İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiçbirşey söylemiyorum , sadece başkanın yüz ifadesine bakın ..
Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
Yorum
-
Fatih lütfen kampa gitme....
o kampa katılırsan bu iş yatacak. eminim Faruk Özak sadri başkanla fatih'i bir araya getirip bu işi halledecektir.
bir de lütfen Sayın Şenol GÜneş. Sen de gir araya. Başkan seni kırmaz. zaten kendisi de dedi. Şenol hoca isterse hemen hallederim dedi. Şenol hocam sen de gir devreye. Fatihi kampa göndermeyin.
Yorum
-
İlk olarak trab61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene menejeri fatih ben gelcem diyorsa yemisim menejeri.ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR
Yorum
-
İlk olarak trab61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben cikiyom aksam geldigimde insallah fatih antalyada kampta olur.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Arkadaslar vallahi hic birsey anlamadim ben bu isten. Fatihin hala umudu var. Bu olayin gerceklesme imkani var mi?! Vallahi üniversite derslerimden zor geldi bu is))
Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"
Yorum
-
İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemimiklerden jestlerden tahlil yapabilen biri var mı sayın başkanımızın şurda ne düşündüğünü inanılmaz merak ediyorum...33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
Yorum