Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Zeki Akyol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hacisalihoğlu neden istemıyor Tekke yi ...!
    Bildiğim kadarıyla görüş ayrılıkları yüzünden .

Yorum

• Sıkıldım midem bulanmaya başladı.

Bir süre bu başlıktan uzaklaşsam iyi olacak galiba
      Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Paksoy, sen öyle dedikten sonra sabaha kadar tartışamayız ki...Tartışacak bir şey bırakmadın ...
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• mehmet batdal bucasporda bu hafta 3 gol attı 1 i kendi kalesine

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kaş la göz arasında bir stoper alsaydık bari...
            Aman Erdal abi aman..

Lütfen imâsı bile çok kötü..

O bulunduğu yerde güzel.. ))
            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Geçmiş dönemde kalitesiz Trabzonspor bu dönemde kaliteli. Yani bu yönetim diğer takımlardan geri kalmamış. Diğer takımlara göre çok kaliteli kadromuz var. Demek ki Sadri Şener iyi işler yapmış.
              Yaptığı iyi işler var tabi ki. Ama sahaya bakınca sahadaki başarıya bakınca son derece başarısız olmuşlardır.

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben anlaşmadı diye biliyorum..
                Anlaşsın veya anlaşmasın biz bu adamı mı konusacagız Kral geliyor kral

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sabha kadar tartışırım, bu memet battal , kazmadır...

Yanlız değilsin...
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Çokta genç değil sanırım? Yaşı tam olarak kaçtı?

Bu arada inşallah Fatih gelecek. Şayet gelmezse Burak olayı halledilip, bir stoper alınırsa ikinci devre için yeterli olacaktır.

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bildiğim kadarıyla görüş ayrılıkları yüzünden .
                      abi görüş ayrılığı nei siyasi partimi bu nedir anlamadım hacısalihoğlu parasını verecek tekke gol atacak budur

Yorum

• ben engelliyorum demiyor zaten
                        trabzonspor farklidir

Yorum

• Bu saaten sonra gelecek olan Fatih'den bize bi hayır gelmez. Boşuna geriliyoruz burda.. En çok Guaterezi merakla bekliyorum.. Gollerini atarsa Ne Fatih aklımıza gelir ne başka biri..
                          Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yaptığı iyi işler var tabi ki. Ama sahaya bakınca sahadaki başarıya bakınca son derece başarısız olmuşlardır.

Ne yazık ki Türkiye'de o şekilde. O kadar uğraşırsın, çabalarsın, ortaya bir şeyler koyarsın o yuvarlak yok mu yuvarlak kaleye girmez tüm yaptıkların yokmuş gibi gözükür.
                            DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• sitede hala birşey yok cinlaer tepeme gelmeye başladı az daha darlanırsam fena sövmeye başlayacağım
                              alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
                              yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

sabaha kadar tartışırım her takıma Battal gibi kazma(!) pivot santrafor lazımdır

Yorum

Çalışıyor...
                                X