Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yarın herşey ortaya çıkacak ...
    mi acaba?
    Bana öyle geliyor ki, Basin Toplantisindan sonra soru isaretleri artacak.
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Inşallah şu anki nefret kin ne bileyim olumsuz ne kadar duygu varsa dolar taşarda sevda olarak takımı takım olarak sevmek adına bize kazanç olarak geri döner

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Uefa kupası kaldırdı diye futbolcu alacaksak İBB'den Okan Buruk'u da alalım, ayrıca Trabzon'lu, hemde bizim yan taraftan Darıca'lı...
        ya saçmalak çok kolay evet...bir yanda senin en çok gol atan Türk futbolcun..2 3 sene takımı sırtlayan oyunculardan biri..yaptıklarıyla yapmadıklarıyla her şey ortada...daha bişe demicem adama ihanete girer çünkü..bu adamla okan buruğu aynı kefeye koydun yaa...bir kere aynı mevkinin topçuları değil...bir kere okan dediğin futbolcu futbolu bırakmış haberin yok sanırım...o zaman van bastenide alalım

Yorum

• Azıcık sakin birbirimizi incitmeden ...
          Twitter Adresim

Yorum

• Fatih açıklama yapmadığı sürece bu son olayda suçlu odur.
            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
            Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fatih açıklama yapmadığı sürece bu son olayda suçlu odur.
              Niye suçlu arama peşindeyiz ki ?

Yorum

Fatih açıklama yapmadığı sürece bu son olayda suçlu odur.
                Merak etme yarın 12.00'de yapacak açıklamanın kralını..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• O değil bu değil de bu yönetim neden al(a)madı Tekkeyi arkadaşlar...
                  İş sadece o molla ben oldukça bu kulüpten içeri giremez lafımıdır? Nedir?
                  Ayrıca ben yarın Tekke'nin basın açıklamasında suya sabuna dokunmayacağını
                  düşünenlerdenim...
                  Hep böyle oldu gidenler giderken "bir konuşursam neler olur"a getirip bıraktı bizi...
                  Olacağı budur.Bilmiyorum belkide doğrusu budur!!!
                  "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                  Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• Yarın Fatih Tekke diycek ki eğer böyle bişey varsa ben boş mukaveleye imza atarım.yönetim de cevap vercek "gel gel var işte böyle bir şey" Fatih'de tamam o zaman atıyorum imza diycek olay tatlıya bağlancak.Rusya bileti THY 'den rica edilip Antalya biletiyle değiştirilcek..

Yorum

• HH şu anda Fatih'in Rubin'e gitmesi için dua ediyordur sezon sonu almak zorunda kalmayalım diye..

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Niye suçlu arama peşindeyiz ki ?
                        Yönetimin biletini kesenler varda o yüzden.

Pardon yarın açıklama yapıcakmış.Bilmiyordum.
                        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ya saçmalak çok kolay evet...bir yanda senin en çok gol atan Türk futbolcun..2 3 sene takımı sırtlayan oyunculardan biri..yaptıklarıyla yapmadıklarıyla her şey ortada...daha bişe demicem adama ihanete girer çünkü..bu adamla okan buruğu aynı kefeye koydun yaa...bir kere aynı mevkinin topçuları değil...bir kere okan dediğin futbolcu futbolu bırakmış haberin yok sanırım...o zaman van bastenide alalım
                          fatih gelse o bahsettigin senelerdekı goolerın yarısını bıle atamıcak bu sefer arkasındakı sagındakı solundakı adamları suclucaksınız + okan buruk futbolu bırakmadı hala oynuyor

Yorum

• İlk olarak abdullah6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yarın Fatih Tekke diycek ki eğer böyle bişey varsa ben boş mukaveleye imza atarım.yönetim de cevap vercek "gel gel var işte böyle bir şey" Fatih'de tamam o zaman atıyorum imza diycek olay tatlıya bağlancak.Rusya bileti THY 'den rica edilip Antalya biletiyle değiştirilcek..
                            .............

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Az sakin ol yahu, sinir stresten espiriden de anlamaz oldunuz

Bu konuda bildiğim tek şey var o da iki tarafında %100 haklı olmadığıdır...
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Yönetimin biletini kesenler varda o yüzden.

Pardon yarın açıklama yapıcakmış.Bilmiyordum.
                                Kimse kimsenin biletini kesemez bence

2 maç kazandın mı herşey bahar olur trabzonda bilmiyor musun sanki

anca birbirimizi yiyelim

Hepimiz Messiyiz...

Yorum

Yükleniyor...
                                X