Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Türkiye'yi geçtim, dünyada bu kadar kendini yargılayan, hor gören başka bir takım taraftarı varmıdır ?

Yorum

• s.a. bir haftalık mapus hayatından sonra yine buralardayım
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Mesutun yazdıklarını bir Allahın kulu inkar edebilirmi????
        İnsanda önce samimiyet olacak sözünün eri olacak oturduğu koltuğun hakkını verecek taraftara başka yanındaki yöneticilerine başka konuşmayacak dbenim başkanım hep dik olacak eğri görünmeyecek offf off patladım patlayacam ama pazartesiye kadar dayanalım hele yaa...
        61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
        RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Murat abi gördüğüm kadarıyla sen rahatsın!!!

Ama benim içimde fırtınalar kopuyor düzene yönetime medyadaki birkaç kişiye öyle bi isyan varki içimde inşaallah pazartesiye kadar dayanabilirim...
          Hayır Süleyman, rahat falan değilim. Burada F.Tekke alınmazsa, başka takıma giderse bizim ortalığı yakıp, yıkacağımız, taş üstünde taş bırakmayacağımız intibası var galiba da onu soruyorum. Benim de içim de kopan fırtınalar var onu soruyorsan.

Yorum

• Lazkopat geldin ama bakalım nekadar dayanabilecez

Ama yinede hoşgeldin...
            RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hayır Süleyman, rahat falan değilim. Burada F.Tekke alınmazsa, başka takıma giderse bizim ortalığı yakıp, yıkacağımız, taş üstünde taş bırakmayacağımız intibası var galiba da onu soruyorum. Benim de içim de kopan fırtınalar var onu soruyorsan.
              Abi Trabzonspor taraftarı bugüne kadar nereyi yakıp yıkmışki şimdi yakalım herkes rahat olsun...
              RUHUNUZ YETER

Yorum

Lazkopat geldin ama bakalım nekadar dayanabilecez

Ama yinede hoşgeldin...
                valla şu transfer sezonu tamamen bi kapanana kadar bekleyelim sonrasına hep beraber karar veririz bizimkiler daha ne bekliyor anlamış değilim adam klübüyler restleşti be kim yapar bunu bu devirde

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

Mesutun yazdıklarını bir Allahın kulu inkar edebilirmi????
                  İnsanda önce samimiyet olacak sözünün eri olacak oturduğu koltuğun hakkını verecek taraftara başka yanındaki yöneticilerine başka konuşmayacak dbenim başkanım hep dik olacak eğri görünmeyecek offf off patladım patlayacam ama pazartesiye kadar dayanalım hele yaa...
                  öyle deme abi tekkesporluyuz biz

Yorum

• Hani olmaz ya, Tekke gsye gitti.Bizim başkan ne der? ''o zaten Trabzonspor'lu değildi''.

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hani olmaz ya, Tekke gsye gitti.Bizim başkan ne der? ''o zaten Trabzonspor'lu değildi''.
                      zaten yıldız futbolcu deyildi der nasıl olsa alıştılar yalan söylemeye

Yorum

• Murat, Amerikan think thank kuruluşlarının yaptığı gibi senaryo yaptırma bana
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Neyse haberler "masa başı" kaynaklıymış...Sorun yok
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• son gün bi operasyon daha olurmu acaba zenithliler para felan istemez verirler bence, hadi bi operasyon daha

ama dur yaw operasyona gidecek biride yok bizde dimi, tüh yaw haldun üstünel imiz yok bizim, unutmuşum =)
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Fatih alınmaz, bu bir tercihtir deriz, saygı duyarız. Ama şartı nedir ? Şeffaf olacaksın ve sebebini kamuoyuyla paylaşacaksın.
                              Mevcut yönetimin Fatih husunda izlemeyi tercih ettiği sürece ve yöntemedir İSYAN !
                              İlk gündeme geldiğinde, adam gibi çıkıp ''kadromuzda düşünmüyoruz, kendisine futbol hayatında başarılar dileriz'' denilseydi.
                              Bu gün, ''Fatih GS ye gidebilir'' söylentisi duyulunca, burada oluşacak hava ''kendi bilir'', ''kendi kaybeder'' den öteye geçmezdi.
                              Fatih, yönetime yapılan ''YÖNETEMEME'' isyanının sembolü olmuştur.

Yorum

• Haldunda kimmiş bizim aslan gibi Hayrettin beyimiz var!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                RUHUNUZ YETER

Yorum

Çalışıyor...
                                X