Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kaptana olan sevgisinden ceza alan kardeşlerime selam olsun...

Unutuldunuz sanmayın...
    61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
    RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      aaa senin taraftarlık hakkın yok abin söylemedi mi , sen onun yazdıklarını okuyup öğrenmeye bak
      Ne yazdıklarını seçemiyorum. Sanırım seçebilme hakım yok.
      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• O Tarikatçı Ben Oldugum sürece Kulüpten İçeri giremez lafı doğruymuş demekki. Halbuki 1. Ağız oldugu söylenmişti ama bunların birsürü Ağzı var hangisi dedi bilemiyordum şimdi öğrendim

Yorum

• Bu başlık acilen kilitlenmesi lazım.Çünkü FATİH TEKKE ismi kulübe zarar vermeye başladı.Yanlış anlamayın
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kaptana olan sevgisinden ceza alan kardeşlerime selam olsun...

Unutuldunuz sanmayın...
            aynen katılıyorum

Yorum

• İlk olarak Kılıçarslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Turgay'ı izlemedim. Hami ve Şota için ise sadece iyi birer golcüydüler diyebilirim. Ama Fatih'in sahip olduğu liderlik vasfına sahip olduklarını düşünmüyorum.

Gelmeleri konusuna gelince, keşke gelseler

Senin sadece iyi bir golcü dedigin hami benim icin bir efsanedir abicim
              onun yaninda fatih tekke, her nekadar degerli olsada, normal bir futbolcudur

Yorum

• neyse belki herseye ragmen bu transfer gerceklesir..zaten resmi sitede transferin donduruldugu yaziyordu kapatildigi degil..
                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Yok futbol 11 kişiyle oynanır. Yok takım yok o yok bu.

Kaç kişi Fatih Tekkeden sonra bu takımda hırs denen şeyin zerresini gördü?
                  Kaç taneniz derbi maçlardaki ruhsuzluktan yakındı. Zor değil, açın 3-5 tane video izleyin. Hala ayıp tutuyorsunuz fatih tekke'nin ardından. ayıptır.
                  Şampiyon olana kadar!
                  Oynayın sonuna kadar!
                  Biz varız ölene kadar!
                  Birimiz kalana kadar!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Senin seçme , seçilme hakkın yok olm konuşamıyorsun ...

Üstte bir abi demişti görmedin mi ?

Konuşamazsın demedim kardeşim iyi okursan iyi anlarsın.
                    DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Sıf muhalefet olsun diye boş yazılar yazmayın

Fatih Tekke Trabzonspor için Sadece bir Futbolcu değildir...

Yorum

• aksam idmanindan bir kare. Asbaskanin keyfi yerinde.
                        BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• sağlık olsun sezon sonu alırız.napalım olmadı işte.
                          Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• helal olsun yonetime sonucta istedigini basardi,aylardir surdurulen fatihi karalama kampanyasi sonuc vermis.Surda yazanlara bakiyorum,hep ayni seyleri yaziyolar agiz birligi etmiscesine.Fatihe yukleniyolar,fatihin gereksizligini yaziyolar.

aciklamaya bak fatih paragozmus,biz buna kanacak kadar salakmiyiz yahu,nerde yaziyor koyun surusu gibi her dediginize inanacagimiz.helal olsun burda fatihe hakaret eden arkadaslara acin su basligin ilk sayfalarini okuyun ona gore degerlendirin durumu.yönetimin tamda istedigi oldu,fatihin kucagina topu birakip kactilar..

bu kucuk olsun bizim olsun mantigi devam ettikce biz ne sampiyon oluruz ne de herhangi bir basari elde ederiz.Bu kulubu kendi mali gibi gormuyecek,kisisel cikarlarina alet etmiyecek yoneticiler lazim.

Yorum

• Yarın herşey ortaya çıkacak ...
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• ne yazık ki bu yönetim dikiş tutmaz, ama pasta bu kadar büyümüşkende bırakmazlar. bu noktadan sonra yönetim yerinde duramaz, şenol güneş akıllanmıştır diye düşündüm ama her zamanki gibi yine kendini harcadı, 5. gelişi inşallah başkan olarak olur, fatihte gelmesin o da mümkünse yardımcı td olarak gelsin,
                                siz sağ ben selamet 100. yılda da bu kafayla şampiyonluk zor.

Yorum

Çalışıyor...
                                X