Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• acaba Fatih Tekkenin bu siteden haberi var mı ?? bilen var mı??
    ...

Yorum

• Gürcan abinin sorusu vardı gündüz sorduğu;ben Fatih'in öyle bir şey söylemeyeceğini yazmıştım.
      asimetrik Gürcan abiFatih öyle bir şey söylememiştir abi.
      Yarın Ntv'de dinleriz tekrar.
      Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        acaba Fatih Tekkenin bu siteden haberi var mı ?? bilen var mı??
        tabiki vardır trabzonspor en büyük forum sitesini bilmeyecekmi..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak ONUR BEKAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ya bir fatih tekke mi kaldı. bende isterdim fatihin gelmesini ama bu saatten sonra gelmesin. başka forvet mi yokk.
          Evet yok, başka forvet yok. Varsa söyle bizde aydınlanalım.
          TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Az önce kaptan ile görüştüm. Dediği aynen şu; 15 gün önce görüştüm o gazeteci ile...NTV de ne dediysem ne eksik ne fazla bir şey dedim. Kafasına göre üstelik de bu gün yazmış. Yarın NTV de açıklama yapacağım.......Nokta...
            sabahtan yazmistim;

Sabah ve Selcuk Manav ne kadar güvenilir bir kaynak diye....

hersey ortada...

Tesekkürler-Hürmetler Erdal abi...

Nokta !

.
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Adnankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              fatih tekke kim yaaa yeter biz trabzonspora sevdaliyiz fatihe matihe degil
              Bu laflar baymadı mı artık. Trabzonspor'a sevdalıymış. Peh.
              TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• "Trabzon'da Diyarbakır maçı sonrası taraftarın ısrarla istediği Fatih Tekke, Sabah'a konuştu: "Bana 625 bin euro önerdiler. Yattara'ya 1.8 milyon euro garanti para veriyorlar..."
                Fatih haklı; her sene gidecek mi kalacak mı diye tartışılan, taraftar arasında ayrılığa neden olan, ne kadar iyi futbolcu da olsa canı istediğinde oynayan yattara bu kadar para alırken GOL KRALI FATİH SULTAN TEKKE'ye yapılan teklif Trabzonspor yönetimine yakışmıyor.

Yorum

Şimdi adam olan özür diler..Hani gündüz adamlık sohbeti yapmıştık ya...Şimdi adam arıyorum ben.....

erdal kardesim,
                  bugun yazdigim yazida insallah tukurdugumu yalarim demistim..
                  insallah fatih tekke cikar o roportaj yalan der demisdim..

ve su anda tukurdugumu buyuk bir mutlulukla yaliyorum...
                  dedigim gibi bana en cok koyan fenerden ne istediysem trabzondan onu istedim demesiyudi, eger fatih san bunu demedim diyorsa bu bizim kabulumuzdur.

saygilar.
                  abdullah
                  "Bu kupaları pazardan almadık, herkes haddini bilecek”

Yorum

• Haber61.net Genel Koordinatörü Orhan Çavuşoğlu, "Olmadı Fatih Tekke" başlıklı yazısını kaleme aldı.

Olmadı Fatih TEKKE
                    Eski kaptan Fatih Tekke'nin, bugün Sabah gazetesine verdiği röportajı okuyunca irkildim
                    Bu sözler ona aitse ,(hala tekzip edilmediğine göre doğru) hem zamanlaması, hem içeriği tam bir rezalet.
                    Bakın ne demiş, özetle Fatih Tekke Sultannnn

" BANA TEKLİF GETİREN F.BAHÇE VE BEŞİKTAŞ'TAN NE PARA İSTEDİYSEM TRABZONSPOR'DAN DA AYNI RAKAMI İSTEDİM. Trabzonspor yöneticisi Mahmut Aksu 'Sana tavan ücreti vereceğiz' dedi; yıllık garanti 625 bin Euro teklif etti. Yattara bu takımda 1.8 milyon Euro garanti para alıyor. Bu, Trabzonspor beni transfer etmek istemiyor demektir. Beni isteyen böyle davranmaz. Camianın tepkisini çekmemek için de gerçekleri saptıran açıklamalar yapıyorlar.
                    Aziz Yıldırım bir yıl önce iki yöneticisini özel uçakla St. Petersburg'a yolladı. Trabzonspor da beni istiyorsa Yıldırım gibi ısrarcı olabilirdi……………………………….

Bu nasıl iş anlamak mümkün değil.
                    İçi , Trabzon ve Trabzonspor sevgisi dolu Fatih Tekke, Beşiktaş ve Fenerbahçe'den transfer ücreti olarak ne kadar istemişse, Trabzon'dan da aynı ücreti istemişşş
                    Öyle diyor.

Bu topraklarda doğup büyümüş ,Trabzonluyum ve Trabzonsporluyum diyen biri, Beşiktaş ve Fenerbahçe'den yıllık ne kadar ücret istemişse, Trabzonspor'dan da onu istiyor.

Trabzon'un senin gönlünde hiç mi ayrıcalığı yoktu , Fatih Tekke.
                    Senin için Fenerbahçe ve Beşiktaş neyse, Trabzon'da omu Fatih Tekke?

Fatih Tekke Sultan Pankart ve sloganlarıyla Avni Aker tribünlerini inleten taraftara yapılacak en büyük saygısızlıktır, bu açıklama.

Bu söylediklerinin yanlışını bir kenara bıraksam, açıklamanın zamanlaması bile ,insanı rahatsız ediyor
                    Trabzon evinde Diyarbakır'a mağlup olmuş, taraftarı, yönetimi ve futbolcusu kan ağlıyor.

Üstüne üstlük 2 gün sonra Avrupa kupasında, Toulouse maçı varken
                    eski kaptan olarak, destek vermek, yerine onun yaptığına bak.

Ateşe körükle gitmek budur işte.

Trabzonlu ve Trabzonsporlu olduğunu iddia eden biri, bu açıklamaları, bu zamanda yapmaz.

En azından bu kulübün ekmeğini yemiş ,takım kaptanlığını yapmış ,ve taraftarın da Fatih Sultan Tekke unvanı verdiği birine ,bu yakışmaz.

Hadi ,onları bir kenara bıraktık

Sabah gazetesinde yaptığı açıklamada ,Yönetim bana 625 bin euro teklif etti derken bile, tam olarak doğruyu söylemiyor.
                    Çünkü yönetim ona 625 bin değil tam 1.milyon 250 bin euro teklif etti
                    Bakın yalan konuşmuyor ama ,planlı olarak rakamı çarpıtarak ,eksik söylüyor.

O sadece garanti olanı ,yani oynasa, da oynamasa da,alacağı parayı söylüyor.
                    Yani sadece 625 bin euroyu..
                    Maç başına ,yani oynadığı sürece ayrıca alacak olduğu, diğer 625 bin euro'yu ise söylemiyor.
                    Yani
                    “ Namaza yaklaşmlak günahtır” ….
                    Devamında şunu söyleyecek..
                    “Ama alkollü olarak”…..
                    Namaza yaklaşmak günahtır diyor ama ,Alkollü olarak'ı eklemiyor .
                    İşte Fatih'in yaptığı bu…

Yönetimin ona yıllık 1.milyon 250 bin euro teklif ettiğini ve bu parayı red ettiğini açıklayabildimi ?

Hayır ...
                    Sadece kem küm ediyor, rakamları da ,yanlış değil de, çarpıtarak eksik olarak söylüyor.

Çünkü Trabzonspor'un 1.milyon 250 bin euroluk teklifini red ettiği öğrenilirse,Avni Aker tribünlerinden, bir tek Fatih Tekke sesi çıkmayacağını o da biliyor

Yok Zenit'den aldığı parayı Trabzon'dan istememiş,yok Trabzonspor'da futbolculara ödenen tavan ücretten daha az para istemişmiş ,miş falan filan…...

Zenit'den aldığı ücreti bilmem ama, Fenerbahçe'den ve Beşiktaş'tan istediği ücretin aynısını, Trabzon'dan istediğini yaptığı açıklamalardan öğrendik.

Başkan Sadri Şener ne demişti.
                    “Eski futbolcular yeniden kulüplerine dönmek isterse boş mukaveleye imza atar ,yönetim yada başkan diğer kısmı doldurur”
                    Fatih'i Trabzon mağdur eder miydi sizce, Trabzon Fatih'in hakkını yer miydi sizce?

Fatih camianın ,şartlarına göre değil de , Koskoca Trabzonspor camiası Fatih'in isteklerine göre hareket edecek.

Ben ondan eski bir kaptan olarak bu gün destek mesajı beklerdim .
                    Hata yapıyor, hem kendine ,hem de Trabzon'a yazık ediyor.

Bu tür açıklamalarla Trabzonspor'da ki geleceğiyle de oynuyor.

Fatih Trabzonspor'dan kaç lira istedi bir açıklasada öğrensek.

FATİH TEKKE VERDİGİ ROPERTAJLA YONETİMİ TARAFTARA KISKIRTMAK İSİTİYOR AYRICA LİG BASLADI SİVAS GALİBEYETİ ONCE Sİ SES SEDA YOK AMA BAKTI DİYARAKIRA YENİLDİ TRABZON TARAFTARDA FATİH DİYE BAGIRDI BU FATİH İN ACIKLAMASINA BAL KAYMAK KOYDU DAHADA BİŞE YAZMIYORUM
                    En son Ahmet Karadeniz tarafından düzenlendi; 19.08.2009, 00:22.
                    Eski kullanıcı adı: olikos61
                    Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                    Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Haber61.net Genel Koordinatörü Orhan Çavuşoğlu, "Olmadı Fatih Tekke" başlıklı yazısını kaleme aldı.

Olmadı Fatih TEKKE
                      Eski kaptan Fatih Tekke'nin, bugün Sabah gazetesine verdiği röportajı okuyunca irkildim
                      Bu sözler ona aitse ,(hala tekzip edilmediğine göre doğru) hem zamanlaması, hem içeriği tam bir rezalet.
                      Bakın ne demiş, özetle Fatih Tekke Sultannnn

" BANA TEKLİF GETİREN F.BAHÇE VE BEŞİKTAŞ'TAN NE PARA İSTEDİYSEM TRABZONSPOR'DAN DA AYNI RAKAMI İSTEDİM. Trabzonspor yöneticisi Mahmut Aksu 'Sana tavan ücreti vereceğiz' dedi; yıllık garanti 625 bin Euro teklif etti. Yattara bu takımda 1.8 milyon Euro garanti para alıyor. Bu, Trabzonspor beni transfer etmek istemiyor demektir. Beni isteyen böyle davranmaz. Camianın tepkisini çekmemek için de gerçekleri saptıran açıklamalar yapıyorlar.
                      Aziz Yıldırım bir yıl önce iki yöneticisini özel uçakla St. Petersburg'a yolladı. Trabzonspor da beni istiyorsa Yıldırım gibi ısrarcı olabilirdi……………………………….

Bu nasıl iş anlamak mümkün değil.
                      İçi , Trabzon ve Trabzonspor sevgisi dolu Fatih Tekke, Beşiktaş ve Fenerbahçe'den transfer ücreti olarak ne kadar istemişse, Trabzon'dan da aynı ücreti istemişşş
                      Öyle diyor.

Bu topraklarda doğup büyümüş ,Trabzonluyum ve Trabzonsporluyum diyen biri, Beşiktaş ve Fenerbahçe'den yıllık ne kadar ücret istemişse, Trabzonspor'dan da onu istiyor.

Trabzon'un senin gönlünde hiç mi ayrıcalığı yoktu , Fatih Tekke.
                      Senin için Fenerbahçe ve Beşiktaş neyse, Trabzon'da omu Fatih Tekke?

Fatih Tekke Sultan Pankart ve sloganlarıyla Avni Aker tribünlerini inleten taraftara yapılacak en büyük saygısızlıktır, bu açıklama.

Bu söylediklerinin yanlışını bir kenara bıraksam, açıklamanın zamanlaması bile ,insanı rahatsız ediyor
                      Trabzon evinde Diyarbakır'a mağlup olmuş, taraftarı, yönetimi ve futbolcusu kan ağlıyor.

Üstüne üstlük 2 gün sonra Avrupa kupasında, Toulouse maçı varken
                      eski kaptan olarak, destek vermek, yerine onun yaptığına bak.

Ateşe körükle gitmek budur işte.

Trabzonlu ve Trabzonsporlu olduğunu iddia eden biri, bu açıklamaları, bu zamanda yapmaz.

En azından bu kulübün ekmeğini yemiş ,takım kaptanlığını yapmış ,ve taraftarın da Fatih Sultan Tekke unvanı verdiği birine ,bu yakışmaz.

Hadi ,onları bir kenara bıraktık

Sabah gazetesinde yaptığı açıklamada ,Yönetim bana 625 bin euro teklif etti derken bile, tam olarak doğruyu söylemiyor.
                      Çünkü yönetim ona 625 bin değil tam 1.milyon 250 bin euro teklif etti
                      Bakın yalan konuşmuyor ama ,planlı olarak rakamı çarpıtarak ,eksik söylüyor.

O sadece garanti olanı ,yani oynasa, da oynamasa da,alacağı parayı söylüyor.
                      Yani sadece 625 bin euroyu..
                      Maç başına ,yani oynadığı sürece ayrıca alacak olduğu, diğer 625 bin euro'yu ise söylemiyor.
                      Yani
                      “ Namaza yaklaşmlak günahtır” ….
                      Devamında şunu söyleyecek..
                      “Ama alkollü olarak”…..
                      Namaza yaklaşmak günahtır diyor ama ,Alkollü olarak'ı eklemiyor .
                      İşte Fatih'in yaptığı bu…

Yönetimin ona yıllık 1.milyon 250 bin euro teklif ettiğini ve bu parayı red ettiğini açıklayabildimi ?

Hayır ...
                      Sadece kem küm ediyor, rakamları da ,yanlış değil de, çarpıtarak eksik olarak söylüyor.

Çünkü Trabzonspor'un 1.milyon 250 bin euroluk teklifini red ettiği öğrenilirse,Avni Aker tribünlerinden, bir tek Fatih Tekke sesi çıkmayacağını o da biliyor

Yok Zenit'den aldığı parayı Trabzon'dan istememiş,yok Trabzonspor'da futbolculara ödenen tavan ücretten daha az para istemişmiş ,miş falan filan…...

Zenit'den aldığı ücreti bilmem ama, Fenerbahçe'den ve Beşiktaş'tan istediği ücretin aynısını, Trabzon'dan istediğini yaptığı açıklamalardan öğrendik.

Başkan Sadri Şener ne demişti.
                      “Eski futbolcular yeniden kulüplerine dönmek isterse boş mukaveleye imza atar ,yönetim yada başkan diğer kısmı doldurur”
                      Fatih'i Trabzon mağdur eder miydi sizce, Trabzon Fatih'in hakkını yer miydi sizce?

Fatih camianın ,şartlarına göre değil de , Koskoca Trabzonspor camiası Fatih'in isteklerine göre hareket edecek.

Ben ondan eski bir kaptan olarak bu gün destek mesajı beklerdim .
                      Hata yapıyor, hem kendine ,hem de Trabzon'a yazık ediyor.

Bu tür açıklamalarla Trabzonspor'da ki geleceğiyle de oynuyor.

Fatih Trabzonspor'dan kaç lira istedi bir açıklasada öğrensek.

FATİH TEKKE VERDİGİ ROPERTAJLA YONETİMİ TARAFTARA KISKIRTMAK İSİTİYOR AYRICA LİG BASLADI SİVAS GALİBEYETİ ONCE Sİ SES SEDA YOK AMA BAKTI DİYARAKIRA YENİLDİ TRABZON TARAFTARDA FATİH DİYE BAGIRDI BU FATİH İN ACIKLAMASINA BAL KAYMAK KOYDU DAHADA BİŞE YAZMIYORUM
                      yarın ntvde herşeryi açıklar bakalım böyle bi açıklama yaptımı..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Haber 61 editörü...İnsan bir sorar değil mi....Baştan beri yaptığınız haberleri düşünüyorum da...Yok sormaz....
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Haber 61 editörü...İnsan bir sorar değil mi....Baştan beri yaptığınız haberleri düşünüyorum da...Yok sormaz....
                          Erdal umarım yarın NTV de haberi tekzip eder yani sadece şunlar bunlar oldu demez bizzat isim vererek sabah gazetesinin haberi yalan ve ben bu röportajı 15 gün önce verdim der eğer bunu söylemezse biz çok daha tartışmaya devam ederiz yine söylüyorum sabah gazetesi haberinin yalan olduğunu üstüne basa basa söylemeli yoksa söyliyeceği ne olursa olsun hiç bir anlam ifade etmez
                          Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

Haber 61 editörü...İnsan bir sorar değil mi....Baştan beri yaptığınız haberleri düşünüyorum da...Yok sormaz....
                            Son derece haklısın dostum ama bu camia böyle işine geldiği gibi konuşuyor bu gazeteci de olsa fark etmiyor
                            Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Fatih Sultan Kette Sonuna Kadar Haklı Yattaraya Verilen Para İle Teklif Edilen Para Arasında Ucurumlar Var Fatih Tekkenin Gelmesi Demek Uyuyan Devin Uyanması Demek

Yattaranın TrabzonaSpora Gecen Sezondan Beri Pekte Katkısı Olmadı Yönetimin Bunu İti Düşünmesi Gerek ...

Fatih Tekkenin Ben TRABZONSPOR da Şampiyonluk Yaşamak İstiyorum Demesi Bile Yeterliii
                              Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…
                              Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

Az önce kaptan ile görüştüm. Dediği aynen şu; 15 gün önce görüştüm o gazeteci ile...NTV de ne dediysem ne eksik ne fazla bir şey dedim. Kafasına göre üstelik de bu gün yazmış. Yarın NTV de açıklama yapacağım.......Nokta...
                                İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Haber61.net Genel Koordinatörü Orhan Çavuşoğlu, "Olmadı Fatih Tekke" başlıklı yazısını kaleme aldı.

Erdal Abinin yazdıkları gereken cevap niteliğindedir diye düşünüyorum.

Yerel Basın gibi sadece istediğiniz şeyleri paylaşmayın !!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X