İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor
Daraltma
X
-
TRABZON ANADOLUNUN REİSİ,TÜRKİYE'NİN T'SİDİR...
-
- Olayı özetleyeyim Fener depara kalktı , Biz Tempoyu devam ettiremedik ve kafa kafaya geldik , suçlu ararsak çok tabiki ama performans olarakta çok düştük , buda bir gerçek...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Yıllar önce Ali Şen:Bu 1 puan bizi şampiyon yapacak diyordu..Acaba mı diyorum..Neden bize Olmasın..Hadi Ulan yenin şu Beşiktaşı...Fener zor periyota girecek..biz 3 hafta rahatız..Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMüsadenle ben bi iki bişey karalayayım o zaman sayın abicim.
Haftaya çok büyük bir sürpriz olmayacak ve beşiktaş ilk maçında verdiği gazla ve şuanki kaos ortamından kurtulmak için ama hakemle ama iyi futbolla bizi inönüden puansız gönderecek. Fener yine kazanmaya devam edecek ve GS maçına kadar kayıpsız götürecek. Açılan puan farkı düşen moraller neticesinde Bursanın şampiyonlar ligi iştahı kabaracak ve tarihinde ilk kez Trabzonda galip gelip şampiyonlar ligi ön elemesine katılacaklar..
Bunları hakikaten inanarak yazdınsa senden ricam Mayıs ayı sonuna kadar 3 ay kadar bu foruma girmeyiver bir zahmet...
Bu tarz karamsar taraftara ihtiyacımız olmayacak şampiyonluk yürüyüşümüzde..
Ama nasib olur da Mayıs ortasında şampiyonluk kutlamaları yaparsak da sakın İngiltere'den uçağa atlayıp da gelme, ona da gerek yok...
Yorum
-
İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu güzeldi gece gece güldürdün beni ALLAHTA eni güldürsün
çççççççççTRABZON ANADOLUNUN REİSİ,TÜRKİYE'NİN T'SİDİR...
Yorum
-
Volkan, inşallah sen haklı çıkarsın....OFFLU, bence ço kötü bir "futurolog" sun....Yanılacaksın Allah ın izniyle...Yanılacaksın.....Bu takım demoralize olmuyor...Düşüyor kalkıyor falan ama bırakmıyor....Geçecek bunlar....
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaha kapatılır inşallah. İstanbulda oynasak şampiyonluğun en büyük adayıyız
Guiza 1 , Umut 2 , Almeida 3 boş kaleye bile atamazlar..
Malum rakip biziz .
Yorum
-
Kalan maçlardan benim banko 3 puan alabileceğimiz gözüyle baktığım maçlar : Kasımpaşa-Gençlerbirliği-Konya-Galatasaray-Bursa-Eskişehir-Buca-İBB-Karabük.Herşey bu haftaya bağlı.Bu hafta alınacak bir galibiyet ve Şenol Hoca'nın ideal 11'de (takım kötü gittiği zaman revizyona yapması gerekirken (her futbolcuya eşit güvenle yer vermesi)) değişmeler yapması bizi rahatlatır.Hele ki BJK maçını alırsak 11de 11'e ben kesin gözüyle bakıyorum.9 # Osvaldo'
Yorum
-
Biri umut a antremanda felan ulaşıp söylesin KAS olayını. Reçete bu.
Milyar kere söyledim. Umut a biri ulaşıp kas,body çalışmasını kesmesini söylesin. Ayağına hakim değil. Şutu bozuk. ama 2 haftada düzelir. Kas çalışmayı bırak,ayağın demir gibi oldu,atamıyorsun.Hafif dokundum sanıyorsun çok güçlü dokunuyorsun. Bu kaçıncı. Biri ulaşsın şu adama :@
Burak forvet oynasa daha verimli olur.En son inadına_Trabzon tarafından düzenlendi; 28.02.2011, 01:00.
Yorum
-
İlk olarak Berberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevgili renkdaş,
Bunları hakikaten inanarak yazdınsa senden ricam Mayıs ayı sonuna kadar 3 ay kadar bu foruma girmeyiver bir zahmet...
Bu tarz karamsar taraftara ihtiyacımız olmayacak şampiyonluk yürüyüşümüzde..
Ama nasib olur da Mayıs ortasında şampiyonluk kutlamaları yaparsak da sakın İngiltere'den uçağa atlayıp da gelme, ona da gerek yok...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Selçuk Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu birtek ben düşünmemişim demek ki
Bana çok mantıklı geliyor ne yalan söyliyim...
bu takim istanbula tasindigi gun temsil ettigi tum degerler erozyona ugrar. istanbula karsi dik durabilen tek takimiz diyip istanbulda cadir kurmak bu kulube yakisacak en son harekettir bence.
ben dogan gorunumlu sahin gibi bir takimin taraftari olmak istemem sahsen. istanbula tasindigi gun benim Trabzonspor taraftarligim da biter. insallah boyle dusunen tek kisi de ben degilimdir
Yorum
Yorum