biz istedikki Trabzonun adı çıkmış taraftarları artık uslansın, Trabzonun o dar sokaklarından geçip gelen rakip takım futbolcularına ve hakemlere satırlar sopalar gösterilmesin...
Uslandıda, Ahmet Çakarın anlattığı gibi eskisi gibi hakemler ve rakip futbolcuların bacakları artık avniakere titreyerek gelmiyor
Ama biz meğersem kendimize kötülük etmişiz,
O dar sokaklardan gelen otobüslere satırlar sopalar gösterilmediği sürece bize şampiyonluk yokmuş,
o Yanlış kararlara verilen tepkiler az olduğu sürece biz şampiyonluk göremezmişiz
O İstanbul köpeklerinin kafaları yarılmadığı sürece bize şampiyonluk hayalmiş....
Ben bugün gördüm ki Trabzonspor güzellikle şampiyon olamaz, nasılki eskiden derlerdi trabzonun taraftarı pis, evet biz pis olmalıyız,
Pis olmalıyız ki o hakemler düdükleri ağızlarındayken başka yerleri oynamasın,
Biz pis olalımki İstanbulun pis başkanları bu kadar rahat konuşamasınlar,
Biz pis olalımki hakkımız yenmesin
Biz pis olmalıyız ki Şampiyonluk görelim !!!
Uslandıda, Ahmet Çakarın anlattığı gibi eskisi gibi hakemler ve rakip futbolcuların bacakları artık avniakere titreyerek gelmiyor
Ama biz meğersem kendimize kötülük etmişiz,
O dar sokaklardan gelen otobüslere satırlar sopalar gösterilmediği sürece bize şampiyonluk yokmuş,
o Yanlış kararlara verilen tepkiler az olduğu sürece biz şampiyonluk göremezmişiz
O İstanbul köpeklerinin kafaları yarılmadığı sürece bize şampiyonluk hayalmiş....
Ben bugün gördüm ki Trabzonspor güzellikle şampiyon olamaz, nasılki eskiden derlerdi trabzonun taraftarı pis, evet biz pis olmalıyız,
Pis olmalıyız ki o hakemler düdükleri ağızlarındayken başka yerleri oynamasın,
Biz pis olalımki İstanbulun pis başkanları bu kadar rahat konuşamasınlar,
Biz pis olalımki hakkımız yenmesin
Biz pis olmalıyız ki Şampiyonluk görelim !!!
Yorum