Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şenol Güneş ağırlığını koyamıyor o da Faruk Özak gibi pısırık bir karakter Jun faciası yaşandığı zamanlarda yine alakasız adamlar Brezilya'da futbolcu seyrederken o hiç oralı olmuyordu Jun transferini ona sormadan yaptılar şimdi yine onun isteği önemsenmiyor.
    Hiç profil resmin ile yazdıkların birbirine uymamış sevgili hocam.Şenol Hocam pısırık değildir,işinin ehli,konuşması gerektiği zaman konuşan bir insandır.Çünkü o tam bir eğitimcidir.Vıttırı zıttırı konuşmaz.
    Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hani olmaz ya, Tekke gsye gitti.Bizim başkan ne der? ''o zaten Trabzonspor'lu değildi''.
      emin ol senin bu başkanın daha fazla galatasaraylı tekke değil sadri gitsin galatasaraya
      @ okşoholu

Yorum

• Haldun Üstünel telefon olarak hangi hattı kullanıyor acaba? Tekkeye ulaştıysa diye soruyorum.Bizde o hattan alıp bizimkilere hediye edlim yoksa ulaşamayacaklar. Zaten Gs gibi futboldan anlamayan takımlar Fatih gibi 6 aylık klüp ömrü olan adama 2.5 milyon euro verir.Pardon karıştırmışım o paraya yabancıları almışlardı.Fatih daha ucuz...

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          emin ol senin bu başkanın daha fazla galatasaraylı tekke değil sadri gitsin galatasaraya
          Başkanımızın Trabzonspora verdiği hizmetlerin sen ne kadarını verdinki bu tür ifadelerde bulunuyorsun?
          Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İlginç fikir..

Yalnız ganitaya bu aralar talep çok fazla..

Yönetimi ze güveniyoruz,

Başkanımıza güveniyoruz,

Umut'la Gökhan' destek,

Şampiyonluk sayacı,

Yedi geliyor yedi,

Ve daha bir sürü margarin içerikli başlık,

Sırada bekliyor,ganita için..
            Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki?

Sabah akşam 24 saat boyunca bu başlıkta mırıldaya zırıldaya ağıt yakıp durmaktan başka?

Yok yani sizin burada isterik bir şekilde Fatih Tekke nidalarıyla zikir çekmeniz sorun değil ama bu kakafoniden etkilenerek bütün enerjisini şu boşbeleş mevzuuya ayırmaya yönelen bir sürü gence üzülüyor insan..
            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sabah akşam 24 saat boyunca bu başlıkta mırıldaya zırıldaya ağıt yakıp durmaktan başka?

Yok yani sizin burada isterik bir şekilde Fatih Tekke nidalarıyla zikir çekmeniz sorun değil ama bu kakafoniden etkilenerek bütün enerjisini şu boşbeleş mevzuuya ayırmaya yönelen bir sürü gence üzülüyor insan..
              sen ne yapmayı düşünüyosun peki?

Yorum

• İlk olarak erik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hiç profil resmin ile yazdıkların birbirine uymamış sevgili hocam.Şenol Hocam pısırık değildir,işinin ehli,konuşması gerektiği zaman konuşan bir insandır.Çünkü o tam bir eğitimcidir.Vıttırı zıttırı konuşmaz.
                Şenol hocamıza saygımız büyük.Ama Trabzona gelirken ki Tekke şartı konuşması da vıttırı zıttırı değildir sanırım

Yorum

• İlk olarak Tolga_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Haldun Üstünel telefon olarak hangi hattı kullanıyor acaba? Tekkeye ulaştıysa diye soruyorum.Bizde o hattan alıp bizimkilere hediye edlim yoksa ulaşamayacaklar. Zaten Gs gibi futboldan anlamayan takımlar Fatih gibi 6 aylık klüp ömrü olan adama 2.5 milyon euro verir.Pardon karıştırmışım o paraya yabancıları almışlardı.Fatih daha ucuz...

adamlar akıllı, o verdikleri paraların kat kat fazlasını sezon sonu alacaklar görürsünüz, şampiyonda olurlar türkiye kupasınıda alırlar uefayı bile zorlarlar ciddiyim.

kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. / bu felsefeyi edindi gs, keşke bizimkilerde böyle düşünse !

oturduğun yerden kupa alırım demekle olmuyor o işler !!!
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Hayır anlamıyorum bu başlıkta bazı kişileri zorlamı tutuyoruz.Bide şöyle zikirdi falan yazıp insanların asabını bozup tahrik etmeye çalışmıyormusunuz tam sizi yansıtıyor aslında...
                    61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                    RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak onat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gazeteciyi unutmayalım abi.
                      Hani o görünce yazmadan edemeyen gazeteciyi.

Gazeteci olarak Erdal daha uygun olur.
                      Yediden yetmişe 7'yi bekliyoruz...

Yorum

• Yok gazeteciden kasıt Ergun ATAdır kesin...
                        61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                        RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak erik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben kendisini severim ama bazı konularda pasif kalıyor.
                          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            - Recep bu başlık artık öyle bi hale geldiki Tekkeyi sevenler gelsin sevmeyenler gelmesin oldu nerdeyse..

- Bnim bu tarnsferlerle ilgili görüşlerim arka sayfalarda var gerçi sen bunu hep bi değişkenlik olarak nitelendiriyosun ama o ayrı..

- Uğurun bildiklerine lafım yok ..

- Kimse kimseye sus dememeli ama her gün hergün aynı şeyleri söyleyerek kime faydalı oluyoruz onu bi düşünsek...

- Ayrıca senin şu lafın çok üzücüydü ".....yazan kişileri deplasmanlarda göremiyoruz"...yani şimdi sürekli deplasmnalara giden bizden çokmu seviyor..seviyordur doğrudur ama sendende çok bu deplanmaa giden var demekki sendende çok seven var yani bu sevgiyi bi tartıya koymayalım.
                            Başlığın o hale dönmesini aslında kimse istemedi. Ama burada biriler Fatih hakkında bir şeyler yazarken kalkıp, insanların taraftarlığı tartışılırsa, pervasızca hiçbir akla ve mantığa, tutarlı bir kaynağa dayanmadan yönetim savunulursa o zaman işte senin dediğin kıvama gelir başlık kardeşim.

Sedat kimse kimseye sus demiyor aslında, biraz dikkatli bakılırsa herkes görebilir, Yönetimi eleştirenler aslında Fatihi eleştirenlerden ve Yönetimi savunanlardan daha farklı konuları konuşuyor. Aslında aynı şeyleri söylemiyoruz, söylemiyorlar, ama bunu kabul edemeyen zihniyet, her konuyu Fatih Tekke’ye bağladığından çıkış noktasını aynı görüyor.

Kaldı ki bir yanlış gördüğümüzde ne yapmalıyız. Eleştirmek için başka yanlışları da mı beklemeliyiz. Ben de bunu anlamıyorum. Hep aynı şeyleri söylememek demek, bu yönetimin devamlı yanlış yapması demektir. Eğer benim farklı şeyleri söylemem, burada birilerini mutlu edecekse, sonunun ne olduğunu anlamışsındır herhalde kardeşim.

Sedat anlatmak istediğim çok farklı bir şeydi deplasman konusunda. Aslında girmem bile hataydı, bunu bu yazından sonra daha net görebiliyorum. Ben giden çok, gitmeyen az sever demiyorum. Deplasman işi durum meselesidir, varsa imkan gidilir, yoksa gidilmez. Anlatmak istediğim, takım yılda 5 kez şehrine gelmesine rağmen kılı kıpırdamaz, BMN nin yaptığı bir tane protestoya ne maddi ne de manevi katılmaz, yılın sadece belli periyodlarında siteye girer konuşur sonra da sen bir konuda direttiğinde kalkar senin taraftarlığını tartışır. Benim bahsettiğim kişi sıfatları çok farklı idi, ama üzerine alınmışsın ayrıca üzüldüm.

Yorum

• evet alkan61 son haberler nasil,hala icinde bir umut olan benim gibi uyeler icin soyleyebilecegin birseyler var mi?.

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu başlıkta,ağıt yakılmıyor..

Dünya kurulduğundan beri yapılan ayrımcılığın,haksızlığın bu başlık altında olanına isyan ediliyor..

Göstere,göstere "şu yalanı bulduk,buna inanacaksınız" dayatmasına"peki ,efendim" denmeyeceği haykırılıyor..

Ve sizin "zırıldama" diye tabir ettiğinizden daha kaliteli yapılıyor bence..

İstreri ve zikir konusu ,üslüp açısından saygı içermiyor..

Saldırı amaçlı..

Buna karşılık çok şey yazabilirim,ama bu beni sizin yanınıza indirir..

Görmemiş gibi yapıyorum burayı..

Gençler mevcut yönetimin iki yıldır ortaya koyduğu kaliteyi yükseltmeye çalışıyor bence..

Yönetime rağmen serzeniyorlar..

Sevgilerini ben tayin etmedim,doğaçlama bir şey..
                                En son İHTİLALL tarafından düzenlendi; 29.01.2010, 16:49.

Yorum

Çalışıyor...
                                X