Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor yönetilmiyor...Gerçek olan bu...Trabzon şehir olarak temsil edilemiyor...Büyüklerimiz sürekli küçülüyor...Küçüklerimiz kaldırabileceklerinden çok daha büyükleşiyor....
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Yönetimimiz 1960'ların CIA'yi gibi çalışıyor .

Birisinin bu tür yöntemlerle artık bir yere gidilemediğini anlatması lazım . Ya da anlatmasın , bizzat yönetimin kendisi devrimci yetiştire dursun .

Yorum

• İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        madem yonetım yalan soluyo cunku cogu arkadas kayıtsız sartsız buna ınanıyo hadı fatıh konusma yasagı varkı ben kesınlıle bole bı yasaga ınanmıyorum zenıt klubu kendınedemı yasak koydu cıkar der ts le anlasmadık yada arada kı fark cok fazla dıye bu tranfer bu dakıkadan ıtıbaren olmassa kı bence olucak tamamen fatıhın cevresındekılerden dolayı(avukat menejer vs) dolayı gerceklesmeıcek
        zenit kulubunden anlastik diye bir haber verildi mi?.linki yollarmisin..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet ağalar bende gelmiş bulunmaktayım yaklaşık 40 sayfa yazılmış okunmaz o kadar yazı..

Şuanki durum nedir ? Hala açıklanmadı mı ?

Neler oldu neler.

Bu kadar enrika, yalan dolan anlatmakla bitmez. Sen en iyisi geriye doğru git oku, anlayamadığının yerleride bize sakın sorma.

Çünkü bizde hiçbişe anlamadık.
          Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Noluyor ya yine karışmış burası birgünü bir gününe tutmuyor bu başlığın anlamadım gitti.

Yorum

• Ohoo bu ne abi ya?! Daha dün geliyourdu, bugün gelmicek, Rubin'e gidecek haberleri görüyorum abi?!

Nebicim bir transfer bu, gelecek, gelmiyecek, gelecek, gelmiyecek...?

Simdi geliyormu, gelmiyormu??
              .

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ohoo bu ne abi ya?! Daha dün geliyourdu, bugün gelmicek, Rubin'e gidecek haberleri görüyorum abi?!

Nebicim bir transfer bu, gelecek, gelmiyecek, gelecek, gelmiyecek...?

Simdi geliyormu, gelmiyormu??
                Beklemek en iyisi...
                Bekleyelim ve görelim...
                Hamiş

Yorum

• papatya falına döndü bu iş, geliyor gelmiyor geliyor gelmiyor geliyooor ... ?
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• işte biz buyur merak edenler başlığa girsin
                    RABZONSPOR TARAFTAR profilini yakından tanıma fırsatı bulsun. şu an için yapılacak tek doğru sessizce açıklama beklemek. öldüreceğiz birbirimizi bi sakin olalım

evet bir sorn olduğu aşikar fakat giderilecek bir pürüzdür aksi halde iki taraftanda en azından bir haber çıkardı. dolayısı ile anlaşmaya çalışıyorlar ve rubin işide hikaye. bazı arkadaşların aşırı sevgiden kaynaklanan yanlış beyanları ile olay bu noktalara geldi.

aşılmayacak sorun olmadığına inanıyorum bunun içinde sakince bakliyorum. iş olacağa varacak.
                    "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
                    O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• biri fatihin akrabalarına sorabilir mi.. fatih neden hala zenitin kampına katılmadı...
                      Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• Artık sakinim kimseye inanmıyorum.

Yaslandım arkama bekliyorum.

..................................
                        Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          biri fatihin akrabalarına sorabilir mi.. fatih neden hala zenitin kampına katılmadı...
                          Aman boşverin akrabalarını zaten bu kadar karışıklık o yüzden resmi açıklamayı bekliyelim..
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• Evet bu 'kaos'un sorumlusu da taraftar

Yorum

• Selamun Aleyküm Arkadaslar...
                              Ya cok kötü haberler aldim... Insallah dogru degildir...
                              Sagolsun bir Renkdas beni mesajla haberdar etti ama Inanmak istemedim...

Nedir son durum...
                              TRT Spor haberlerinde Sadri Sener "Bu transfer artik cok SIKTI, artik fatih gelse bile hersey normal olmayacak" demis ???
                              bu ne kadar dogru ???
                              *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                              ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak Murat Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Neler oldu neler.

Bu kadar enrika, yalan dolan anlatmakla bitmez. Sen en iyisi geriye doğru git oku, anlayamadığının yerleride bize sakın sorma.

Çünkü bizde hiçbişe anlamadık.
                                Anlaşılan iş yine tersine döndü.. Bu yönetime söylenecek çok laf varda ahh forum kuralları.. Utanmaları da yok..

Yorum

Çalışıyor...
                                X