bence Rubin isi yalan ama bizim Fatihi transfer etmek istedigimiz de yalan.. Bakalim neler olcak...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Batdal Manisa ile anlaştı mı?OSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Batdal Manisa ile anlaştı mı?
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Batdal Manisa ile anlaştı mı?Trabzonspor
Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Batdal Manisa ile anlaştı mı?
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok abi anlaşmadan çıkarılmış Mehmet başka bir oyuncuyla anlaşmışlar heralde..İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet. Manisaspor'un oyuncusu olması lazım şuan. Böyle biliyorum ben.
Yorum
-
İlk olarak ertek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayrettin HACISALİHOĞLU varsa Fatih TEKKE yoktur !!!
Yorum
-
İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangisi dogruOSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak ertek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayrettin HACISALİHOĞLU varsa Fatih TEKKE yoktur !!!
bir taşla iki kuş vurmaya ne dersin..
fatih TEKKE VARSA Hacısalioğlu yokturrr
evet bu çok daha iyi
Yorum
-
İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangisi dogru
Yorum
-
İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnlar kalitesiz ise Trabzonspor'da bir o kadar kalitesizdi o zaman da. Bu zamanda da Kayseri, Bursa falan kaliteliyse Trabzonspor çok daha kaliteli.
Geçmiş dönemde kalitesiz Trabzonspor bu dönemde kaliteli. Yani bu yönetim diğer takımlardan geri kalmamış. Diğer takımlara göre çok kaliteli kadromuz var. Demek ki Sadri Şener iyi işler yapmış.DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..
Yorum
-
Kaş la göz arasında bir stoper alsaydık bari...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
Yorum