Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Az bile yapıyorsun Fatih..
    Seni 1,5 senedir adam hesabına alıp görüşmeyen insanlar şimdi seninle görüşmek istiyorlar..
    Haklısın.. menejerinle görüşsünler..
    Bu iş olmazsa da artık kesinlikle suçlu değilsin gözümde..
    Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Ya Recep abi Süleyman abi Uğur abi yok mu birileri? Bu yönetimin saçma sapan bahaneleri,iftiraları artık sıkmadı mı? Off nasıl görüşemiyor Fatih'le yönetim??
      -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Bu saçmalıkta nerden çıktı bugün imza beklerken inanmıyorum bu habere...
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Yönetim bütün parçaların toplanmasını bekliyormuş.Resim tamamlanınca açıklama yapacakmış da dedi Can karyağdı
          33# DRAGO GABRIC
          61# IBRAHIMA YATTARA #11
          13# Steve Nash
          10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Yapılan yorumdan Şunu anladım %99 alınmıycak.. Suç Fatıhiye atıldı..
            ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
            KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• bunun böyle olacağı belliydi bi kere aramışlardır telefona ulaşılamıyoru görünce tamam bu iş olmaz fatih bizi muhatap kabul etmiyor ayakları başladı bunların hepsi koca bir YALANNNNN kaptan ne olursun çık herfşeyi anlat
              AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• Fatih Tekke'ye bu güne kadar destek olduk, gelsin istedik vs..

Şimdi Fatih'in telefonlarını kapatmasını anlayamıyorum, açıkcası büyük ayıp. Eğer böyle bir durum varsa -ki bana göre %99 vardır, kimse böyle saçma bir nedene başvurmaz- bu Fatih'in ayıbıdır. Zaten diğer türlü olsa Ünal hocayla telefonda görüşebilirler. Velev ki Fatih gelmek istemiyorsa bu günden sonra da Trabzonspor'a yakışan kendisiyle ilgilenmemesi, ,ilerliyen dönemde, teknik adamlık vs. şans vermemesidir.

Umarım haberler asparagastır diyeceğim fakat aşikar ki gerçektir, yazıktır.
                Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

• Dün yıkılıyordu burası bugün transferden vazgeçme aşamasında yönetim.Zenit'le anlaştık,Tekke yok bu sefer gerçekten ilginç.Ulaşılamaması çok saçma bu devirde herkes herkese ulaşır.Başka olaylar dönüyor yine.Bugün Fatih Tekke'de açıklama yapması lazım.

Yorum

• Ne yalan söyliyim sabahta dile getirmiştim içimden bir ses bu transferin olumsuz sonuçlanacağını söylüyordu..

İki taraftan birisi yalan söylüyor bu apaçık ortada.. Hangi taraf yalan söylüyorsa yanar ki ne yanar..
                    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• az önce fatihin kayınpederi aziz abi ile bir telefon görüşmesi yaptık..kendisi fatihin rubin kazan ile anlaştığını, 1-2 gün içinde imza atacağını, 2 milyon euro yıllık alacağını (rakam yanlış olabilir) söyledi.hatta bu kadar garanti para kazanacak, rusyadan dönmez şeklinde konuştu.

bilgilerinize...

Yorum

• 2 metrelik değnekle dolaşsan bir ucu birine değen bir şehirde Fatih'e ulaşamıyoruz öyle mi ?
                        Koca bir yalan !!!
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak gokhanbayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          az önce fatihin kayınpederi aziz abi ile bir telefon görüşmesi yaptık..kendisi fatihin rubin kazan ile anlaştığını, 1-2 gün içinde imza atacağını, 2 milyon euro yıllık alacağını (rakam yanlış olabilir) söyledi.hatta bu kadar garanti para kazanacak, rusyadan dönmez şeklinde konuştu.

bilgilerinize...
                          Rusya'dan dönmez derken? Fatih Rusya'da değil ki.
                          -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak gokhanbayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            az önce fatihin kayınpederi aziz abi ile bir telefon görüşmesi yaptık..kendisi fatihin rubin kazan ile anlaştığını, 1-2 gün içinde imza atacağını, 2 milyon euro yıllık alacağını (rakam yanlış olabilir) söyledi.hatta bu kadar garanti para kazanacak, rusyadan dönmez şeklinde konuştu.

bilgilerinize...
                            Vay beee Tam dallas anasını satıyim.. Entrika dolu
                            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rusya'dan dönmez derken? Fatih Rusya'da değil ki.
                              niye fatih dubai liginde mi top koşturuyor şuan???

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi
                                Mert Çabuker. Kime köpek diyorsun?
                                Lig TV'yi izlemiyorum ama yönetimin Fatih'e ulaşamadığını iddia edenlere, bunun üzerinden Fatihi eleştirenlere, ayıp etti vs. diyenlere...

Bu yönetimin bir adam için 50 saat yolculuk sonrası Kolombiya'ya gittiğini bilen bu adamların, bunun için sayfalarca röportajlar hazırlayan bu adamların bu şekilde en öenmli değerlerimizden birini eleştirmesine katlanamıyorum.

Yönetimi çok kızgınım ayrı da, lafım elbet onlara değil.

Yorum

Yükleniyor...
                                X