Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Size göre ne yaptı bilmiyorum yönetimin açıklamasını fatihe çamur atmak için baz alamam

fatihin yarın yapacağı açıklamayı da (ki yaparsa) yönetime çamur atmak için baz alacağımı söyleyemem

o artık sizin yorumunuz olacak.

Ama tek taraflı eleştiriyi dinleyip "vurun fatih'e" tarzında eleştiri yapmakda çok basit bence. fotoğrafın tümünü görebilmek lazım(2 tarafı dinleyip)
    ben asla tek taraflı vurmuyorum.
    geçmiş 5-10 mesajıma bak.ben iki tarafta suçludur diyorum zaten.
    Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yarın Rubin Kazan'la oturup Gökdeniz için anlaşsak, Gökdeniz de ben burda mutluyum aga keyfim tıkırında gelmek istemiyorum dese hain mi olacak? Tabi ki hayır. Peki Fatih neden oluyor? Kaç trilyondan vazgeçmek yazıldığı kadar kolay bir şey değil. Adam daha çok para kazanacak, şampiyonlar liginde forma giyecek, belki yeniden şampiyonluk tadacak. Trabzonspor'da Fatih'i bekleyen ne var? Huzurlu bir emeklilik sadece. Kabul etmek lazım Fatih buraya geldiği zaman futbolu evinde bırakmak için gelecek..
      şiddetle katılıyorum.

Adam TRİLYONLARI Bırakıp geliyor siz halen daha para meselesini sorun ediyorsunuz. Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın!!!

Yorum

• Yine 3 Forvetle Lige devam... Gutierrez, Umut Bulut, Hasan Ahmet Sari (0,5) ve Murat Tosun (0,5)... =) gelde kizma... =) neyse birdahaki zamana insallah... bari kaliteli bir stoper alsalar da...
        “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Alsın Tekke kalitesinde forvet bir daha ağzımı açmam..
          belki de alındı??
          Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ömer Sevinç

Bende bir soru sormak istiyorum o zaman abi. Fatih Tekke gelmezse bu taraftarın hali ne olacak ? Taraftar takıma yada yönetime eskisi gibi güvenip stada gelecek mi ?

Fatih gelmezse yönetim ne bahane uyduracak ?
            Yönetimi savunmak değil amacım. Hacısalih'i beğenen biri de değilim zaten. Ama yönetim takımı iyi duruma getirmek için var. Forvet lazım denildi, Teofilo'yu aldılar.

E taraftar artık hangi akıl mantık ile Fatih diye bağıracak birisi bunu açıklayabilir mi bana? Misal, yönetim Fatih'i değil İbrahimovic'i alsaydı şimdi hala Fatih'i isteriz mi diyecekti taraftar? Forver dendi, adamlar aldı işte forvet. Bu neyin kavgası?

Hee tabi ki Fatih alınabilirdi. Devre başında sessiz sedasız iş büyümeden alırdın, risksiz temiz iş yapılmış olurdu. Yönetimin hatası Fatih'i almamak değil net olmamak, işi bu kadar büyütmek oldu..

Sivasspor maçında Teofilo tek forvet çıkarsa o statta Fatih Tekke diye bağıracak taraftar defolsun gitsin. Yönetimin olamadığı kadar net konuşuyorum..
            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
            - Eomer -

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              belki de alındı??
              Allah Allah ne zaman söyleyecekler aldıklarını acaba sürpriz mi olacak
              Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Şimdi giriebildim nete. Fatih olayında son durum nedir acaba? Net bir sonuç varmı? Yoksa hala bir umut içinde beklemedemiyiz her zamanki gibi..

Yorum

• İlk olarak Esiroglu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Volla o kadar yoğun tempoda çalışıyorumki pek takip etme fırsatım olmuyor .gelsin veya gelmesin kimse Trabzonsporun üstünde değildir...
                  Tamam gelsin ya da gelmesin HACISALİHOĞLU TRABZONSPORUN üstündedir demek istediğini anladım senin...

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ahmet olaya tarafsız yönden bak. Yani ne biliyim Trabzonsporu tutmuyorsun bu olaylar yaşanıyor o gözle bak bi kere ?

Sen olayları takip ettin , biz taraftar olarak FATİHden başka hangi konuda yönetimin işine karıştık. O bunu dedi de biz farklı bir şey mi dedik ? yoksa arkasında mı oldu bu meseleye kadar ?

bana önce bunu açıkla daha sonra samimiyete gelelim.

Canım benim ben yönetime inanmıyorum zaten

Ersun Yanal güyaaa bizim yüzümüzden gitmemiş miydi ?

Ersun Yanal'ı bizim için gönderenler , Fatih'i alamaz mıymış ....

Kulliyen yalan fakat , pişkinlik kötüdür ... Ne kadar şamarlarsan şamarla kızarmaz...
                    Twitter Adresim

Yorum

• Dün ben söylemiştim ama bana kimse inanmak istememişti.
                      bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        belki de alındı??
                        bu iş bu ay olmaz unutun en erken ki orası da şüpheli yaza..
                        HEP DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yönetimi savunmak değil amacım. Hacısalih'i beğenen biri de değilim zaten. Ama yönetim takımı iyi duruma getirmek için var. Forvet lazım denildi, Teofilo'yu aldılar.

E taraftar artık hangi akıl mantık ile Fatih diye bağıracak birisi bunu açıklayabilir mi bana? Misal, yönetim Fatih'i değil İbrahimovic'i alsaydı şimdi hala Fatih'i isteriz mi diyecekti taraftar? Forver dendi, adamlar aldı işte forvet. Bu neyin kavgası?

Hee tabi ki Fatih alınabilirdi. Devre başında sessiz sedasız iş büyümeden alırdın, risksiz temiz iş yapılmış olurdu. Yönetimin hatası Fatih'i almamak değil net olmamak, işi bu kadar büyütmek oldu..

Sivasspor maçında Teofilo tek forvet çıkarsa o statta Fatih Tekke diye bağıracak taraftar defolsun gitsin. Yönetimin olamadığı kadar net konuşuyorum..
                          Ömer Forvet eksik denildi ... Gökhan gitti Teo geldi
                          Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak F.SultanTekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şuanda ki ne ? TRANSFER HATASI? Resmen teknik direktöründen başkanına taraftarından camiasına kadar bir futbolcu isteniyor ve %99 geldi derken gelmiyorsa buna takılmıcaz da neye takılıcaz?
                            başkanın kanadının istediğini zannetmiyorum şuanlık anlayabildiğim bu kadar
                            taraftarında hatrı sayılacak bir kısmı istemiyor
                            çelişkide burdan başlıyor ya zaten dostum

Yorum

• İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şimdi giriebildim nete. Fatih olayında son durum nedir acaba? Net bir sonuç varmı? Yoksa hala bir umut içinde beklemedemiyiz her zamanki gibi..
                              bu iş yattı, yarın basın toplantısı düzenlicek Fatih.

Yorum

• Hayırlısı olsun.
                                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                                Ali Kemal Denizci

Yorum

Çalışıyor...
                                X