Ne Fatih miş arkadaş kulüp bölündü nerdeyse
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle röportaj yapmakla olmaz bu işler.
Alacaksın yönetimini yanına çıkacaksın medyanın karşısına açıklayacaksın tüm gerçekleri..
Fatih bizden biri o kendi gelecek diyorsun da onun gelmesi için ne yaptın onları anlat bakalım Sadri Şener .. ?
yaw ben farkındaysan yönetimi savunmuyorum. yönetimin her zaman yaptığı şey. bir kere de fatih bir şey söylesin çok mu ?
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Carsambaya kadar gelmiyecek. Kesin diyebilirim .İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaberlere inanmayin!
Zenitin Fatihi illahi satma gibi düsüncesi yok!
Fatihin pesinde iki takim var. Biri Rubin Kazan digeride biziz.
Yakin olan biziz, ama Zenit acele etmiyor cünki para sikintisi olmayan bir kulüp ve kim daha fazla verirse ona satma düsüncesinde.. Rubin kazan bizden 300.000 - 400.000 € civarinda bir fazladan rakam öderse.. Fatih bizim diyebilirim. Ama Eger Fatih icin 2 Milyon € verirlerse yada daha fazla, o zaman Fatih Rubin Kazanli. Biliyoruzki Ruslarin para sorunu yok.
Son kez uyarim.. Fatih yaz sezonu kadar Zenit'de kalma ihtimali'de var. Hersey paraya ve Fatihe bagli.. Fatih kalcam derse. kalir.. yoksa parayi veren düdügü calar.
En hakiki bilgiyi veren bu arkadaştı dün bazıları dövecekti bile arkadaşı bir özür borçluyuz sanırım ...
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVay be Yönetim Fatihe ulaşamıyormuş...
Resmi sözleşmeler imzalansın da,Şurada yönetime ağız tadıyla küfür edip cezamı alıyım....
çoğunluk onu bekliyor...ben bu küfür işini akşama saklıyacağım iiçin üzgünüm
Yorum
-
İnşaallah dediğiniz gibi olur benim umudum bitti.Artık bi haber gelirse siz bize haber verirsiniz o halde...
Ben herşeye rağmen Kenan Abinin sözüne inanıyorum.Ama siz hala bize sallamak istiyorsanız burun sallayın...
Recep yalancı Uğur yalancı Fatih Tekke yalancı Süleyman yalancı Kenan abi yalancı ama doğru konuşan sadece Sadri Şener bu mantıkla konuşsan ne yazar tartışsan ne yazar...
Adam yalanın babasını söylesin sora ihale bize kalsın.Madem yalan konuşmuyor çıksın anlatsınya Kaptanın nasıl gittiğini...
Dürüst yönetimmiş pehhhh hani nerde...61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9RUHUNUZ YETER
Yorum
-
Ben kafamda kurdum olayı . İşi Fatih'e attılar ve başardılar . Biz uğraşdık kendisi istemedi demeye getirdiler . Yerine Burak'ı alıp kapatırız transferi . Nasıl olsa Burak'a bonservis bedeli ödemeyeceğiz ya . Tükürdüğünü yalayacak yine başkan . Gökhan için 2 tane Burak eder demişti . Şimdi takıma katacak .
Yorum
-
İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebuna inanılabiliyorda başkanın soylediklerine niye inanılmıyor...(sahsına yonelik değil)
Şahsıma yönelik cevap vereyim,Ben bu yönetimin birçok yalanını gördüğüm İçin Söylediklerine fazla inanmıyorum...
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrtde başkan açıklamış fatih telefonları açmıyormuş forvet aldık diye tavır almış şimdi başkan ne yapsın buna?
İlginç...!Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
Yorum