Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih Tekke'nin bu saatten sonra gelmesi takıma yarar değil zarar getirir. Artık bu iş sonsuza dek kapatılmalıdır. Fatih bizde artık oynamamalıdır. Çünkü olay öyle bir dallandı budaklandı ki nerelere vardı baksanıza.

Yönetime bu saaten sonra düşen tek şey ya Fatih Tekke ayarında bir forvet transfer etmektir ya da derhal istifa etmektir. Kolaycılığa kaçıp istifa metmezler umarım. Bu işi bir şekilde temzilemeleri lazım. Trabzonspor'un Tekke'ye değil de Tekke gibi bir oyuncuya ihtiyacı vardır. Madem inat ettiniz Tekke'yi almamakta yerine birisini bulun da görelim.
    TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ömer Sevinç

Bende bir soru sormak istiyorum o zaman abi. Fatih Tekke gelmezse bu taraftarın hali ne olacak ? Taraftar takıma yada yönetime eskisi gibi güvenip stada gelecek mi ?

Fatih gelmezse yönetim ne bahane uyduracak ?
      Ömer anlamadığın nokta şu , Ömer bunu diyor zaten ...

Bir transfer için bahane uydurmak zorunda değildir bir yönetim diyor ...

Sen taraftarsın kendi işine bak yönetimde kendi işine baksın diyor ...

Bencede doğru diyor ...

Bu olayı uzatmak ne bize yarar sağlar ne Trabzon'a ...
      Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        En büyük Tarabzonspor'a Fatih ayarında ve maliyetinde bir futbolcu önersin Fatih Tekke karşıtları da Trabzonspor için ne kadar dert ettiklerini görelim. Biz kimin için Fatih Tekke'de ısrar ediyoruz söyler misiniz? Kime faydası olacak? Her şeyi Trabzonspor'un daha iyi yerlere gelmesini istememizden dolayı değil mi? Üstelik uçuk bir şey de istemiyoruz, paramızın da çarçur olmasını istemiyoruz. Ayrıca kalitesinden ve bize katkısından(her türlü) endişe etmeyeceğimiz birisini istiyoruz. Kimin için istiyoruz bunları Allah aşkına?

Yönetim Fatih ayarında birisini, aynı maliyette bulsun da görelim. Böyle birşey olursa kim itiraz edebilir buna. Aynı maliyette ve aynı kalitede birini bulmaları zaten mümkün değil, 3-4 misli maliyetine birini buldular diyelim. Yine razıyız ama alacakları kişinin bizde uyum sorunu yaşama oaranı ne olacak, Fatih'in uyum sorunu mu yüksek yoksa yerine alınacak kişinin mi?

Akıl var mantık var ya. Transferinin gerçekleşmesi halinde maksimum fayda edeceğimiz bir futbolcuyu almamak ahmaklık değil de nedir. Kimin faydasınadır acaba böyle yararlı bir transferi gerçekleştirmek. Trabzonspor'un yararına değil midir?

yalandan yeri yırtınm kardeşim, bazı arkadaşlar fatihi bremen mızıkaçılarındaki canlılara benzetiyor. ama song oynarken ses yok..marcelinho geldiğinde kaç yaşındaydı(ki o zaman neden geldi diyenlerde çoktu napacaz bu yaşlı adamı diyenlerde çoktu). van hoydonk hagi bunlarda örnekler arasında..Birde utanmadan Fatihe laf atıyolar.bana da en çok koyan bu.ey arkadaşlar bunları yazanlar avni akerde son 3 4 senedir maç seyrettiler mi?.bana bir topçu deyin ki gol attıktan sonra bu golün sevincini taraftarla paylaştı..yıpranarak o formayı öptü...Allah'ım akıl fikir ver sen yarabbim

ha bundan sonra gelirse ne olur ? hiç de iyi olmaz. transfer konusu kapanmıştır. ne zaman sadri ve ekibi gider ancak o zaman döner bu adam Trabzona...

Yorum

• Yarın Rubin Kazan'la oturup Gökdeniz için anlaşsak, Gökdeniz de ben burda mutluyum aga keyfim tıkırında gelmek istemiyorum dese hain mi olacak? Tabi ki hayır. Peki Fatih neden oluyor? Kaç trilyondan vazgeçmek yazıldığı kadar kolay bir şey değil. Adam daha çok para kazanacak, şampiyonlar liginde forma giyecek, belki yeniden şampiyonluk tadacak. Trabzonspor'da Fatih'i bekleyen ne var? Huzurlu bir emeklilik sadece. Kabul etmek lazım Fatih buraya geldiği zaman futbolu evinde bırakmak için gelecek..
          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
          - Eomer -

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            fatih takıma lazımmıydı:evet
            illa golcü olarak mı : hemde lider olarak.

ama delikanlı adam verdiği söze sadık kalır.
            yönetimi niye eleştiriyoruz.kaypaklık yapıyor diye.
            peki fatihin yaptığı ne???
            Size göre ne yaptı bilmiyorum yönetimin açıklamasını fatihe çamur atmak için baz alamam

fatihin yarın yapacağı açıklamayı da (ki yaparsa) yönetime çamur atmak için baz alacağımı söyleyemem

o artık sizin yorumunuz olacak.

Ama tek taraflı eleştiriyi dinleyip "vurun fatih'e" tarzında eleştiri yapmakda çok basit bence. fotoğrafın tümünü görebilmek lazım(2 tarafı dinleyip)

Yorum

• fatıh tekke olayı kac senedır gundemde kac senedır balon haberler dolu ve kac senedır husran ne oluyor sonunda takım zarar goruyor artık gercekten yeter bu kadar taraftarın camıanın ıstedıgı adamı üçün beşin hesabını yaparak almamak mumkun mu sızce bu sıze cok mu mantıklı gelıyor yonetımdekı adamlar cebınden mı verıyorlar bu parayı ki para hesabı dönsün ortalıkta böyle bir adam için, ortak düşünce şu degıl mıdır bu adam gelırse yonetım tavan yapar ee yonetım bunu bılmıyor mu sanıyorsunuz niye almıyorlar bu işin altında iş var hiç bir şey bu kadar kolay değil
              HEP DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Ben Zenit kulübünün yerinde olsam Fatih`i bonservis bedeli olmadan Trabzonspor`a verirdim.
                Onu almaya gelen yönetici kim olursa olsun suratina tükürürdüm.

Yorum

Çok mu zor beklemek yahu.

Yarın basın toplantısı yapacak adam.
                  teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

Allah aşkına abi bilip bilmeden neye dayanarak bunu diyorsun? Fatih ne yapmış? suçu TRABZONSPOR forması giymekse en şeyi yapmış onu biliyoruz başka ne yapmış ?

Fatih verdiği sözü tutmadı öyle mi yani ; o zaman yarın basın toplantısını dinle. Fatih in açıklamalarını iyi dinle ama. O zaman neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlarsın

Yorum

• sivas macinda ALLAH futbolculara guc versin bu saatten sonrs en zor onlarin isi yonetim bir camiayi yaktin
                      AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fatih Tekke'nin bu saatten sonra gelmesi takıma yarar değil zarar getirir. Artık bu iş sonsuza dek kapatılmalıdır. Fatih bizde artık oynamamalıdır. Çünkü olay öyle bir dallandı budaklandı ki nerelere vardı baksanıza.

Yönetime bu saaten sonra düşen tek şey ya Fatih Tekke ayarında bir forvet transfer etmektir ya da derhal istifa etmektir. Kolaycılığa kaçıp istifa metmezler umarım. Bu işi bir şekilde temzilemeleri lazım. Trabzonspor'un Tekke'ye değil de Tekke gibi bir oyuncuya ihtiyacı vardır. Madem inat ettiniz Tekke'yi almamakta yerine birisini bulun da görelim.
                        Alsın Tekke kalitesinde forvet bir daha ağzımı açmam..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ömer anlamadığın nokta şu , Ömer bunu diyor zaten ...

Bir transfer için bahane uydurmak zorunda değildir bir yönetim diyor ...

Sen taraftarsın kendi işine bak yönetimde kendi işine baksın diyor ...

Bencede doğru diyor ...

Bu olayı uzatmak ne bize yarar sağlar ne Trabzon'a ...
                          Ahmet olaya tarafsız yönden bak. Yani ne biliyim Trabzonsporu tutmuyorsun bu olaylar yaşanıyor o gözle bak bi kere ?

Sen olayları takip ettin , biz taraftar olarak FATİHden başka hangi konuda yönetimin işine karıştık. O bunu dedi de biz farklı bir şey mi dedik ? yoksa arkasında mı oldu bu meseleye kadar ?

bana önce bunu açıkla daha sonra samimiyete gelelim.

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çok mu zor beklemek yahu.

Yarın basın toplantısı yapacak adam.

Sıkıntı daa yatamayrık konuşmak istiyoruz içimizi dökmek istiyoruz

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Keyifden mi verildi o para zamanındaki yönetimin hatası oldu işte takılmayın bu kadar derinlere.
                              Şuanda ki ne ? TRANSFER HATASI? Resmen teknik direktöründen başkanına taraftarından camiasına kadar bir futbolcu isteniyor ve %99 geldi derken gelmiyorsa buna takılmıcaz da neye takılıcaz?

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Toprağım, öyle bir giriş yaptın ki, şimdi sana birisi laf atsa haklıdır. Tamam konu çok uzadı geçmiş sayfalarda ne yazıldı bilmiyorsun da, haber sitelerinede mi bakmıyorsun? Fatih Tekke yarın saat 12:00'da basın açıklaması yapacak.

Ondan sonra kavga çıkıyor. Ne desek boş bu akşam.
                                Volla o kadar yoğun tempoda çalışıyorumki pek takip etme fırsatım olmuyor .gelsin veya gelmesin kimse Trabzonsporun üstünde değildir...
                                BORDOOO-MAVİİİİİİ

Yorum

Yükleniyor...
                                X