Trabzonspor yönetilmiyor...Gerçek olan bu...Trabzon şehir olarak temsil edilemiyor...Büyüklerimiz sürekli küçülüyor...Küçüklerimiz kaldırabileceklerinden çok daha büyükleşiyor....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemadem yonetım yalan soluyo cunku cogu arkadas kayıtsız sartsız buna ınanıyo hadı fatıh konusma yasagı varkı ben kesınlıle bole bı yasaga ınanmıyorum zenıt klubu kendınedemı yasak koydu cıkar der ts le anlasmadık yada arada kı fark cok fazla dıye bu tranfer bu dakıkadan ıtıbaren olmassa kı bence olucak tamamen fatıhın cevresındekılerden dolayı(avukat menejer vs) dolayı gerceklesmeıcek
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet ağalar bende gelmiş bulunmaktayım yaklaşık 40 sayfa yazılmış okunmaz o kadar yazı..
Şuanki durum nedir ? Hala açıklanmadı mı ?
Neler oldu neler.
Bu kadar enrika, yalan dolan anlatmakla bitmez. Sen en iyisi geriye doğru git oku, anlayamadığının yerleride bize sakın sorma.
Çünkü bizde hiçbişe anlamadık.Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOhoo bu ne abi ya?! Daha dün geliyourdu, bugün gelmicek, Rubin'e gidecek haberleri görüyorum abi?!
Nebicim bir transfer bu, gelecek, gelmiyecek, gelecek, gelmiyecek...?
Simdi geliyormu, gelmiyormu??
Bekleyelim ve görelim...Hamiş
Yorum
-
işte biz buyur merak edenler başlığa girsin
RABZONSPOR TARAFTAR profilini yakından tanıma fırsatı bulsun. şu an için yapılacak tek doğru sessizce açıklama beklemek. öldüreceğiz birbirimizi bi sakin olalım
evet bir sorn olduğu aşikar fakat giderilecek bir pürüzdür aksi halde iki taraftanda en azından bir haber çıkardı. dolayısı ile anlaşmaya çalışıyorlar ve rubin işide hikaye. bazı arkadaşların aşırı sevgiden kaynaklanan yanlış beyanları ile olay bu noktalara geldi.
aşılmayacak sorun olmadığına inanıyorum bunun içinde sakince bakliyorum. iş olacağa varacak."Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;O ülkede güneş batıyor demektir."
Yorum
-
Artık sakinim kimseye inanmıyorum.
Yaslandım arkama bekliyorum.
..................................Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiri fatihin akrabalarına sorabilir mi.. fatih neden hala zenitin kampına katılmadı...OSCAR CARDOZO
Yorum
-
Selamun Aleyküm Arkadaslar...
Ya cok kötü haberler aldim... Insallah dogru degildir...
Sagolsun bir Renkdas beni mesajla haberdar etti ama Inanmak istemedim...
Nedir son durum...
TRT Spor haberlerinde Sadri Sener "Bu transfer artik cok SIKTI, artik fatih gelse bile hersey normal olmayacak" demis ???
bu ne kadar dogru ???*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
İlk olarak Murat Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeler oldu neler.
Bu kadar enrika, yalan dolan anlatmakla bitmez. Sen en iyisi geriye doğru git oku, anlayamadığının yerleride bize sakın sorma.
Çünkü bizde hiçbişe anlamadık.
Yorum
Yorum