

yapalim böyle birsey.

taraftar cikar der "el salliyoruz, onca yol geliyoruz, sirf moraliniz düzelsin diye. siz el bile sallamiyorsunuz."

jajaya sorar. jajada cevabini verir.

burak konusur "niye islikliyorsunuz der. moralimiz bozuluyor der"

taraftarlardan biri cikar cevab verir.

cok güzel olur....

Yorum

• sunay akının dediği gibi 2. devam etmek belkide daha iyi olacak ..
              u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Geçen yıl
                23. hafta 50 puan ile Galatasaray
                24. hafta 52 puan ile Bursa
                31. hafta 67 puan ile Fenerbahçe
                34. hafta 76 puan ile Şampiyon Bursa

Rahat olun. Stresi azaltmak için 2. olmak takımı rahatlatacaktır. Bundan sonra daha güzel olacak inşallah.
                Hocam, sizden böyle bir mesajın geleceği kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.

Tebrikler.

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sedat abi biraz özetleyebilirmisin
                  - Trabzonlular üzülmesin dedi , belkide bu saha kapatma hayırlı olabilir dedi , ilk şerefsizliği Aykut ve Aziz'in yaptığını söyledi , daha çok maç olduğunu söyledi , valla Yerel Medya denen hainlerden 100.000 kat güzel konuştu ve moral buldum diyebilirim , ha birde bu akşam o kadar tv proğramı izledim Burak'ın ayağına gelen darbeyi tek o söyleyebildi
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak c1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    biz istedikki Trabzonun adı çıkmış taraftarları artık uslansın, Trabzonun o dar sokaklarından geçip gelen rakip takım futbolcularına ve hakemlere satırlar sopalar gösterilmesin...
                    Uslandıda, Ahmet Çakarın anlattığı gibi eskisi gibi hakemler ve rakip futbolcuların bacakları artık avniakere titreyerek gelmiyor
                    Ama biz meğersem kendimize kötülük etmişiz,
                    O dar sokaklardan gelen otobüslere satırlar sopalar gösterilmediği sürece bize şampiyonluk yokmuş,
                    o Yanlış kararlara verilen tepkiler az olduğu sürece biz şampiyonluk göremezmişiz
                    O İstanbul köpeklerinin kafaları yarılmadığı sürece bize şampiyonluk hayalmiş....
                    Ben bugün gördüm ki Trabzonspor güzellikle şampiyon olamaz, nasılki eskiden derlerdi trabzonun taraftarı pis, evet biz pis olmalıyız,
                    Pis olmalıyız ki o hakemler düdükleri ağızlarındayken başka yerleri oynamasın,
                    Biz pis olalımki İstanbulun pis başkanları bu kadar rahat konuşamasınlar,
                    Biz pis olalımki hakkımız yenmesin
                    Biz pis olmalıyız ki Şampiyonluk görelim !!!
                    Bence nokta.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      - Trabzonlular üzülmesin dedi , belkide bu saha kapatma hayırlı olabilir dedi , ilk şerefsizliği Aykut ve Aziz'in yaptığını söyledi , daha çok maç olduğunu söyledi , valla Yerel Medya denen hainlerden 100.000 kat güzel konuştu ve moral buldum diyebilirim , ha birde bu akşam o kadar tv proğramı izledim Burak'ın ayağına gelen darbeyi tek o söyleyebildi
                      tesekkürler... valla aziz ve aykuta degindiyse helal olsun

Yorum

• bu maç herkesin sinirlerini bozdu yediğimiz 3. golden sonra izleyemedim çoğunu inşallah bu ders bize şampiyonluğu getirir o kadar uzun zamandır şampiyonluk bekliyoruzki bu sezonda kaçırırsak toparlanamamamızdan korkuyorum.
                        Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• Kim ne derse desin şu bir gerçek;
                          biz ilk yarı kazandığımız maçlarda da sahada lime lime doğranıyorduk ama gündeme gelmiyordu...
                          "Yaylayı,zirveyi görmüş uşakları oyalar mı ovalar ?"
                          "Şenol Güneş"
                          Bu saatten sonra yok geri dönüşü;ya zafer ya da...

Yorum

• Bu sene bu takımda gördüğüm 2 şey var;

-kim ne derse desin takım panik yapmıyor,

-bu takım asla pes etmiyor.

Şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacaklar olur ya da olmaz..

2-3ken skor,5 dk kalmışken bile hangimiz maçı kaybettik dedik?

Ben demedim,diyemiyorum çünkü takım asla pes etmiyor.

Sizin derdiniz ne de havlu atıyorsunuz?
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak digidoktor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kayseri eskisi kadar sert oynayan bir takım değil, artık sürekli futbol oynamaya topu kendi kontrollerinde tutup bol pas yapmaya çalışıyorlar. Bu anlayış onların deplasmanda başarısız olmalarına sebep oluyor. Zira deplasmanda oynadıkları maçlarda rakipler defanslarına daha çok baskı yapıyor ve oyun kurmakta zorlanıyorlar. Diğer yandan gol atmakta zorlanmalarının sebepleri ise Selim Teber dışındaki oyuncuların topla çok fazla oynayarak pozisyonların başlamadan bitmesidir. Kendi sahalarında ise rakipleri iyice kapanmaya başladıklarında duran toplardan çözebiliyorlar, bkn Ank.Gücü ve Antalyaspor maçları. En büyük özellikleri ise skor ne olursa olsun 90.dakikada dahi pas yapmaya çalışmaları ve bu rakiplerin konsantrasyonunu bozduğu anlarda çok işe yarıyor( 90.dakikadan sonra attıkları gollerle 4 tane maç kazandılar). FB maçında ne kadar kötü oynasalarda son dakikada Hamza Çakır içeri giren topa dokunmasa belkide bu özellikleri ile 2-2 bile bitirebilirlerdi. Bu maçta en çok Umut ve Burak'a iş düşüyor. Kayseri'nin defansına ne kadar çok baskı yaparsak bu maç o kadar kolay olur. Aksi durumda şuanki defansımızla 2-0 lık bir sonuçla dahi yerimizde rahat olamayabiliriz.
                              Maçtan önce yaptığım tahminler tam oturdu. Ne zaman Kayseri'nin defansına pres yapsak pozisyon bulduk, ne zaman presi ve savunma yapmayı unuttuk kalemizde golleri gördük.

Yorum

• Öncelikle belirtmeliyim ki bu takıma inancım hala tam.Şimdi yazdıklarıma yaşınıza yakışmıyor v.s diyebilirsiniz umurumda değil eline sağlık o geri zekalı hakemin kafasını patlatan arkadaşa Şota Mota kimse demesin bana artık yok ekmek parası falan da demesin ilk başın sıkıştığında bu şehir kucak açtı sana artık ne kadar yumuşak demeç verirsen yolun açık olsun.Ben ölmeden şampiyonluk istiyorum Erdal Avrupa mavrupa sonra ki iş.Yattara sana da 2 çift lafım olacak ama değmezsin.
                                Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

Çalışıyor...
                                X