Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ''Matrix neden ceza aldı.''
    Bu cümlenin içinde yanlış birşey mi var..??
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Mert Çabuker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Böyle bir ceza olabilir mi?
      Korkunç sevdiğin bir futbolcu var, taraftar deliriyor onun için.
      Alınmıyor bir de çamura sıvanıyor.
      Nasıl olabilir böyle bir saçmalık?
      sen seviyorsun istiyorsun diye bu takıma futbolcumu alınıcak

Yorum

'Hakir olduysa millet şanına noksan gelir sanma
        Yere düşmekle cevher sakıt olmaz kadr ü kıymetten'

Yorum

• İlk olarak manyakkral tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          fatih gelse o bahsettigin senelerdekı goolerın yarısını bıle atamıcak bu sefer arkasındakı sagındakı solundakı adamları suclucaksınız + okan buruk futbolu bırakmadı hala oynuyor
          yaw niye atamıyacak bana bunu söylermisin..adamın sağ ayağımısın adamın sol ayağımısın adamın kafasımısın..artı okan futbolu bıraktı araştırda öğren. biraz takip et futbolu

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ''Matrix neden ceza aldı.''
            Bir arkadaşla ikili diyalogda hakaret etti sanırım ...

Yok bence yanlış...
            Twitter Adresim

Yorum

• Bu başlığa ilk defa yazıyorum. Yönetimin Tekke'yi bir yolla almayacağını biliyordum. Hiç şaşırmadım.Aslı alırsalar şaşırırım. Bu konuda kimseyi suçlamıyorum. Belli ki arada para dışında konular var.

Yorum

sen seviyorsun istiyorsun diye bu takıma futbolcumu alınıcak
                Trabzonspor taraftarının % 95'i istiyor diye alınacak.. Daha doğrusu alınacaktı..

Yorum

ben hic biseyin garantisini vermiyorum siz o gelince sampiyon olucaz sunu yapcaz bunu yapcaz dıye vaatlerde bulunuyosunuz.
                  benim öyle bir mesajımı bul adam değilim daha da yazmam forumda. ama bulamazsan sen SAHTEKARIN tekisin.
                  Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• kime gülüyor ?
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yaw niye atamıyacak bana bunu söylermisin..adamın sağ ayağımısın adamın sol ayağımısın adamın kafasımısın..artı okan futbolu bıraktı araştırda öğren. biraz takip et futbolu
                      ewt bırakmıs beşiktaş macından sonramı? Okan Buruk84'

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fatih açıklama yapmadığı sürece bu son olayda suçlu odur.
                        Belkide suçlu bizizdir.

Yorum

• Alkan61 hiç uğramadı mı buralara..?

Yorum

Anlamak gerçekten zor ama şöylede bir gerçek var; Sayın Özyazıcı demişti "Taraftarlar,transfer döneminde nelerin döndüğünü bir bilseler, hiç biri staddan içeri adımını atmazdı."

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ''Matrix neden ceza aldı.''
                              Forumdaki yöneticilere özel mesaj atıp sormak varken neden başlıkla alakası olmayan şekilde soru sormayı yeğliyorsunuz.

Yanlış olan bu arkadaşlar.

Merak edebilirsiniz, öğrenmek isteyebilirsiniz. Bizler de bunları söylemek için buradayız. Ama bu başlığın amacı bu kişilerin aldıkları cezalar değil.

* * *

Bu arada kimse Forum Yöneticilerinin yapacağı işlerin rolüne soyunmasın. Allah'a şükür insanlara cevap verebiliyor, konulara hakim olabiliyoruz!
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Alınacaksa alınsın alınmayacaksa alınmasın bu ne yahu? Alındı, alınmadı, anlaşıldı, yok aslında tam anlaşılmamıştı, Fatih Trabzon'da, Dubai'de, Ünal Rusya'ya gitti, vazgeçip İstanbul'dan döndü....

Yeter be.

Büyük takım böyle bir transfer yapmaz. Dedikodu yaptırmaz. Alacaksan alacağım dersin, 1-2 günde hadi olmadı 1 haftada olumlu olumsuz sonuç alırsın. Almayacaksan da almayacağım dersin, konu orada kapanır.

"Trabzonspor" resmi sitesinden yaptığı açıklamasında Fatih transferini dondurduğunu, vazgeçtiğini söylüyor. Bitmişse bitmiştir artık. Bundan sonra Fatih'in ne açıklama yapmasına gerek var ne de bir şey konuşulmasına. Daha çok para kazanmak istemek ne zamandan beri ayıp birşey oldu yahu? Adam orada burada kazanacağının 2-3 katını kazanacaksa, gelmek istememişse bundan doğal ne olabilir ki? Askerlik mevzuu ise işin ekstrası hem de. Fatih'in yerinde olsam ben de gelmezdim.

Adam gibi herkes net konuşsaydı iş böyle olmazdı. Umarım bundan sonra net konuşurlar da önümüzü görürüz. Taraftar Fatih diye bağırmayı kesecek, yönetim de bağırtmayacak. Taraftar içinde Trabzonspor ile Fatih'i denk kuvvet olarak gören insanların da aklını başına toplamasını salık veririm. Eğer Fatih de kendini öyle görecekse gelmesin zaten. Sonuçta sadece sahaya çıkacak 11 futbolcudan birisi olacak.
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

Çalışıyor...
                                X