Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet bazı futbolcular var kahraman olmak için bir şeyler var bazı hocalar ve futbolcular var takıma nasıl fren yaptırılır diye düşünür. Yediğimiz 3 golede bakın CEYHUN diye bahsedilen kişi ortasahadan takip ederek geldiği adamı ceza sahası yayına 5 metre kala bırakıp giderse adam ara pası atar gol olur veya ceza sahasında rakibiyle kale arasına giremezse gol olur 3 goldede hep onun önce takip ettiği sonra kaçırdığı adamlar gol attı.

Gelelim ikincisine hoca faktörü bana sağda solda futbol için verilen mesajlar mutlu etmez. Beni sadece ve sadece kazanmak mutlu eder. kaç yıldır bu takımdasın hala Alanzinho ilk yarı kadroda olursa bir şey yapamıyacağını anlayamadınmı. Takımın hücum gücünde birtek umut koşuyor sen onu dışarı alıyorsun. Zaten bu skor bize yaramıyor çıkar ceyhunu dışarı onun yerine al diğer forveti.

Birde şunu anlamıyorum. Şenol Hoca'yı çok seviyorum insanlığına bir şey diyemem ama devre arasında basına açıklama yapıyor bir soru geliyor 95-96 gibi olurmu diye Hoca cevap veriyor: "95-96 bir ortasaha transfri yapamadık. Yopsaydık şampiyonduk. Ama bu sene yapacağız" diyor hoca ee nerdeler. Kampın başında Egemen sakatlanıyor 1-1,5 ay olamaz diyorlar senin diğer stoperin ilk yarıda 3 maç oynadı ve sakat hemde ağır hemde yaşı geçmiş. Diğer girayda bariz hataları var kaldın bir Mustafa'ya (Allahı var çocukta bir diğerlerine göre yüzde 80 daha az hata yapıyor) o mevkiye transfer yapmıyorsun. Sağ bek bir tane var ya bu adan sakatlanır kart cezalısı olur formu düşer sol beke yaptığın gibi birde sağ beke transfer yapsana. Ortasahada anladıkki Selçuk olmazsa bu takım olmuyor. EE bizimkiler onuda ellerinde tutmasını bilemezler kaptırırlar onu.

Başkanı hiç söylemiyorum. Ben bu kadar şovmen bir insan görmedim. O kadar para kazandı bu takım transfer yapmadılar. Kalkmış camiaya yaptıkları atılımlardan bahsediyorlar.

Bizim hocada ve başkanda kazanma hırsı yok? Hırs olmayıncada onun getireceği mücadele gücü ve savaşma azmi yok. Bursanın kadrosu şampiyon olan kadrodan kat ve kat iyi ama geçen sene savaşıyordu. bizde bunu verecek 3 oyuncu var ve üçüde bugün sahada yoktu.

Bugünleri daha önceden göremeyen ve öngörüleri güçlü olmayan insanlar bu kulübe yaklaşmasın.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Devreye 2-1 önde girseydik Kayseri'nin direnci kırılırdı ve daha da açılacak olan Kayseri'yi affetmezdik..Umut o golü atmalıydı!!..Maçın döndüğü nokta orası
      Umut atsaydı arkasından bir tane daha yerdik.Bugün Kayserioyun olarak çok üstündü.

Şenol Hocanın bir türlü aşamadığı teknik oyuncu tercihi malesef bir şampiynoluğa malolacak...

Yorum

• SÜleymanu dİyorum .... Ve nokta nokta nokta dİyorum....
        FOREVER TRABZONSPOR
        1461
        TS rh (-)

Yorum

• Yumlu yada Barış sağbekte oynatılıp Serkan sağ önde,Alanzinho yerine Piotr sol önde oynatılabilirdi.

Daha dirençli ve kanatları daha etkin kullanan bir takım olabilirdik.

Ama Şenol Hoca niye bu kadar ısrarlı neden neden?

Yorum

• Ben Yatar Herkese Hayırlı Geceler,O Büyük Günün Gelmesi Dileğiyle..Bu 1 puan belki Şampiyonluğu getirecek...Allah'a Emanet Olun
            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
            Olmak ister isen bu yolda mahir,
            Harabat ehlini hor görme şakir,
            Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Arkadaşlar teofilo facedeki sayfasına attığı iki golün vidyosunu koymuş muazzam goller atmış keşke kaçmasaydıda o golleri burda atsaydı

Yorum

• İlk olarak faysal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar teofilo facedeki sayfasına attığı iki golün vidyosunu koymuş muazzam goller atmış keşke kaçmasaydıda o golleri burda atsaydı
                linki var mı?

Yorum

• fb nin devre arası yüklemesi son noktasına geldi artık yavaş yavaş düşmeye başlayacaklar...biz yeterki kazanalım...lig yeniden başlıyor...
                  Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                  Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• bu kadar basit kolay goller yememeliyiz ya !!!
                    ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• link nasıl veriliyo burda blmiyorrum urlyi kopyalayıp yapıştırıyoruzmu
                      Link vermek yasakmı birde..

Yorum

link nasıl veriliyo burda blmiyorrum urlyi kopyalayıp yapıştırıyoruzmu
                        Link vermek yasakmı birde..
                        Yok yasak değil.

Evet kopyala buraya yapıştır,

Bunun gibi

Yorum

• tşkkürederim isa arkadaşım
                          buda attığı iki gol =http://www.youtube.com/watch?v=I5KKrrXMr6Y

Yorum

tşkkürederim isa arkadaşım
                            buda attığı iki gol =http://www.youtube.com/watch?v=I5KKrrXMr6Y
                            Vay adi harbiden güzel goller atmış

Yorum

• tam bir link gibi olmadı ama kopyala yapıştırla çıkıyo
                              gerçekten muazzam goller ikinci golde roberto carlos gibi koşuyo aynı ahbe keşke kaçmasaydın

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yumlu yada Barış sağbekte oynatılıp Serkan sağ önde,Alanzinho yerine Piotr sol önde oynatılabilirdi.

Daha dirençli ve kanatları daha etkin kullanan bir takım olabilirdik.

Ama Şenol Hoca niye bu kadar ısrarlı neden neden?
                                Serkan bence hiç oynatılmasın adamın nasıl geçtiğini gördünüz. Bir İnterdeki sağ bekin boyuna bakın birde bizimkine futbol bu yüzyılda teknik değil hem teknik hem fizik gücü var. Ozaman Serkan gibi bir insanın bizim takımda ne işi var. Çok Ağır Glowacki ne işi var. Golleri tekrar izleyin üç golde de adamları takip eden Ceyhun çok mu yoruldu da adamları serbest bıraktı gidin gol atın dedi.

Yorum

Çalışıyor...
                                X