Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ne oldu size uşaklar...ligin ikinci yarısını birinci yarı gibi olacakmı sanıyordunuz ? daha durun neler olucak neler görücez...ben takımımı tebrik ediyor hepsinin altından teker teker öpüyorum...inanıyorum onlara ve gelicek şampiyonluk...milletin istediğini millete vermeyin düşdünüz birbirinize ayıptır...

Maça gelince umut brozek değişikliği bence iyi degildi..o kadar...ayrıca her ne kadar asistte yapsa yattara denen adam trabzonsporda artık misyonunu tamamlamıştır...

bir lafımda kayserispor'a..Eyvallah takımsın topçusun oynayacaksın ki oynadın...iyiydin buraya kadar tamam...Benim istediğim ve hep dillendirdiğim şudur...Neysen o ol...kayseri fener maçınıda izleyen birsi olarak söylüyorum..Orda yürüyüp bizim maçta kıçlarını yırtan topçuları Allaha havale ediyorum...o maçta siz siz degilmiydiniz nerdeydi aklınız..sadece kayseri degil bu lafım herkez için geçerli..Neden millet top oynamak için bizim maçları bekler ki ? her neyse hepsine rağmen herşeye ragmen ŞAMPİYON TRABZONSPOR... İnanın sabredin ve bekleyin..Dualarınızı eksik etmeyin..
    kardeşim çok haklısın bugün kayseri hayatının topunu oynadı bize karşı burda hemfikiriz...amaaaa sayın başkan maça 1 hafta kala çıkıpta (şaka olarak söylediği söyleniyor)rakip takımın kalecisi için abuk sabuk konuşursan adamlarda çıkar çatur çutur topunu oynar seni madara eder ve gider...
    TRABZON ANADOLUNUN REİSİ,TÜRKİYE'NİN T'SİDİR...

Yorum

• - Olayı özetleyeyim Fener depara kalktı , Biz Tempoyu devam ettiremedik ve kafa kafaya geldik , suçlu ararsak çok tabiki ama performans olarakta çok düştük , buda bir gerçek...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Yıllar önce Ali Şen:Bu 1 puan bizi şampiyon yapacak diyordu..Acaba mı diyorum..Neden bize Olmasın..Hadi Ulan yenin şu Beşiktaşı...Fener zor periyota girecek..biz 3 hafta rahatız..
        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
        Olmak ister isen bu yolda mahir,
        Harabat ehlini hor görme şakir,
        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Müsadenle ben bi iki bişey karalayayım o zaman sayın abicim.
          Haftaya çok büyük bir sürpriz olmayacak ve beşiktaş ilk maçında verdiği gazla ve şuanki kaos ortamından kurtulmak için ama hakemle ama iyi futbolla bizi inönüden puansız gönderecek. Fener yine kazanmaya devam edecek ve GS maçına kadar kayıpsız götürecek. Açılan puan farkı düşen moraller neticesinde Bursanın şampiyonlar ligi iştahı kabaracak ve tarihinde ilk kez Trabzonda galip gelip şampiyonlar ligi ön elemesine katılacaklar..
          Sevgili renkdaş,

Bunları hakikaten inanarak yazdınsa senden ricam Mayıs ayı sonuna kadar 3 ay kadar bu foruma girmeyiver bir zahmet...

Bu tarz karamsar taraftara ihtiyacımız olmayacak şampiyonluk yürüyüşümüzde..

Ama nasib olur da Mayıs ortasında şampiyonluk kutlamaları yaparsak da sakın İngiltere'den uçağa atlayıp da gelme, ona da gerek yok...
          Derin Trabzonspor
          HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu güzeldi gece gece güldürdün beni ALLAHTA eni güldürsün
            ççççççççç
            eyvallah abicim saol inşallah hep beraber sezon sonu güleriz
            TRABZON ANADOLUNUN REİSİ,TÜRKİYE'NİN T'SİDİR...

Yorum

• Oynayana değil oynatana bakın...Kayserinin böyle oynamasının sebebi bizim berbat defans ve orta sahamızdır...

Yorum

• 2 metreden havaya diken forvetimiz ve 2 milyon dolara aldıgımız 2 yeni transferimizle yolumuza devam edicez......
                Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
                18.11.2009

Yorum

• Volkan, inşallah sen haklı çıkarsın....OFFLU, bence ço kötü bir "futurolog" sun ....Yanılacaksın Allah ın izniyle...Yanılacaksın.....Bu takım demoralize olmuyor...Düşüyor kalkıyor falan ama bırakmıyor....Geçecek bunlar....
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Serefsiz ig tv macin tekrarini bile vermiyo...maraton bitti maraton basladi ....calistim eve geldim mac izlerim dedim olmadi ....

Yorum

• İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Saha kapatılır inşallah. İstanbulda oynasak şampiyonluğun en büyük adayıyız

Guiza 1 , Umut 2 , Almeida 3 boş kaleye bile atamazlar.
                      Bu hafta şov yapabileceğini düşünüyorum .

Malum rakip biziz .

Yorum

• Kalan maçlardan benim banko 3 puan alabileceğimiz gözüyle baktığım maçlar : Kasımpaşa-Gençlerbirliği-Konya-Galatasaray-Bursa-Eskişehir-Buca-İBB-Karabük.Herşey bu haftaya bağlı.Bu hafta alınacak bir galibiyet ve Şenol Hoca'nın ideal 11'de (takım kötü gittiği zaman revizyona yapması gerekirken (her futbolcuya eşit güvenle yer vermesi)) değişmeler yapması bizi rahatlatır.Hele ki BJK maçını alırsak 11de 11'e ben kesin gözüyle bakıyorum.
                        9 # Osvaldo'

Yorum

• Biri umut a antremanda felan ulaşıp söylesin KAS olayını. Reçete bu.

Milyar kere söyledim. Umut a biri ulaşıp kas,body çalışmasını kesmesini söylesin. Ayağına hakim değil. Şutu bozuk. ama 2 haftada düzelir. Kas çalışmayı bırak,ayağın demir gibi oldu,atamıyorsun.Hafif dokundum sanıyorsun çok güçlü dokunuyorsun. Bu kaçıncı. Biri ulaşsın şu adama :@

Burak forvet oynasa daha verimli olur.
                          En son inadına_Trabzon tarafından düzenlendi; 28.02.2011, 01:00.

Yorum

• İlk olarak Berberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sevgili renkdaş,

Bunları hakikaten inanarak yazdınsa senden ricam Mayıs ayı sonuna kadar 3 ay kadar bu foruma girmeyiver bir zahmet...

Bu tarz karamsar taraftara ihtiyacımız olmayacak şampiyonluk yürüyüşümüzde..

Ama nasib olur da Mayıs ortasında şampiyonluk kutlamaları yaparsak da sakın İngiltere'den uçağa atlayıp da gelme, ona da gerek yok...
                            - Abi arkadaş yazmış , sanki o böyle olmasını istiyor , kesinlikle hayır , bende birçok düşüncemi yazmıyorum , en azından kötü olanları çünkü saygısızlık yapmak istemiyorum , ama emin ol yanılırsa bu arkadaşta hepimiz kadar sevinir yanıldığına...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Selçuk Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bunu birtek ben düşünmemişim demek ki
                              Bana çok mantıklı geliyor ne yalan söyliyim...

bu takim istanbula tasindigi gun temsil ettigi tum degerler erozyona ugrar. istanbula karsi dik durabilen tek takimiz diyip istanbulda cadir kurmak bu kulube yakisacak en son harekettir bence.
                              ben dogan gorunumlu sahin gibi bir takimin taraftari olmak istemem sahsen. istanbula tasindigi gun benim Trabzonspor taraftarligim da biter. insallah boyle dusunen tek kisi de ben degilimdir

Yorum

• yattara ey gidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yattara
                                Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
                                18.11.2009

Yorum

Çalışıyor...
                                X