Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mhayri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Peki nolcak şimdi yine bir sezonu iki forvetlemi bitireceğiz...
    İki taneye az diyen adamlar Tosun u forvetten saymıyorlardı umarım...
    Gerçi elimizde beş forvet var ya olsun altıncı lazımdı her halukarda...
    Olur mu abi Murat Tosun gibi kaliteli bir forvetimiz var.Onu 2 kişi bile sayabiliriz

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi biz birbirimizin kalbini kırmıyoruz, birileri bizim kalbimizi fena halde kırıyor.
      evet entrikalar dönüyor kim haklı kim haksız onuda bilmiyoruz,fatih konusu uzaması futbolcularımızı kötü yönde etkilemezmi

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        En kötüsü de gutierrez gol kacirdiginda fatih tekke seslerini duyacak olmaktan büyük endise duyuyorum.
        O zaman işte yer yerinden oynar ve biz bir 25 sene daha şampiyon olamayız...
        www.twitter.com/SDanismaz
        Gugudali..
        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

En kötüsü de gutierrez gol kacirdiginda fatih tekke seslerini duyacak olmaktan büyük endise duyuyorum.

Eğer yazılıp çizilenler doğruysa, Teo'nun her attığı golden sonra Fatih'e küfür olaylarıda yaşanabilir, bide bu var...
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Eger bu transferin olmama sebebi fatih ise emin olun bir daha avni akerde fatih tekke tezuhratı degıl muhabbetı bile donmez.

Yorum

• Hami boş mukaveleye imza attı da noldu? Bir jubile bile yapmadık

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar ,

Bugün yazdığım mesajlarda kendisine hakaret ettiğimi düşünen arkadaşlar özürlerimi kabul etsinler . Çok stresli bir gündü Takımımız açısından . Çoğumuz Karadenizli Trabzonluyuz . Çabuk sinirlenip kalp kırıyoruz . Lütfen hakkınız helal edin .

Salih Edip ve şu 18 yaşındaki arkadaş nickini hatırlamıyorum özellikle ...
                yok abi hak hukuk sorun olmaz merak etme , helal olsun .

ama yönetim konusunda düşüncelerim aynı hala.
                Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• acıklama gelmiş
                  Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Başkanın son bir yılda Fatih hakkında söylediği sözleri alt alta koyun bakın ne çıkıyor ortaya. Sürekli aşağılayıcı, küçük gören sanki sokakta kalmış birini eve alacak misali saygısız laflar...

hiçbir zaman istemediler. sebebi de tamamen ideolojik.

mesele fatih değil. ne olacak şimdi. türkiye kupası ve ligde umut-teogol ile oynıcaz. o zaman gökhan'ı niye verdik. böyle saçmalık var mı. gs hala forvet arıyor 10 tane forveti var nerdeyse...yazıklar olsun bu zihniyete...
                    Sayarmısın Gs'nin 10 tane forvetini.. işiniz gücünüz boş konuşmak.. yahu adamlar kupa maçında bizi forvetsiz yendi be.. Sağ kanat oyuncusu Aydın'ı adamlar forvette oynattı ve resmen sildiler bizi sahadan.. tutturdunuz bir forvet, forvet. Sanki takımımız şuan her yönden süper de tek sorun golcüde.

Yorum

• adam niye boş mukaveleye imza atacak yok öle bir dünya.

Yorum

• Fatih Tekke konusunda açıklama

Kulübümüzden, bir süredir gündemde olan Fatih Tekke transferinin geldiği son nokta itibariyle bir açıklama yapıldı.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Yönetim kurulumuz, camiamızdan gelen talebi de göz önünde bulundurarak, teknik kadromuzun da oluruyla, bir süredir eski futbolcumuz Fatih Tekke’nin transferiyle ilgili süreci başlatmış ve bu yönde ciddi bir çalışma yürütmüştür.

Ancak yapılan tüm iyi niyetli ve kararlı girişimlere rağmen, maalesef transferin sonuçlandırılması adına olumlu mesafe kaydedilememiştir. Sezon başında bonservisin alınmasıyla ilgili temasların sonuç vermemesinin ardından, Fatih Tekke’yle varılan mutabakata rağmen bugün itibariyle söz konusu anlaşmanın da karşı taraftan yok sayılması, görüşmelerin seyrine sekte vurmuştur.

Zenit Kulübü’yle yürütülen temaslar transfer umudunu doğurmuş, ancak bonservis için yapılan yeni seyahat planına rağmen dün tüm ısrarlı aramalara rağmen Fatih Tekke’ye ulaşılamamıştır. Bugün ise oyuncunun kendisiyle gerçekleştirilen telefon görüşmesinde, daha önce Euro değeri olarak yapılan anlaşmanın yeni sözleşmeye temel olamayacağı tavrıyla karşılaşılmıştır.

Bu arada Zenit Kulübü yetkilileri, göreve gelen teknik direktörlerinin Fatih Tekke’yi yeni dönem için başlayacak hazırlık kampında görmek istediği bilgisini tarafımıza iletmişlerdir.

Böylelikle, yönetim kurulumuz ligin ikinci devresinin yaklaşmasını da düşünerek, konunun daha fazla gündemi meşgul etmemesi için bu transferin dondurulması kararına varmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur"

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
                        En son Berk tarafından düzenlendi; 19.01.2010, 20:59.
                        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

Resmen göz göre göre kandiriliyoruz.

Yönetim zenitle görüsmeye baslamadan fatihle anlastik,bu sezon olmazsa bile sezon sezonda alinacak dememislermiydi?
                          Demislerdi, bende duydum, acaba sorun cikaran Fatih Tekke nin kendisimidir? Zannetmiyorum, cünkü Fatih in Trabzonsporlulugu
                          tartisilmaz. Fakat surasi bir gecek ki dünyada böyle bir transfer olayi yasanmadi, yasanmazda, eger bu transfer hikayesini geride
                          birakacak bir transfer olayi gerceklesirse, inanin bunuda yine biz gerceklestiririz.
                          insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• ne dir son durum fatih gelmiyormu
                            Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Başkanın son bir yılda Fatih hakkında söylediği sözleri alt alta koyun bakın ne çıkıyor ortaya. Sürekli aşağılayıcı, küçük gören sanki sokakta kalmış birini eve alacak misali saygısız laflar...

hiçbir zaman istemediler. sebebi de tamamen ideolojik.

mesele fatih değil. ne olacak şimdi. türkiye kupası ve ligde umut-teogol ile oynıcaz. o zaman gökhan'ı niye verdik. böyle saçmalık var mı. gs hala forvet arıyor 10 tane forveti var nerdeyse...yazıklar olsun bu zihniyete...
                              İdeolojik diyen arkadaşlar Allahınızı sevrsebiz şu yönetimin ideolojisini bir de Tekkenin ideolojisini söyleyinde bizde bilelim ya?
                              Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• Bu Konuyu 198 Aktif Üye Görüntülüyor 198 (133 Üye ve 65 Misafir)

Birde ben yazayım şu mesajı dedim bakayım ne kerameti varmış...

Yorum

Çalışıyor...
                                X