İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHarbiden ya nedir bu başlık kapatma sevdası?Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
Yorum
-
İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekim olursa olsun hakaret eden herkese yaptirim uygulanmali..burasi cocuk yuvasi degilki yahu..koskocaman adamlar dogru dürüst tartismasini bilmiyorlar..olurmu böyle sey..hic kimseye trabzonspor icin hakaret edilmez..önce insanlik trabzonspor degilbildigin tbmm oldu burası.
Yorum
-
Fatih haklı çıksa ne olur? Yönetim haklı çıksa ne olur?
Ortada tabandan tavana kolay bölünebilir bir camia var...Böyle bir camiayı yönettiğinin farkında olmayan isimleri koca koca adamlar var...Kazananı yok bu sürecin, olmayacak da....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke ' e Gelsin İstemem.. Gönlümde ki Kral oLarak Kalmalı..
Ya Nihat Gibi Olursa.. Ben Bu Riski Göze Almam.. + Bir Transfer Bu Kadar Karışık Mı Olur Ya.. Her Kafadan Bi Ses Takıma Zarar Veriyor ..
Fatih Tekke bu sezon Zenit'te 22 maçta 12 gol atmış bir adam.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
Bir de mesele yönetimin fatihi almamasi degil.
Bu konuda samimiyetsiz davranmalari ve fatih capinda baska bir forvet almamalari.
Sezon basinda almadilar ve simdi sadece gökhan in yerine aldilar.
Yani yine forvet eksikligi var ve halen daha sallaniyorlar.
Senol günes 4 forvetim olmali diyor,bunlar 2 yi gecmek istemiyorlar..."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
Yorum