İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Aradım aradım doğrudur bugün sadece bilgi almak için aradım muhabirleri iş üzerindeymiş bilgi araştırıyorlarmış.Yarın dahadetaylı görüşecem nasipse...
Ama bir arkadaşım derki Medya Trabzon çokta hafife alınacak bir site değildir.Sahibi yönetime çok yakın hatta içinde olan biridir...
Ünlü bir Atasözümüzde derki "Biryerde duman varsa bilinki yakınında mutlaka yanan bir ateşte vardır"...
İsteyen umutlansın hayal kırıklığı yaşasınki bu bize çokta yabancı değil yada isteyen oturup saatleri sayıp sonundada beyaz mendil sallasın...61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9RUHUNUZ YETER
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer dönemi 1 Şubatta bitiyor demi?#Dik oyna
Yorum
-
İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala umudu olan mı varOSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesut umutsuzluk yok hımmmmmmm kızıyorum ha
sana bir video izletdim mutlaka bir bahane olacak bugun bir soru sordum yarın çıksa fatih gelse aldım bonservisimi dayansa kapıya sence alırlarmı ?
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallahi benim var
Ki bunu demese dahi şu ara dönemde alınacak son oyuncu Fatih Tekke heralde...#Dik oyna
Yorum
-
İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransferi kapattık dedi yanılmıyorsam Sadri Şener...
Ki bunu demese dahi şu ara dönemde alınacak son oyuncu Fatih Tekke heralde...61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9RUHUNUZ YETER
Yorum
Yorum