Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vay be ! yine geldik, bir ''transferin son günü'' ne...bizim ne ''son gün'' maceralarımız vardır. Hatta bir de ''son saat'' versiyonu vardır ki, o çok feci.
    ''Uçak biletine isim yanlış yazıldı'' ve ''konsolosluğun kapısının anahtarı kayboldu'' bölümlerini de izlemişmiydiniz ?

Yorum

• ben saat 16.58 civarı anlaştık ama zenıt vermedi haberini bekliyorum

Yorum

• son bir saat bi flaş gelişme yaşanır,anlaşamadık klübüyle derler yine kapanır
        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İsterse burunlarının dibinde olsun.İstemedikten sonra görmezler.Hem sen bişeyi unuttun herhalde Trabzon gibi nerdeyse herkesin birbirini tanıdığı en azından evini yerini yurdunu bildiği biyerde kaptana ulaşamayıp transferi askıya alanlar koskoca istanbulda nasıl bulacaklar...
          Başkan sonra demesin Takım istanbulda, kamp yaptığı otel belli, gelsin atsın imzayı

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben saat 16.58 civarı anlaştık ama zenıt vermedi haberini bekliyorum
            veya dur bu bahaneyi bir kere daha demezler
            herşeyde anlaştık imzayı 17.01 atdığı için transfer sezonu bitdi ondan alamadık sene sonu alacaz

Yorum

• Şok Şok Şok...

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener transferin son gününde tüm yöneticilerine cep telefonlarını kapatmaları talimatını verdi..Çok acil durumlarda eşlerinizin telefonunu kullanın dedi..Ayrıca "hanıma mesaj yollamayın, okumaz" demeyi de ihmal etmedi..
              Bu gelişmeler üzerine, transferin son gününde bonservisini alarak Türkiye'ye gelen ve boş mukaveleye imza atmak isteyen Fatih Tekke yöneticilerin eşlerinin çay partisi yaptığı cafeye giderek "Allah rızası için bir telefon" dedi.
              Kendisine açık çay ikram eden yönetici eşleri, daha sonra Fatih'in çay falına bakarak "bu iş olmaz kısmetin bağlanmış" dediler...
              Kaynak: Haber 63-2
              Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Valla Kaptanın yerinde olmayı istemezdim...
                61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şok Şok Şok...

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener transferin son gününde tüm yöneticilerine cep telefonlarını kapatmaları talimatını verdi..Çok acil durumlarda eşlerinizin telefonunu kullanın dedi..Ayrıca "hanıma mesaj yollamayın, okumaz" demeyi de ihmal etmedi..
                  Bu gelişmeler üzerine, transferin son gününde bonservisini alarak Türkiye'ye gelen ve boş mukaveleye imza atmak isteyen Fatih Tekke yöneticilerin eşlerinin çay partisi yaptığı cafeye giderek "Allah rızası için bir telefon" dedi.
                  Kendisine açık çay ikram eden yönetici eşleri, daha sonra Fatih'in çay falına bakarak "bu iş olmaz kısmetin bağlanmış" dediler...
                  hehehe

Yorum

• ümidi olan varmı

Yorum

• Ben ve benim gibi Trabzonspor taraftarlarının kimseye şahsi bir gıcıklığı, düşmanlığı olamaz!
                      Elbette ki Trabzonspor sözkonusu olunca kişiler önemini yitirir bu doğrudur!
                      Fakat; Taraftarın bunca istediği kaptanımızı -şartlar da aslında son derece müsait olduğu halde- sırf kapris ve siyasi nedenlerden dolayı almamak, kelimenin tam anlamıyla bu büyük çilekeş taraftara yapılmış saygızıslıktır!

Fatih Tekke'yi satan yönetim kaç sene yaşadı ki onu bunca müsait şartlara rağmen alamayan yönetim yaşasın???
                      Sonuçta Fatih Tekke'ye yapılanları içime sindiremiyorum!
                      Trabzonsporluluğuma yediremiyorum!
                      Hazmedemiyorum!

Bu çocuk bu takımı sevmekten başka ne günah işledi ne kabahat yaptı ki, ona gelince hep zor şartlar ileri sürüldü???
                      Profesyonel bir futbolcuya gel de boş kağıda imzanı at demek ne tür bir aymazlık veya utanmazlıktır!?

Neden bizde yetişen öz be öz Trabzon hamurlu değerleri bizden soğutuyoruz?
                      Neden?
                      Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                      -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                      Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                      -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şok Şok Şok...

olay budur. özellikle kısmetin bağlanmış kısmı güzeldi. sanırım askerlik sorunu sebebiyle bu iş sezon sonuna kaldı.

Yorum

• ne ümidi bu beceriksizler anca baydemir gibi adamları ziyaret ederler yönetime zerre kadar güvenmiyorum ve bir an önce gitmelerini istiyorum.benim askerime kuruşun sıkan adamların eli sıkan başkanım olmasını hazmedemiyorum.
                          En son Salih Yazıcı tarafından düzenlendi; 01.02.2010, 11:50.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben saat 16.58 civarı anlaştık ama zenıt vermedi haberini bekliyorum
                            İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            son bir saat bi flaş gelişme yaşanır,anlaşamadık klübüyle derler yine kapanır
                            İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            veya dur bu bahaneyi bir kere daha demezler
                            herşeyde anlaştık imzayı 17.01 atdığı için transfer sezonu bitdi ondan alamadık sene sonu alacaz
                            böyle birşey olursa gereken cevabı almak için yine osman baydemiri ziyaret etmek zorunda kalabilirler.
                            Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Kaptanın İstanbul'da işi ne onu anlamadım..

Yorum

• Boğaz'da balık ekmek yemeye gelmiştir.Bir de olimpiyat statından kupa maçımızı izleyebilir.
                                Yediden yetmişe 7'yi bekliyoruz...

Yorum

Yükleniyor...
                                X