Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pazar karışır usta....

Yorum

• Yönetim bu transfer icin asla samimi olmadi, bu isi bilerek 1 senedir uzatip durdular sakiz gibi cignediler. Hacisalihoglu simdi banyoya kina doldurup icine girsin, mümkünse cikmasinda daha ordan!!! Yaziklar olsun böyle yönetime. Gökhan'i satip Teo yu aldiniz forvet hattimiz düzeldi öyle mi??? Nasilsa taraftar uyuyor, az bile yapiyorlar. YÖNETIM ISTIFA!!!

Yorum

• Taraftarın duygularıyla bu kaçıncı oynayışları?
        Eğer yönetim yalan konuşuyorsa böyle bir yönetimimiz olamaz. Aynı dakika gitsinler.
        Tekke haksızsa onu da bilelim. Yolumuza ona göre devam edelim.

Bu iç hesaplaşma olmalı...
        Bu önümüzdeki maçtan da, bu yıl kaçıncı olacağımızdan da önemli...

Yorum

• yalan konuşmasınlar hani fatihle anlaşmışlardı yeter fenere peşkeş çeksin başkan.

Yorum

• Bende artık bu konudan bıktım gelmediyse (almadılarsa) gelmedi (almadılar) Trabzonspor'uma hep destek.. Fatih Tekke konusu acıda olsa kapanmıştır. Acaba şuanda Fatihe verdiğimiz değeri Tüm Futbolcularımıza versek nasıl bi havada olur takım.

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hayır kardeşim isimlerin Ts'nin üstüne çıktığı felan yok.Bu Tekkeye karşı olanların uydurması
              olaylar öle bir hale geldiki her birbiriyle tamamen zıt açıklamalar yapılıyor . bizlerde burada geriliyoruz .
              Zuğaşi Berepe
              Çoban Express

Yorum

• Sayın Başkan koşalım mı kombine almaya ? koşalım mı forma almaya?taraftar kartı almaya trabzonsporcell almaya biz koşalım verelim parayı sizde gidin tjikuzulara ferhatlara alanzinholara gökhanlara koşun verin hadi!önemli olan ekonominin canlanması değil mi?alalım-verelim.

2 yıldır kandırdınız bizi ne diyim de ceza almayayım bilmiyorum. Allah sizi bildiği gibi yapsın

Yorum

• bi sitede okuduğum yorum:
                  arkada$lar panik yapmayin fatih tekke adiyaminin kahta ilçesine bagli menzil koyunde $u an o yuzden teli kapali.
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• arkadaşlar az önce lig tv den CAN KARYAĞDININ HABERİNİ SÖYLÜYORUM: kulüple anlaşmışlar fatihi aramışlar bugün öğlede ünal hocayı aramış para konusunda anlaşmazlıklar varmış.....fatihle 1milyon 500 euroyamı ne anlaşmışlar yıllık %40ı peşin diğerleri maç başı taksitlemi ne ödencekmiş işte ama bu anlaşma eski anlaşmaymış tekkede demişki o eskidendi bugünün şartları böyle felan demiş işte.....başkan da demişki mucize olursa transfer olur yoksa başka olmaz..........

EĞER BÖYLE YAPMIŞSA TEKKE BNM GÖZÜMDE BİTMİŞTİR ARTIK.............Kİ NE KADAR SEVİYODUM ONU AĞLAMIŞTIM GİTTİĞİ GÜN....DEĞMEZMİŞ DEMEKKİİ............(AMA BU HABER DOĞRUYSA)

Yorum

• Vallahi helaliniz var arkadaşlar.

Şu konudan bi çıkın, forumun diğer sayfalarını bi dolaşın.

Bu kadar enerjiyi nereden buluyorsunuz ?

Yorum

• İlk olarak suat kalkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        en büyük trabzonspor
                        Neden baş harfini küçük yazdın ? En büyük değil mi ?
                        YOU'LL NEVER WALK ALONE
                        OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak omrkck tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sayın Başkan koşalım mı kombine almaya ? koşalım mı forma almaya?taraftar kartı almaya trabzonsporcell almaya biz koşalım verelim parayı sizde gidin tjikuzulara ferhatlara alanzinholara gökhanlara koşun verin hadi!önemli olan ekonominin canlanması değil mi?alalım-verelim.

2 yıldır kandırdınız bizi ne diyim de ceza almayayım bilmiyorum. Allah sizi bildiği gibi yapsın
                          Pardon alanzinho kısmını anlayamadım ??

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne yaptılar Tunahan ?
                            Bu takım onlar gelmeden önce kaçıncı sıradaydı geldikleri zaman yaptıkları transferlerle prestij dahil bütün değerlerimizi tekrar yükseltmediler mi?Her ne kadar hayata daha geçmemişse HES projesinin adımlarını atmadılar mı?Transfer döneminin en gözde oyuncuları olan(Gökhan,Selçuk,Giray vb.)gibi oyuncuları takımımıza kazandırmadılar mı?

Şimdi benimde çok istediğim Tekke transferini gerçekleştirmediler diye bunların hepsini göz ardı etmek adelet mi sence?
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Az önce Şöyle bi yorum yapmıştım,Yönetim bu paraları saçarken aklı nerdeydi??
                              Fatihe gelince mi Para aklına geldi??
                              Zaten Sorunun para olmasına ihtimal vermiyorum...
                              Güzel kardeşim , renktaşım , kalbini kırmak istemem , biraz empati yapın yahu ...

Yönetim kime para saçmış . Cebine mi atmış yoksa çöpe mi ...

Birileri Sadri Şener'i mahkemeye verdi mahkum oldu hortumlamadan da benim mi haberim olmadı .

Adamın gözlemcileri futbolcu izledi o da parayı verdi aldı bu bu kadar .

Bu adamlar alındığında herkesin ağzı kulaklarındaydı prestij prestij diye yere göğe sığdıramıyordu kimse ne oldu şimdi .

Nankörlük etmeyin yahu , unuttunuz mu son gün yapılan rezil transferleri ve hatta transfer yapılmadan geçen ve kümede zorla kaldığımız sezonları

Adamın suçu ne bize büyük takım olduğumuzu hatırlatması ve şampiyonluk yarışına sokup prestij üzerine prestij kazandırması mı ...

Lütfen düşünün artık ve takıma muazzam destek verin

Emin olun ben futbolcu olsam hele hele Umut olsam moralim yerle bir olur sahaya bile çıkmak istemem ...
                              RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• ne zaman bizim de adam gibi yönetimimiz olacak bu arada bi anket açılmasını talep ediyorum bu konu hakkında
                                AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

Yükleniyor...
                                X