Taraftar ile yönetim arasındaki sidik yarışının sonuçları. Dün alındı dendiğinde de inanmamıştım. Kim aksini iddia ederse etsin Fatih i takımın üzerine çıkardı taraftar. Hele son yaşanan teo yu karşılama olayı artık malumun ispatı oldu. İş oralara geldi ki nerdeyse fatih yoksa biz de yokuz denilecek. Dendi demiyorum, ama ramak kaldı yani. Şu söz maalesef doğru, fatih e sahip çıktığı kadar Trabzonspora sahip çıkmadı taraftarımız. Alınırsa yönetim zaafiyetidir, alınmazsa transfere taraftarın bulaşamayacağının ispatı olacaktır. Açıkçası bu saatten sonra delikanlı gibi "almıyoruz" denmesini bekliyorum. 21. yüzyılın politik ayak oyunlarının dışında, pak bir açıklama ile artık bu işten umudunuzu kesin denmesini bekliyorum. Biz forvet aldık deyip meseleyi kapatsınlar. Kimse bu sayfalarda gece 3 lere kadar sabahlamasın. Boşa ümit beslemesin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İnsanların sinir uçlarını fazla zedelemeyin.Fatih konusunda ya muhatabını arayan bir öfke yığını,yada fatih gelmesede olur hissizliğine doğru gidiliyor.Gidiş iyi bir gidiş değil ama bugünü akşam etmek gerek..Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
Söylenene göre Fatih'in namına bizim yönetim ödeme planına Fatih'in alacaklarını da dahil ediyor..
Nasıl işse artık?
Adama zaten senelik yarı değerde para vereceksin.. Bir de üzerine adama nezaketen sormadan bile alacağını sildirmeyi öneriyorsun..
Ayıptan öte nedir bu?
Açıkça istememektir..
Orta oyunudur..!Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftar ile yönetim arasındaki sidik yarışının sonuçları. Dün alındı dendiğinde de inanmamıştım. Kim aksini iddia ederse etsin Fatih i takımın üzerine çıkardı taraftar. Hele son yaşanan teo yu karşılama olayı artık malumun ispatı oldu. İş oralara geldi ki nerdeyse fatih yoksa biz de yokuz denilecek. Dendi demiyorum, ama ramak kaldı yani. Şu söz maalesef doğru, fatih e sahip çıktığı kadar Trabzonspora sahip çıkmadı taraftarımız. Alınırsa yönetim zaafiyetidir, alınmazsa transfere taraftarın bulaşamayacağının ispatı olacaktır. Açıkçası bu saatten sonra delikanlı gibi "almıyoruz" denmesini bekliyorum. 21. yüzyılın politik ayak oyunlarının dışında, pak bir açıklama ile artık bu işten umudunuzu kesin denmesini bekliyorum. Biz forvet aldık deyip meseleyi kapatsınlar. Kimse bu sayfalarda gece 3 lere kadar sabahlamasın. Boşa ümit beslemesin.
bu yazdılarına aynen katılıyorum abi
delikanlı gibi almıyoruz desinler olsun bitsin ya
Yorum
-
ben boyle bir transfer oykusu gormedim hayatimda. yilan hikayesi. bilmedigimiz bazi seyler var ama bende artik fazla yorum yapmicam. bekleyip gorelim. fatih bu saatten sonra gelmeside ne kadar olumlu olur oda tartislir.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...
Yorum
-
Peki yönetimimiz, 1.5 milyon euro uğruna bunca taraftarı karşısına alacak ve en basitinden o yakalanacak sinerji yakalanamayacak? Herşeyden önemlisi, yeniden camianın bütünleşmesi adına bile bu transfer çok önemliydi. Ne olacak şimdi? Her maçtan sonra Fatih Tekke, yönetim istifa seslerini duymaya devam edeceğiz. Eğer yine almıyorsan, sahiden ayıp yönetim.. Sahiden.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
2 tarafa da sallamıyalım arkadaşlar.. Ne Fatih'e ne de yönetime.. biri çıkıyor aldık diyor binlerce msj yazılıyor, daha sonra hani alınmıştı muhabbeti başlıyor.. resmi olarak bir gelişme olmadıktan sonra burda yazılanları uzatmayalım artık.. sonra suçlu ya da suçsuz birilerinin günahını alıyorsunuz.
Yorum
-
Barış Mayda tarafından yazılan
Fatih Rubin Kazan'a doğru
19 Ocak 2010 / 10:39
Fatih Tekke'nin Gökdeniz'in de forma giydiği Rubin Kazan ile anlaştığı yönündeki iddialar Trabzon kampına bomba gibi düştü.
Fatih Tekke'nin Gökdeniz'in de forma giydiği Rubin Kazan ile anlaştığı yönündeki iddialar Trabzon kampına bomba gibi düştü.
Fatih Tekke transferi yönetimin Fatih'e ulaşılamaması nedeniyle gerçekleşemediği iddia edildi.
Trabzonspor'a Fatih Tekke şoku yaşanıyor.
Yönetim kurulunun transferi için her türlü fedekarlığı yaptığı kaptan son dakikada yon çizince transfer gerçekleşmedi.
Zenit kulübüyle Fatih Tekke'nin bonservisi konusunda anlaşmaya varan Bordo Mavili yönetim Fatih'e dün öğlen saatlerinden beri ulaşamadı .
Fatih Tekke'nin bonservisini almak için dün bir kez daha Rusya'ya gitmeye hazırlanan sportif direktör Ünal Karaman Fatih'e ulaşılamayınca Rusya'ya gitmekten vazgeçti.
İmza atması için Fatihle görüşmeye çalışan ancak 2 günden beri telefonlara çıkmayan Fatih Tekke için yönetim her yolu denedi. Fatih'in tüm yakınlarının yanı sıra alt yapıda antrenör olan abisine ulaşılmasına rağmen Fatih Tekke'ye bir türlü ulaşılamadı
Yönetim kuru her türlü fedakarlığı yaparak transfer etmek için çalıştığı Fatih Tekke'nin bu davranışına bir anlam verilemezken Fatih Tekke transferi yönetim tarafından şimdilik kaydıyla askıya alındı.
Fatih'in kulübüyle anlaşılması üzerine Fatih'i görkemli bir törenle imza attırmak için Antalya'ya gelen başkan Sadri Şener'de Fatih Tekke'nin transferinin gerçekleşmemesi üzerine büyük hayal kırıklığı yaşadı . Başkan Fatih'in bu anlaşılmaz tavrı nedeniyle bugün apar topar kamptan ayrılarak İstanbul'a döndü.
Öte yandan Fatih Tekke'nin Gökdeniz'in de forma giydiği Rubin Kazan ile anlaştığı yönündeki iddialar Trabzon kampına bomba gibi düştü.
Fatih Tekke'nin Rubin Kazan ile anlaşıp anlaşmadığı henüz doğrulatılamazken teknik patron Güneş'in Fatih transferinin gerçekleşmemesine çok üzüldüğü öğrenildi.
Bir son dakika gelişmesi olmadığı taktir de Fatih Tekke transferi Trabzonspor için sona erdi.
Kaynak:
Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
.................Yenişehirli Avni
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftar ile yönetim arasındaki sidik yarışının sonuçları. Dün alındı dendiğinde de inanmamıştım. Kim aksini iddia ederse etsin Fatih i takımın üzerine çıkardı taraftar. Hele son yaşanan teo yu karşılama olayı artık malumun ispatı oldu. İş oralara geldi ki nerdeyse fatih yoksa biz de yokuz denilecek. Dendi demiyorum, ama ramak kaldı yani. Şu söz maalesef doğru, fatih e sahip çıktığı kadar Trabzonspora sahip çıkmadı taraftarımız. Alınırsa yönetim zaafiyetidir, alınmazsa transfere taraftarın bulaşamayacağının ispatı olacaktır. Açıkçası bu saatten sonra delikanlı gibi "almıyoruz" denmesini bekliyorum. 21. yüzyılın politik ayak oyunlarının dışında, pak bir açıklama ile artık bu işten umudunuzu kesin denmesini bekliyorum. Biz forvet aldık deyip meseleyi kapatsınlar. Kimse bu sayfalarda gece 3 lere kadar sabahlamasın. Boşa ümit beslemesin.
+ olarakta yalan yanlış haber yapıp burda mıletı uykuszluğa itenlerede gereken yapılmalı (doğru soyleyenler hariç)
Yonetim burda,Tarafatra karsı dık durusunu gostermiş olur..Tabiki Delikanlı gibi açıklama yaparlarsa.. ALMIYORUZ..bİtti.ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
Yorum