Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Baskanin dediklerine bir anlam verebildim diyebiliyor musun hocam sen?
    Ya akli dengesi yerinde degil,aliriz o zaman tama deyip guluyor, yada soylediklerinin hepsi yalanmyalanlari aklinda tutamiyor. Her ikisi de vahim
    -Hocam ne olursa olsun cigaratör felan kafası güzel vs...bunları kast ettim ben...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hiçbirşey söylemiyorum , sadece başkanın yüz ifadesine bakın ..

mimiklerden jestlerden tahlil yapabilen biri var mı sayın başkanımızın şurda ne düşündüğünü inanılmaz merak ediyorum...
      Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Fatihi almak istemiyorlar gibime geliyor.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Fatih lütfen kampa gitme....

o kampa katılırsan bu iş yatacak. eminim Faruk Özak sadri başkanla fatih'i bir araya getirip bu işi halledecektir.

bir de lütfen Sayın Şenol GÜneş. Sen de gir araya. Başkan seni kırmaz. zaten kendisi de dedi. Şenol hoca isterse hemen hallederim dedi. Şenol hocam sen de gir devreye. Fatihi kampa göndermeyin.

Yorum

• İlk olarak trab61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ne menejeri fatih ben gelcem diyorsa yemisim menejeri.
            o işler o kadar kolay değil her türlü anlaşmayı oyuncu adına menejeri yapar. bir nevi futbolcu vekaletini menejerine veriyor.
            ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• Baskan: Zenitle anlasmak kolay biz onu halederiz diyor. Senol Hocada istiyor.

Fatih tekkede istiyor sartlari kabul ediyor.

Engel nerede ??

Artik alin bizde rahatlayalim sizde..
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• başkan ne dedi biri özetleyebilir mi?
                Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                .................Yenişehirli Avni

Yorum

• yönetime yazılar olsun.tekkeyi almamak için sırf bu cefakar taraftarı oyaladılar göz boyadılar.habire sorunun tekkede olduğunu söylediler.artık yemezler.neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz.
                  ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                  #Ziya Doğan

Yorum

• baskanda sokta. programdan sonra mutlaka fatihle gorusecek bence.
                    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
                    Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• İlk olarak trab61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben cikiyom aksam geldigimde insallah fatih antalyada kampta olur.
                      cok beklersin............
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• birisi bu işi tatlıya bağlas ii olur akşama kadar

Yorum

• Arkadaslar vallahi hic birsey anlamadim ben bu isten. Fatihin hala umudu var. Bu olayin gerceklesme imkani var mi?! Vallahi üniversite derslerimden zor geldi bu is ))
                          Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            mimiklerden jestlerden tahlil yapabilen biri var mı sayın başkanımızın şurda ne düşündüğünü inanılmaz merak ediyorum...
                            Düşünceli bir hali var benim anladığım.Sanki pişman olmuş gibi...
                            33# DRAGO GABRIC
                            61# IBRAHIMA YATTARA #11
                            13# Steve Nash
                            10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• ramiz dayı başkan trabzon şampiyon
                              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• fatih aciklama yapmasaydi karismazdi ortalik bu kadar. fatihe zaten hepimiz inaniyoruz.
                                Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
                                Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

Çalışıyor...
                                X