Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fatıhmı Şimdi telefonu'nu açmıyor,anlamadım...Trabzonspor Kırgınmış Fatıhıye..İstıyorsa gelsinm Antalyada kampa katılsın diıyorarmış..Anlamadım,Yahu hersey Fatıhtenmi beklenir?
    Bu adamın talıbı var herseyı var..

sanki Fatıh Kulup Bulamamış,Çok kötü bir oyuncu, hadi lan gel severiz seni bir kaç idman yap burda der gibi..
    Tamam da Fatih Tekke'de net bir açıklama yapmıyor.Bu olay 3 gündür var.

Yorum

• Fatih'in peşini bırakmıyorlar . Birileri Fatih'in Trabzon'a dönmemesini gurur meselesi yapmış . Artık zamanın birinde nasıl canı yandıysa...

Yorum

• Bu medyayı da anlamıyorum..
        Gidin dün hapisten çıkanları haber yapın birbirinizi ezerek....
        Orada daha çok ekmek var
        Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fatıhmı Şimdi telefonu'nu açmıyor,anlamadım...Trabzonspor Kırgınmış Fatıhıye..İstıyorsa gelsinm Antalyada kampa katılsın diıyorarmış..Anlamadım,Yahu hersey Fatıhtenmi beklenir?
          Bu adamın talıbı var herseyı var..

sanki Fatıh Kulup Bulamamış,Çok kötü bir oyuncu, hadi lan gel severiz seni bir kaç idman yap burda der gibi..
          Dün zenit ile anlaşıldı fatih'e ulaşılamıyordu, Fatih'de o saatlerde Trabzonda halısadaha'da maç yapıyormuş.

Bana göre Lig Tv dün gecenin haberini şimdi veriyor yok öyle birşey...
          Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
          #20 COLMAN

Yorum

• Ya nedir bu eziyet, bu işkence?
            Almıyoruz deyin baştan. Neden oyun oynanıyor? Neden?

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tamam da Fatih Tekke'de net bir açıklama yapmıyor.Bu olay 3 gündür var.

Bu sekılde yaklaşıma (üvey evlat) bende açıklama yapmam,bende konusmam, ne yaprlarsa yapsınlar derim

Fatıh Bu sekılde davranılcak bir oyuncu değil.
              ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
              KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fatih'in peşini bırakmıyorlar . Birileri Fatih'in Trabzon'a dönmemesini gurur meselesi yapmış . Artık zamanın birinde nasıl canı yandıysa...
                Bu iş özelinde değil, genel olarak önce Trabzonspor diyemedikten sonra bu iş zor. Zor değil, imkansız hatta...

Yorum

• Tüm bu haberler yalan adım gibi eminim..
                  Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Fatih'e verilen destek Trabzonspor'a verilseydi keşke....
                    DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Fatih Rubin Kazan'a doğru
                      19 Ocak 2010 / 10:39
                      Fatih Tekke'nin Gökdeniz'in de forma giydiği Rubin Kazan ile anlaştığı yönündeki iddialar Trabzon kampına bomba gibi düştü.

Fatih Tekke'nin Gökdeniz'in de forma giydiği Rubin Kazan ile anlaştığı yönündeki iddialar Trabzon kampına bomba gibi düştü.

Fatih Tekke transferi yönetimin Fatih'e ulaşılamaması nedeniyle gerçekleşemediği iddia edildi.

Trabzonspor'a Fatih Tekke şoku yaşanıyor.
                      Yönetim kurulunun transferi için her türlü fedekarlığı yaptığı kaptan son dakikada yon çizince transfer gerçekleşmedi.

Zenit kulübüyle Fatih Tekke'nin bonservisi konusunda anlaşmaya varan Bordo Mavili yönetim Fatih'e dün öğlen saatlerinden beri ulaşamadı .

Fatih Tekke'nin bonservisini almak için dün bir kez daha Rusya'ya gitmeye hazırlanan sportif direktör Ünal Karaman Fatih'e ulaşılamayınca Rusya'ya gitmekten vazgeçti.

İmza atması için Fatihle görüşmeye çalışan ancak 2 günden beri telefonlara çıkmayan Fatih Tekke için yönetim her yolu denedi. Fatih'in tüm yakınlarının yanı sıra alt yapıda antrenör olan abisine ulaşılmasına rağmen Fatih Tekke'ye bir türlü ulaşılamadı

Yönetim kuru her türlü fedakarlığı yaparak transfer etmek için çalıştığı Fatih Tekke'nin bu davranışına bir anlam verilemezken Fatih Tekke transferi yönetim tarafından şimdilik kaydıyla askıya alındı.

Fatih'in kulübüyle anlaşılması üzerine Fatih'i görkemli bir törenle imza attırmak için Antalya'ya gelen başkan Sadri Şener'de Fatih Tekke'nin transferinin gerçekleşmemesi üzerine büyük hayal kırıklığı yaşadı . Başkan Fatih'in bu anlaşılmaz tavrı nedeniyle bugün apar topar kamptan ayrılarak İstanbul'a döndü.

Öte yandan Fatih Tekke'nin Gökdeniz'in de forma giydiği Rubin Kazan ile anlaştığı yönündeki iddialar Trabzon kampına bomba gibi düştü.

Fatih Tekke'nin Rubin Kazan ile anlaşıp anlaşmadığı henüz doğrulatılamazken teknik patron Güneş'in Fatih transferinin gerçekleşmemesine çok üzüldüğü öğrenildi.

Bir son dakika gelişmesi olmadığı taktir de Fatih Tekke transferi Trabzonspor için sona erdi.

Kaynak:
                      Jackson Avelino Coelho Jajá

Yorum

• arkadaşlar azıcık mantıklı olalım..şimdi haber61 mesela yalan haber bile yazsa sadece bizim tarafımızdan dün gece kaç kere tıklandı??
                        herkes merak etti değil mi?
                        bazılarının çok güzel işine geliyor bu..
                        artık tüm bilgiler birbirine karıştı..kimisi sallıyor kimisi inanıyor sölediğine..
                        ancak resmi açıklama gelene kadar sabretmemiz lazım..
                        o zaman belli olacak ak mı kara mı?
                        yönetimi o zaman topa tutarız veya alkışlarız keza fatih içinde aynısı geçerli..
                        tüm kalbimle diliyorumki fatih en yakın zamanda imzayı atsın..trabzonsporluyum diyen herkesin istediği biçimde bitsin bu transfer..

Yorum

• güzel hem trabzonspordan hem de fatihten soğuttular adamı...iki tarafada bravo...
                          Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• Öte yandan Fatih Tekke'nin Gökdeniz'in de forma giydiği Rubin Kazan ile anlaştığı yönündeki iddialar Trabzon kampına bomba gibi düştü.
                            Al işte. !
                            hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Genelde Okuyucuğum ama gördüklerim şudur

Alkan61 Nickli Üye Fatıh'ye ulaşıyorda telefonla,Koca Trabzonspor Camiasımı Ulaşmıyor?

Gerçekten bu çok saçma Ve inandırıcı değil,Belki 1 kere aramışlardır,ondada şansa Telefon kapalıdır.
                              ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                              KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• bütün bu gelgitler aslında biraz da forumda birilerinin çıkıp Fatih'in şuyuyla görüştüm bununla görüştüm iddialarından çıkıyor.doğru olanlara saygım sonsuz ama çok fazla yalan söyleyen, birilerinin duygularıyla oynayan var. onlara yazıklar olsun diyorum.bırakın akışına sonucu neyse görelim...sonra yorumlayalım.her saat yeni bir hedef olur mu ya?

Yorum

Yükleniyor...
                                X