Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ne oldu ne yapıldı bilemiyorum ama
    BİLDiĞİM TEK GERÇEK VARKİ ODA YÖNETİMİN HEDEFİNE ULAŞTIĞIDIR.

fatihi almayıp kahramanımızı dahada yücelttiniz
    işte sizde olan feraset bu kadar
    bu ferasetle değil klup köy bakkalı bile yönetilmez

siz ancak yakın dostlarınız sayesinde burak yılmaz ve onujn gibileri bu takıma getirebilirsiniz sizin gücünüz bir hiç

sayın faruk özak siz nerelerdesiniz gökhan ünal transferinde hemen damlamıştınız şimdi nerelerdesiniz.

ergenekon halt etmiş bunların yanında BUNLARI ANLAYAN BERİ GELSİN

ben bunlardan hiç bir şey anlamadım.

nuri albayrak a yazık etmişiz vesselam.
    başka bilmem
    "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
    O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• Yakın zamana kadar Şota diye bağırıyorduk futbolu bıraktı kurtardık şimdide Fatih aynı şekilde oda bıraksada kurtarsak yoksa kulüp çok zarar görecek boşverin Fatihi yönetimi falan biz takımımızı destekleyelim önümüzde maçlar var takım yönetmek bizim işimiz değil yöneten birileri var zaten istemiyorsak gider oyumuzu alternatiflere atarız olur biter şimdi destek olalım takımımıza önümüzde Sivas maçı var.
      Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu isin tek cözümü var arkadaslar...tekke alinmamalidir ayrica hacisalihogluda derhal istifa edip gitmelidir..

artik ikisininde trabzonsporda isi olmamalidir
        normalde bir kulüp yönetecisi bu yüzden istifa edecek hali yok ama bu durumda gercekten bu kabul edilebilir bir cözüm gibi duruyor..fatih alinirsa yine zarar görecegiz..alinmazsa ve hacisalihoglu orda durdukca yönetim cok hirpalanir ve hepimiz yipraniriz..
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak kubar89 tarafından gönderildi
          YAZDIKLARIM SİLİNİYOR AMA YILMIYACAĞIM

HERKES GERCEKLERİ BİLSİN...............

Biz bu sevda için canımıze vercekken, adamların mantığına bak her şeyi para gorüyorlar......
          Fatih olayı başından sonuna kadar yalandır......
          Kaptanımızı tekrar almamak için yapılanlara bakın herkes bilsin......
          Neymiş, fatih telefonu açmıyomuş.Telefon adamlara açılır ......
          Fatih için şu an Rubin Kazan yıllık 2.3 milyon Avro gibi bi teklifle pazarlıkta ayrıca yaklaşık 400.000 Avro menajerlik ve avukatlık ücretinide yine Rubin ödeyecek......
          Bizimkilerin teklifine bakın!!!!!

1. Zenit yönetimine söylenen şu Fatih'in kulübünüzden 800.000 Avro alacağı var onu size bırakıyor......
          2. Kulüp olarak bonsevisine 1 kuruş para ödeyemeyiz......
          3. Fatih'e teklif sana yıllık 700.000 Avro veririz onunda yarısı nakit geriye kalan maç başı......
          4. Ne menajerine ne de Avukatına bir kuruş bile para vermeyiz......

Onun için başkan kız evi mız evi muhabbeti yapıp durdu.Yani Fatih kaçıp gelecek mantığı......
          Ünal Karamanı'ı boşuna gonderdiler tatil günü dostlar alış verişte görsünler diye......
          Adamı dinden imandan çıkartmayın ya. 3 mesajın var 3'üde silinmemiş. Hangi mesajlarınız silinmiş? Hasbinallah.
          hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak StyLe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yazıklar olsun sana Fatih, bu taraftar hiç bir oyuncusuna bu kadar büyük sevgi göstermedi. Sen bu sevgiyi çıkar olarak görüp rant elde etmeye çalıştın. Yok euro yok cart yok curt, sen değilmiydin TV'lere çıkıp ben Trabzonspor'a gelmek istiyorum diye söyleyen? Yazıklar olsun sana çok büyük hayal kırıklığı oldu, keşke Umut yada Gökhan her gol kaçırdığında Fatih diye bağırmasaydık, ben şahsım adına Umut ve Gökhan'dan özürdiliyorum. Şu özürüde dilettin ya bana Fatih, sana yazıklar olsun diyorum.
            Yahu daha durun. Tekke açıklama yapmadı daha.

Ne gaza geliyorsunuz hemen ?
            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

Biz bu sevda için canımıze vercekken, adamların mantığına bak her şeyi para gorüyorlar......
              Fatih için şu an Rubin Kazan yıllık 2.3 milyon Avro gibi bi teklifle pazarlıkta ayrıca yaklaşık 400.000 Avro menajerlik ve avukatlık ücretinide yine Rubin ödeyecek......

1. Zenit yönetimine söylenen şu Fatih'in kulübünüzden 800.000 Avro alacağı var onu size bırakıyor......
              3. Fatih'e teklif sana yıllık 700.000 Avro veririz onunda yarısı nakit geriye kalan maç başı......

Onun için başkan kız evi mız evi muhabbeti yapıp durdu.Yani Fatih kaçıp gelecek mantığı......
              Ünal Karamanı'ı boşuna gonderdiler tatil günü dostlar alış verişte görsünler diye......
              Telefon adamlara açılır diyen zihniyet Şenol Hocada mı adam değil?
              Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• Bir transfer trajedisi

Derin Trabzon prodüksiyon gururla sunar:

Senaryo: Hacısalihoğlu
                Yönetmen: Sadri Başkan
                Oyuncu: Ünal Karaman,Şenol Güneş, Fatih Tekke ve bilimum kahramanlar
                IMDB PUANI: 9,61
                Hasılat: Tatmin edici

Filmin konusu (Dikkat spoiler vardır)

Sezon başı transferi çok istenen fakat kendisinin çok yaşlı,sorun çıkartıcı, formsuz, pahalı, molla vs.vs. gibi nedenlerle başkanın resmi siteden yayınladığı mesajla transferi gerçekleştirilememişti.
                Buna müteakiben sezonun açılmasıyla, Trabzonsporun gelmiş geçmiş en beceriksiz iki forvet oyuncusunun göz yaşartan performansıyla birlikte köşeye sıkışan yönetim transferin son günü müthiş bir atılımla iş bitirici Ünal Karamanı görevlendirmiş fakat Zenit yönetimi tarafından soğuk bir suyla geri yollanmıştı.
                Böylelikle taraftarın gönlünü bir nebzede almış olan yönetim durmak yok yola devam demişti.

Adlarına başlıklar açılan ağıtlar yakılan 1 sezonda 29 gol barajını aşmayı kendisine hedef koymuş süper forvetlerimiz devreyi 6 golle bitirip kendilerine güvenenlerinde yüzlerini ağartmıştı.

Derken haftalar haftaları kovaladı ve devre arası geldi. Gündemdeki isim yine Fatih Tekkeydi. E bu sefer önlerinde koca bir transfer dönemi vardı yönetimin ve transferin gerçekleşmemesi için bir neden de kalmamıştı.

Sordular başkana :
                Başkanım nolcak bu transfer:
                Eeee çok para istiyorlar indirirlerse alırız.
                Yine sordular:
                Eeee askerlik problemi var çözerse alırız.
                Yine soru:
                Eeee biz orada aldığını veremeyiz.
                Soru : Eee o bizim evladımız kendi gelmesi lazım.

Bu Hizir idi Yunus idi mevzusuna, Gökhan Ünalın Fenere kastırılmasıyla da artık tamam gözüyle bakılıyordu.

Derken yüzük kardeşliği kuran Sadri başkan kimilerine göre 30000 km. kimilerine göre 20000 fersah yol mesafe kat edip çok çetin uğraşlar sonucunda dünyanın 4. en iyi forvetini kapıp gelmişti mondor diyarlarından.

Ünal efendiyide Fatih transferini bitirmesi için rusyaya yollamıştı bu işi bitirse bitirse Ünal efendi bitiridi. Fakat kaderin cilvesine bakın ki Ünal hoca evden çıkarken zenitli yöneticilerden randevu almayı unutmuştu ve bu sefer karşısında bırakın yöneticiyi içecek soğuk suyu bile bulamamıştı.

Herşey bitti derken yine sordular başkana :

Eee tamam bu iş ufak pürüzler kaldı bir iki güne netlik kazanır dediler kendileri...

Herşey güzel gidiyordu ve yüzler gülüyordu Zenitle anlaşılmıştı ama neydi bu ufak pürüzler acaba.

Çok geçmeden ajanslara düştü ufak pürüzler, Fatihin şarjı bitmişti.

Yer gök yarılmıştı ama kimse bulamıyordu esas oğlanı.

Şenol hocanın telefonları dinlemeye takılıyor! 10 kere ard arda Fatihi aradığı tespit ediliyordu!

Derken bir haber daha düşmüştü ajanslara Tekke Rubin Kazanla anlaştı diye geçtiler acı acı.

Yıkılmıştı Sadri başkan yıkılmıştı Ünal Karaman bunca emek bunca çaba boşuna mı gitmişti yani?

Hayır hayır bir şeyler yanlıştı hemen telefona sarıldı Ünal hoca ve Zenitli yöneticiler sanki arayacaklarını biliyorlarmış gibi mesaiye kalmışlardı hemen açtılar telefonu buyrun Ünal hocam dediler kusura bakmayın geçen hafta sonu gelmişsiniz evde yoktuk kliseye kadar gitmiştik dediler.
                Fatih Tekke'den haberiniz yok mu ama biz onu rubinle anlaştık diye biliyoruz dediler.

Ünal hocanın elinden düştü telefon kendiside yıkıldı yere ve tamam dedi bu iş artık bitti.

The End.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben Trabzonsporluyum!!!

İnadına Trabzonspor ulan!!! Gerisinin hepsi yalan!!!

42 yıllık sevdamıza hakkını helal etmeyen Tekkesporlular vazgeçiremez sevdamızdan... Bir adam için kulübü gözden çıkaran sahte Trabzonsporlular, başka oyuncak bulsunlar kendilerine... Bu kulübü yedirmeyiz!
                  ne demek tekkesporlular fatih tekke nerede oynuyodu uzaydamı o bizim öz evladımız kaptanımız biz fatih seviyoruz diye tekkesporlu olduk hem sana mı kalmış bizim trabzonsporluluğumuzu sorgulamak

Yorum

• İlk olarak Serhat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sana Bukadar Kör Olmayı Kim gösterip Öğretiyorsa Onlar olmasın ? !
                    çok doğru
                    Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Ya kimsenin bir futbolcuyu kulübün önüne koyduğu felan yok.Anlamak istemiyor musunuz?:hırr

Yorum

• Uğruna can verilen takımın yaşadığı olaylara bak. Yazık...

Yorum

• Ula bugün okulda hep fatih geldi mi acaba diye düşündüm eve gelince hevesle bilgisayarı açtım bi baktım gelmemiş neyse ben kararı yarın vereceğim kimin duçlu olduğunu yarın anlarız
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adamı dinden imandan çıkartmayın ya. 3 mesajın var 3'üde silinmemiş. Hangi mesajlarınız silinmiş? Hasbinallah.
                            ççç demekki göremeyince silinmiş zannediyor sinir boşalması bu olsa gerek..
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Benim için Trabzonsporun başarısıdır esas olan..

Fatih gelmiş gelmemiş önemli degil açıkcası.. Gutierrez iyi çıkarsa sevinirim tekkeyi unuturum..

Yok kötü cıkarsada Tekkede Tekke diyenlere ses çıkaramam..

Ki bu saatten sonra kimse öçıkaramaz.. Son umutları bu gutierrez, takıma alışamadıgı anda bu yönetime yol görünür.
                              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

bu olay boyle ise tekkede gitsin direkt atsin imzayi rubine..yarinda desinki

yalansiz ama ,ts bana 700 verdi rubin 2,5...bende rubini sectim...
                                tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

Çalışıyor...
                                X