İlk olarak Zeki Akyol tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sıkıldım midem bulanmaya başladı.
Bir süre bu başlıktan uzaklaşsam iyi olacak galibaMetris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
Paksoy, sen öyle dedikten sonra sabaha kadar tartışamayız ki...Tartışacak bir şey bırakmadın...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaş la göz arasında bir stoper alsaydık bari...
Lütfen imâsı bile çok kötü..
O bulunduğu yerde güzel..))
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçmiş dönemde kalitesiz Trabzonspor bu dönemde kaliteli. Yani bu yönetim diğer takımlardan geri kalmamış. Diğer takımlara göre çok kaliteli kadromuz var. Demek ki Sadri Şener iyi işler yapmış.
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen anlaşmadı diye biliyorum..Kral geliyor kral
Yorum
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesabha kadar tartışırım, bu memet battal , kazmadır...
Yanlız değilsin...Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesabha kadar tartışırım, bu memet battal , kazmadır...
Bu arada inşallah Fatih gelecek. Şayet gelmezse Burak olayı halledilip, bir stoper alınırsa ikinci devre için yeterli olacaktır.
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBildiğim kadarıyla görüş ayrılıkları yüzünden .
Yorum
-
Bu saaten sonra gelecek olan Fatih'den bize bi hayır gelmez. Boşuna geriliyoruz burda.. En çok Guaterezi merakla bekliyorum.. Gollerini atarsa Ne Fatih aklımıza gelir ne başka biri..Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.
Yorum
-
İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaptığı iyi işler var tabi ki. Ama sahaya bakınca sahadaki başarıya bakınca son derece başarısız olmuşlardır.
Ne yazık ki Türkiye'de o şekilde. O kadar uğraşırsın, çabalarsın, ortaya bir şeyler koyarsın o yuvarlak yok mu yuvarlak kaleye girmez tüm yaptıkların yokmuş gibi gözükür.DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..
Yorum
-
Yorum
Yorum