Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sayin Ömer Sevinc sizin yuzunuzden bu topicte kac kisi ceza aldi,hala doymadiniz mi?.Kac kisi daha ceza alinca mutlu olacaksiniz,lutfen soyleyin bilelim..

Buraya gelin yorumlarinizi yazin ama nedir bu direk sahsi hedef alan yazilar,provoke etmeye calismalar..
    Kaç kişi mi ceza aldı benim yüzümden? Bir say bakalım kime ceza verdirtmişim ben. Hayır nasıl ceza verdiriyorsam. Sanki yönetimde amcaoğlum var da ona rica ediyorum şu üyeye ceza ver diye.

Adam verecek cevabı olmayınca gelsin bana hakaret etsin, ondan sonra ona ceza verdirmişim. Hadi ordan be..
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başkan değil Asbaşkan..
      Hani vardır ya, siz ayağınız taşa takılsa başkandan bileceksiniz, bir fatih olayı sizde depresyon yarattı diyen zeka küpü arkadaşlar, işte bu yorumları gördükçe onlar geliyor aklıma.

Eleştireyim de nasıl olursa olsun, okumaya gerek bile yok, vuralım gitsin ne olacak.

Yorum

• ne kadar cok narsist adam varmis bu forumda.

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kaç kişi mi ceza aldı benim yüzümden? Bir say bakalım kime ceza verdirtmişim ben. Hayır nasıl ceza verdiriyorsam. Sanki yönetimde amcaoğlum var da ona rica ediyorum şu üyeye ceza ver diye.

Adam verecek cevabı olmayınca gelsin bana hakaret etsin, ondan sonra ona ceza verdirmişim. Hadi ordan be..
          verecek cevapmi yok,Allahinizi severseniz sizin verilen cevaplari anlama niyetiniz var mi?.Objektif olarak su konuyu bi okuyun bakalim sordugunuz sorulara binlerce kere cevap verilmis mi verilmemis mi,ama siz ve sizin gibi bazi arkadaslar her seferinde buraya girip ayni seyleri sorup ondan sonra da kacip gidince olan oluyor tabiki.

Ortami ger,millete cezayi yedir sonrada ben ne yaptim ki de,ceza alanlar durup dururken mi ceza aldi yani..

Su saatte su konuya girip bu turden mesajlar yazmanin esprisi nedir?.gercekten cok merak ediyorum..

Yorum

• burdakı durumu okuda devre arasında olanları duymamıssındır bare bunları dınle tm
            ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• olsun kaptan, yüreklerimize transfer olmuşsun ya, ordan hiç kimse hiç bir yere gönderemez seni.

Yorum

• Arkadaşlar okumayın ve yanıtlamayın olsun bitsin.. gerek yok..
                Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  verecek cevapmi yok,Allahinizi severseniz sizin verilen cevaplari anlama niyetiniz var mi?.Objektif olarak su konuyu bi okuyun bakalim sordugunuz sorulara binlerce kere cevap verilmis mi verilmemis mi,ama siz ve sizin gibi bazi arkadaslar her seferinde buraya girip ayni seyleri sorup ondan sonra da kacip gidince olan oluyor tabiki.

Ortami ger,millete cezayi yedir sonrada ben ne yaptim ki de,ceza alanlar durup dururken mi ceza aldi yani..

Su saatte su konuya girip bu turden mesajlar yazmanin esprisi nedir?.gercekten cok merak ediyorum..
                  Buraya girip elveda büyük kaptan yazmanın mantığı neyse benimki de o dostum. Hakaret etmek verecek cevabı olmayanların işidir. Yukarıda bir eleman şahsiyetsiz yazmış benim hakkımda. Ben ona ne dedim mesela? Ne gibi bir hakaret ettim de o gelip bana burada hakaret edebiliyor?

Senin takımında bir kaptan varken başka takımda oynayan birine kaptanım demek saygısızlıktan başka birşey değildir benim gözümde. Cevabı da söyleyen muhattabı verir. Benim arkadaşa yönelik yazdığım bir yazıdan başka adamlar gelip gerilip bana kötü söz söyleyeceklerse gerilmeye yer arıyordur o adamlar.

Adamlar gerilecek diye mesaj yazmayacakmışım. Gerilmeyin kardeşim. Düşüncelerimi beğenmiyorsanız almayın ciddiye olsun bitsin.
                  - Eomer -

Yorum

• Bahadır abi ne var ne yok ya..

NAsılsın bakalım, neler yapıyorsun, nasıl işler falan...

Bak bitti transfer sezonu, kına parası toplasak mı

Yorum

• Konu artık kapatılsın arkadaşlar. Bu konu zaten yeteri kadar yıprattı bizi.
                      Ve Kocaeli İsmet Paşa Stadı Kale Arkası Tribünlerinde bir ses yükseliyor "BİZE HER YER TRABZON" Bütün stad bizi izliyor

Eski nickim: machineman61

AĞASARLI

Yorum

• İlk olarak machi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Konu artık kapatılsın arkadaşlar. Bu konu zaten yeteri kadar yıprattı bizi.
                        Konu kapanınca ne olucak. Maç kaybedince diğer başlıklarda Fatih Fatih diye bağırılıcak. Burda bağıralım karışmasın..

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Buraya girip elveda büyük kaptan yazmanın mantığı neyse benimki de o dostum. Hakaret etmek verecek cevabı olmayanların işidir. Yukarıda bir eleman şahsiyetsiz yazmış benim hakkımda. Ben ona ne dedim mesela? Ne gibi bir hakaret ettim de o gelip bana burada hakaret edebiliyor?

Senin takımında bir kaptan varken başka takımda oynayan birine kaptanım demek saygısızlıktan başka birşey değildir benim gözümde. Cevabı da söyleyen muhattabı verir. Benim arkadaşa yönelik yazdığım bir yazıdan başka adamlar gelip gerilip bana kötü söz söyleyeceklerse gerilmeye yer arıyordur o adamlar.

Adamlar gerilecek diye mesaj yazmayacakmışım. Gerilmeyin kardeşim. Düşüncelerimi beğenmiyorsanız almayın ciddiye olsun bitsin.
                          birsey soracagim madem bu kadar dusunuyosunuz takimi, gecen sene huseyin elestirilirken gidip onun sayfasinda boyle seyler yazdiniz mi ya da gokhan unal ya da ne bileyim zamaninda ziya dogan takimin basindayken bende dahil olmak uzere neler yazdik hakkinda gidipte onu savundunuzmu boyle,orda da milleti boyle tahrik ettiniz mi?.simdi gercekten merak ettim,maalesef siteden sadece son 50 mesajiniza ulasabiliyorum yoksa gecmis mesajlarnizi incelemk isterdim.

Yorum

• Konu neden kapatılsın yahu? Sansüre hayır
                            - Eomer -

Yorum

• olsun KAPTAN, bir gün bunun bedelini öder herkes.

hiç bir ah havada asılı kalmaz.

Yorum

• İlk olarak machi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Konu artık kapatılsın arkadaşlar. Bu konu zaten yeteri kadar yıprattı bizi.
                                Konunun ismi nedir ?

Fatih Tekke konusunun ardında kalanlar.

Şu an bu konu bitti, bundan sonra ardında kalanları konuşmak gerekmez mi başlığın ismi gereğince.

Az önce arkadaşın biri benim yazdıklarımı okumayın, geçin dedi, bende diyorum ki, görmek okumak istemeyen girmesin.

Madem bu iş böyle yürüyor, bende başlığın kapanmamasını istiyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X