Kardeşim neyse boşver deninlen şeyler sinirden dendiği belli hedef haline gelmesi yanlış.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak gokhanbayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaz önce fatihin kayınpederi aziz abi ile bir telefon görüşmesi yaptık..kendisi fatihin rubin kazan ile anlaştığını, 1-2 gün içinde imza atacağını, 2 milyon euro yıllık alacağını (rakam yanlış olabilir) söyledi.hatta bu kadar garanti para kazanacak, rusyadan dönmez şeklinde konuştu.
bilgilerinize...
Artık Herşeyin hayırlısı diyelim,
ancak, bu iş artık olumlu veya olumsuz bir an önce sonuçlanmalı,
Birde yazılanlar doğruysa, Artık kim kime eskisi gibi bakabilir..
Yorum
-
İlk olarak MaNiaC61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherkes sakin olsun arkadaşlar..dünkü haberlerin nasıl çoğu yalansa bugünde öle olabilir..resmi açıklama gelene kadar sabır..AL STADINI ÇAL BAŞINA
Yorum
-
İlk olarak kalearkasi1980 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim neyse boşver deninlen şeyler sinirden dendiği belli hedef haline gelmesi yanlış.
Ne o Can, ne Şansal, ne Oğuz Tongsir ne vs... 5 para etmez adamlar.
Bizim değerlerimizi eleştirmesinler bilip bilmeden.
Sorun bizim, içimizde çözeriz.
Yorum
-
İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Trabzon'da şuan. Rusya'dan neden dönmesin ki? Fatih değil mi Trabzonspor'da oynamak için can atan? Hazır yönetim de biraz yeltenmiş gibiyken neden dönmesin Fatih? Belli ki yönetim yine bahane arıyor. Ama Ali Fuat abi ürünlerinin bile hazır olduğundan bahsetmişti. Basının saçma sapan uydurmaları gibime geliyor.
ayrıca bahane falan demişsin de benim verdiğim bilgi bizzat fatihin kayınpederinden alıntıdır.fatih rubine imza atar dedi bugün yarın.bu paralar varken rusyadan dönmesi yanlış olur tarzında konuştu.
daha açıklama yapmayacağım sana çünkü anlamıyorsun, yoruyorsun beni...
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimin yalncı kimin oyuncu kimin üç kağıtçı olduğunu hep beraber öğreneceğiz bugün Allahın izniyle...
Yorum
-
Bu kadroda bizim işimizi görür..
4-3-3 oynarız ileri 3lü burak-alan-gutierrez olur..
Bence bu bulanıklıgın ortadan kaldırılmazsı lazım.. Ya gelicek ya gelmiycek kesin bir tavır koysun arttık fatihte.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Yahu bir durun bakalım. Kulaktan dolma bilgilerle asıp kesmeyi, küfür etmeyi hakaret etmeyi bırakın. Herşey netleşsin. Resmi bir açıklama gelsin. Ondan sonra ne olacaksa olacak zaten.hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
Fatıhmı Şimdi telefonu'nu açmıyor,anlamadım...Trabzonspor Kırgınmış Fatıhıye..İstıyorsa gelsinm Antalyada kampa katılsın diıyorarmış..Anlamadım,Yahu hersey Fatıhtenmi beklenir?
Bu adamın talıbı var herseyı var..
sanki Fatıh Kulup Bulamamış,Çok kötü bir oyuncu, hadi lan gel severiz seni bir kaç idman yap burda der gibi..ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
Yorum