İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla az önce eski bir yönetici ağabeyi aradım. Dediği aynen şu: Yakın zamana kadar Hayrettin bey açık bir şekilde istemediğini söylüyordu. Yalnız 1 aydır iyi madem alalım halllerinde idi....
Bunun dışında benim bildiğim bir şey yok...Duyduğumuz herkesin duyduğu çok şey var tabi...Ama yukarıda yazdıklarım beni bu güne kadar yanıltmamış birinin söyledikleridir...
Oyundan çıkarıldığı için Şenol Güneş'e küfredilir mi mesela gelirse?
İnşallah edilmez ama ben bekliyorum.
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ts clup te iğne vardıda biz mi almadık.....ççççççççç'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.
Yorum
-
Milleti yanlış yönledirmeyelim.
medyatrabzon un belirtiği toplantıda 18.01.2010 tarihli ve o toplantı zaten burada yeterince tartışılmıştı.
Bugüne ait ne Rus basınında ne de Zenit resmi sitesinde bir haber yok.
Dünki haberim üzerinde oynayarak yeni bir haber gibi vermişler.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş öyle uçuk mesajlar var ki anlamak mümkün değil ...
Ula anladık Yönetim bu kadar yırtınan adamı görmüyor Fatih'i istemiyor ...
Peki Ünal Karaman denen zat neden Rusya'ya gidiyor o zaman hiç düşündünüz mü ?
Başkan Zenit'le anlaştık diyor Zenit'in gözlemcisi midir nedir Fatih Trabzon'a gidiyor Fatih'in menajeri Fatih Trabzon'a gelecek diyor . Bunlar ne anlam ifade ediyor peki ?
Bu kadar fesatçılık olmaz yahu Allah yakar adamı anladık yönetimi sevmiyorsunuz da ...
Aklınız yokta burnunuzun delikleri de mi yok ?
Ayrıca bu iş artık kabak tadı verdi ...
Fatih mevcut haliyle (Teo'nun karşılanma görüntülerini , yapılan yürüyüşleri vs. düşünün ) Trabzon'un üstüne çıkmaya başlamıştır ki bu çok tehlikeli bir durumdur.
Artık gelse bile bence Fatih Trabzon için büyük sorun teşkil edecektir ...
Fatih'in karakterine sözüm yok ama en nihayetinde bir insan ve nefis sahibi . Eğer taraftarın bu sevgisinden bu ilgisinden bu desteğinden şımarıp takım içindeki dengeleri bozarsa , ben görürüm o yürüyüş yapıp sağda solda ' Tekke ' bağıranları.
Umarım sene sonunda Fatih futbolu bıraksa da kurtulsa şu takım demeyiz ...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor mu Fatih Tekke mi diye soranlarda ben art niyet ararım. Bu durumda sorulması gereken soru;
Fatih Tekke mi yönetim mi?
Böyle soru olmaz.
2 yönetimi yada 2 futbolcuyu kıyaslayarak sor.
Trabzonspor mu Fatih Tekke mi diyede soru olmaz.DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..
Yorum
-
İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilleti yanlış yönledirmeyelim.
medyatrabzon un belirtiği toplantıda 18.01.2010 tarihli ve o toplantı zaten burada yeterince tartışılmıştı.
Bugüne ait ne Rus basınında ne de Zenit resmi sitesinde bir haber yok.
Dünki haberim üzerinde oynayarak yeni bir haber gibi vermişler.OSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak fatih bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaş öyle uçuk mesajlar var ki anlamak mümkün değil ...
Ula anladık yönetim bu kadar yırtınan adamı görmüyor fatih'i istemiyor ...
Peki Ünal karaman denen zat neden rusya'ya gidiyor o zaman hiç düşündünüz mü ?
Başkan zenit'le anlaştık diyor zenit'in gözlemcisi midir nedir fatih trabzon'a gidiyor fatih'in menajeri fatih trabzon'a gelecek diyor . Bunlar ne anlam ifade ediyor peki ?
Bu kadar fesatçılık olmaz yahu allah yakar adamı anladık yönetimi sevmiyorsunuz da ...
Aklınız yokta burnunuzun delikleri de mi yok ?
Ayrıca bu iş artık kabak tadı verdi ...
Fatih mevcut haliyle (teo'nun karşılanma görüntülerini , yapılan yürüyüşleri vs. Düşünün ) trabzon'un üstüne çıkmaya başlamıştır ki bu çok tehlikeli bir durumdur.
Artık gelse bile bence fatih trabzon için büyük sorun teşkil edecektir ...
Fatih'in karakterine sözüm yok ama en nihayetinde bir insan ve nefis sahibi . Eğer taraftarın bu sevgisinden bu ilgisinden bu desteğinden şımarıp takım içindeki dengeleri bozarsa , ben görürüm o yürüyüş yapıp sağda solda ' tekke ' bağıranları.
Umarım sene sonunda fatih futbolu bıraksa da kurtulsa şu takım demeyiz ...anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!
Yorum
-
İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle soru olmaz.
2 yönetimi yada 2 futbolcuyu kıyaslayarak sor.
Trabzonspor mu Fatih Tekke mi diyede soru olmaz.
Yorum
-
Ula Fatih'i tartışmaktan Trabzonspor'lu olduğumuzu unutacağız...
Yorum
-
yönetime toz kondurmayanlar toplanmaya başladı. ya birşey dicem fatih neden konuşmuyor diyenler var. ne gerek var, hugo brossun yapmış olduğu açıklamaları okuyun yeterMessi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
Yorum
-
Bizim yönetim Zenitle kesin olarak anlaştık demedi ki. Aradaki rakam farkı makul seviyelere indi dedi. Zenitli yöneticiler haklı olarak dahaden ortada kesin bir anlaşma yok dedi. Şimdi her iki taraf da birbirine çelişir şeyler söylemiyor ki? Sadri Şener dün kesin olarak anlaştı demedi ki, nereden çıkartıyorsunuz böyle bir şey dediğini.TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
Yorum