Türkiye'yi geçtim, dünyada bu kadar kendini yargılayan, hor gören başka bir takım taraftarı varmıdır ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Mesutun yazdıklarını bir Allahın kulu inkar edebilirmi????
İnsanda önce samimiyet olacak sözünün eri olacak oturduğu koltuğun hakkını verecek taraftara başka yanındaki yöneticilerine başka konuşmayacak dbenim başkanım hep dik olacak eğri görünmeyecek offf off patladım patlayacam ama pazartesiye kadar dayanalım hele yaa...61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9RUHUNUZ YETER
Yorum
-
İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMurat abi gördüğüm kadarıyla sen rahatsın!!!
Ama benim içimde fırtınalar kopuyor düzene yönetime medyadaki birkaç kişiye öyle bi isyan varki içimde inşaallah pazartesiye kadar dayanabilirim...
Yorum
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır Süleyman, rahat falan değilim. Burada F.Tekke alınmazsa, başka takıma giderse bizim ortalığı yakıp, yıkacağımız, taş üstünde taş bırakmayacağımız intibası var galiba da onu soruyorum. Benim de içim de kopan fırtınalar var onu soruyorsan.61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9RUHUNUZ YETER
Yorum
-
İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLazkopat geldin ama bakalım nekadar dayanabilecez
Ama yinede hoşgeldin...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesutun yazdıklarını bir Allahın kulu inkar edebilirmi????
İnsanda önce samimiyet olacak sözünün eri olacak oturduğu koltuğun hakkını verecek taraftara başka yanındaki yöneticilerine başka konuşmayacak dbenim başkanım hep dik olacak eğri görünmeyecek offf off patladım patlayacam ama pazartesiye kadar dayanalım hele yaa...
Yorum
-
İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHani olmaz ya, Tekke gsye gitti.Bizim başkan ne der? ''o zaten Trabzonspor'lu değildi''.
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Murat, Amerikan think thank kuruluşlarının yaptığı gibi senaryo yaptırma banaTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Neyse haberler "masa başı" kaynaklıymış...Sorun yokTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
son gün bi operasyon daha olurmu acabazenithliler para felan istemez verirler bence, hadi bi operasyon daha
ama dur yaw operasyona gidecek biride yok bizde dimi, tüh yaw haldun üstünel imiz yok bizim, unutmuşum =)"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Fatih alınmaz, bu bir tercihtir deriz, saygı duyarız. Ama şartı nedir ? Şeffaf olacaksın ve sebebini kamuoyuyla paylaşacaksın.
Mevcut yönetimin Fatih husunda izlemeyi tercih ettiği sürece ve yöntemedir İSYAN !
İlk gündeme geldiğinde, adam gibi çıkıp ''kadromuzda düşünmüyoruz, kendisine futbol hayatında başarılar dileriz'' denilseydi.
Bu gün, ''Fatih GS ye gidebilir'' söylentisi duyulunca, burada oluşacak hava ''kendi bilir'', ''kendi kaybeder'' den öteye geçmezdi.
Fatih, yönetime yapılan ''YÖNETEMEME'' isyanının sembolü olmuştur.
Yorum
Yorum