Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne Fatih miş arkadaş kulüp bölündü nerdeyse
    Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• telefona ulaşılamıyormuş.kilit cümle bu.demekki birisi birisini istemiyormuş.

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Öyle röportaj yapmakla olmaz bu işler.

Alacaksın yönetimini yanına çıkacaksın medyanın karşısına açıklayacaksın tüm gerçekleri..

Fatih bizden biri o kendi gelecek diyorsun da onun gelmesi için ne yaptın onları anlat bakalım Sadri Şener .. ?

yaw ben farkındaysan yönetimi savunmuyorum. yönetimin her zaman yaptığı şey. bir kere de fatih bir şey söylesin çok mu ?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fatih Carsambaya kadar gelmiyecek. Kesin diyebilirim .
          İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Haberlere inanmayin!

Zenitin Fatihi illahi satma gibi düsüncesi yok!

Fatihin pesinde iki takim var. Biri Rubin Kazan digeride biziz.

Yakin olan biziz, ama Zenit acele etmiyor cünki para sikintisi olmayan bir kulüp ve kim daha fazla verirse ona satma düsüncesinde.. Rubin kazan bizden 300.000 - 400.000 € civarinda bir fazladan rakam öderse.. Fatih bizim diyebilirim. Ama Eger Fatih icin 2 Milyon € verirlerse yada daha fazla, o zaman Fatih Rubin Kazanli. Biliyoruzki Ruslarin para sorunu yok.

Son kez uyarim.. Fatih yaz sezonu kadar Zenit'de kalma ihtimali'de var. Hersey paraya ve Fatihe bagli.. Fatih kalcam derse. kalir.. yoksa parayi veren düdügü calar.

En hakiki bilgiyi veren bu arkadaştı dün bazıları dövecekti bile arkadaşı bir özür borçluyuz sanırım ...
          Twitter Adresim

Yorum

• Trtde başkan açıklamış fatih telefonları açmıyormuş forvet aldık diye tavır almış şimdi başkan ne yapsın buna?
            OSCAR CARDOZO

Yorum

• Aç artık şu Telefonunu yeni gelin naz yapması gibi herkes naz yapıyor ve sorunda burdan çıkıyor zaten.Millet arıyor 2 gündür telefon kapalı böyle saçma birşey mi var? Senin çok istediğin(!) transferin için uğraşılıyor ama sana ulaşılmıyor yazık...
              uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Yilan hikayesi, bu olsa gerek... Ben bile biktim ya...
                Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Vay be Yönetim Fatihe ulaşamıyormuş...

Resmi sözleşmeler imzalansın da,Şurada yönetime ağız tadıyla küfür edip cezamı alıyım....

çoğunluk onu bekliyor...ben bu küfür işini akşama saklıyacağım iiçin üzgünüm

Yorum

• İnşaallah dediğiniz gibi olur benim umudum bitti.Artık bi haber gelirse siz bize haber verirsiniz o halde...

Ben herşeye rağmen Kenan Abinin sözüne inanıyorum.Ama siz hala bize sallamak istiyorsanız burun sallayın...

Recep yalancı Uğur yalancı Fatih Tekke yalancı Süleyman yalancı Kenan abi yalancı ama doğru konuşan sadece Sadri Şener bu mantıkla konuşsan ne yazar tartışsan ne yazar...

Adam yalanın babasını söylesin sora ihale bize kalsın.Madem yalan konuşmuyor çıksın anlatsınya Kaptanın nasıl gittiğini...

Dürüst yönetimmiş pehhhh hani nerde...
                    61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                    RUHUNUZ YETER

Yorum

• Ben kafamda kurdum olayı . İşi Fatih'e attılar ve başardılar . Biz uğraşdık kendisi istemedi demeye getirdiler . Yerine Burak'ı alıp kapatırız transferi . Nasıl olsa Burak'a bonservis bedeli ödemeyeceğiz ya . Tükürdüğünü yalayacak yine başkan . Gökhan için 2 tane Burak eder demişti . Şimdi takıma katacak .

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        buna inanılabiliyorda başkanın soylediklerine niye inanılmıyor...(sahsına yonelik değil)
                        Bir Kulubun transfer listesinde olan bir oyuncuya konuşma yasağı koymasından doğal ne olabilir ki
                        Şahsıma yönelik cevap vereyim,Ben bu yönetimin birçok yalanını gördüğüm İçin Söylediklerine fazla inanmıyorum...

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trtde başkan açıklamış fatih telefonları açmıyormuş forvet aldık diye tavır almış şimdi başkan ne yapsın buna?

İlginç...!
                          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• gelecek, pozitif düşünün, gelecek....

4 şubata daha çoOok var
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Şaka mı bu arkadaş nasıl telefonu açmaz yahu.

Yorum

• resmen bizim gururmuzla oynuyorlar
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Yükleniyor...
                                X