Yazık Koskoca klübü her açıklamanızla biraz daha küçük düşürüyorsunuz..Eğer azcık vicdanınız varsa artık susunda en azından daha fazla küçük düşmeyelim. ülke içine rezil ettiniz bari elin ruslarına karşı rezil olmayalım..... allahınızı severseniz susun, konuşmayın.... biraz olsun söz gümüşsse suküt altındır atasözünü hatırlayın. Artık Allah bir dediğinize inanırım sizin başka hiç bir inandırıcığınız yok benim gözümde... Fatihten bir para istemediğiniz kaldı onuda isteyinde gutierrez transferini yapın bari...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kasımpaşa'ya yenilince "devre arası alacağız" demesen yine anlarım. İnat ediyorum ulan ben faydalı olcağını düşünmüyor ve günahı vebali boynuma almıyorum desen kızarım ama saygı duyarım...
Hiç biri değil...Ne? Hatırlıyormusunuz yazın siteden yaptıklrı açıklamayı? Türkçe den okuduğunu anlama orusu olarak ÖSS de sorulsa itiraz edilir soru da iptal edilirdi...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Erdal Abi cok iyi özetlemis...
tabii 6 ay sonra serbest kalacak oyuncu icin 1 ile 2 milyon arasi bedel ödenmez, ama sergiledikleri tavir onlari buna mecbur birakiyor...*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
İlk olarak Bilal ÇUN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon sonu bedavaya gelicek olan bi adama isterse maradona olsun 2-3 milyon euro bende vermem ligde bir iddiam yokken...İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu artık şu standart ağzıları bir bıraksak...
Nedir ya, sezon bitecek bilmem ne, zart zurt. Nasıl bir mantıktır bu.
Bu taraftar geçen sezon başı istedi kaptanını, neden o zaman almadın. Bu adamın o zaman da değeri 2 Milyon Euro idi. HEmde 31 yaşında idi. Yahu madem yönetim ağzı ile konuşuluyor verin da habunun cevabını ?
Aynı şartların daha iyisine sahip bir adamı geçen sene alma, bu sene zaten kafan da bir bahanene vardı, kurtaracaktın kendini. Yapmayın efeler, biraz da siz açın gözünüzü be.
Bu yönetim Kaptanı istemiyor, hemde hiç istemiyor.
Almamak için kıvırıyorlar, yan çiziyorlar, yalan konuşuyorlar.
Bir yönetici 3 haftadır bir ülkeye gitmez mi ? Gidemez mi ?
Neden gitmez, neden her hafta bir dahaki haftaya ertelenir, neden bir yönetim, kendi evladımız dediği bir adam için burunun dibindeki Rusya'ya bir kez olsun gitmez, kolombiyaya alacağın daha gitmeden kesin olan bir adam için giden Başkan Rusyaya bu pazarlığı sonlandırmak için gitmez ???
Yahu verin da birinin cevaını, verin...
Yanıt bekliyorum...
Yorum
-
Veyse abi, şu "hocam" ve "Bey" çok samimi durmuyor be...Biz bizeyiz yahuTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Transparantlik ilkesine uymak cok önemli eger bir yönetici iseniz.. Ister ülke yönetirken olsun.. Ister bir sirketi yönetirken olsun.. Eger transparantlik ilkesine uymazsaniz.. Ozaman adalet sistemide sallantiya girer.. Bir temel tas gibidir bu ilke.. Transparant nasil olunur? Halki bilgilendirerek ve giderler ve gelirler gercekci bir sekilde yayinlanarak vesayre.. Tabi sirket yönetirken mesela gizli bilgileriniz olabilir.. Onuda gizlilik kapisinin ardinda tutarak ve bunuda neden yaptiginizi izah ederek herkesi rahatlatabilirsiniz..
Ama iste.. transparant olmazsaniz.. Herkes birbirini yer.. Herkes birbirini kirar.. Kimin ne yaptigi belli olmaz.. O onun ruhuna saldirir.. ötekide baskasinin ruhuna saldirir..
En sonundada adalet diye birsey kalmaz.. Gerci.. Ülkede adalet varmiki, Trabzonspor düzeyinde olsun diyeceksiniz?
Olmali.. Yönetim adaletli olmali.. Olamiyorsa bunun günahi büyüktür.. Hz. Ömer gibi sen devlet isleri ile ugrasirken devlet mumunu kullanirsin.. Ama sen sahsi islerinle ugrasirken DEVLETIN MUMUNU KULLANMA.. Hz. Ömer'i örnek al.. Ve kendi paranla aldigin mumu kullan
Yorum
-
Hani açıklamaya bakılırsa " Bonervsini kendisi ödesin kulübe de 2 milyon bağışlasın belki alırız" lafının hepten şaka olmadığını düşünmek çok da yersiz değilTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Varan 1:
Trabzonspor'un gol yollarındaki sıkıntısı bir türlü bitmezken, basın ve taraftarlardan de Fatih Tekke'nin transfer edilmesi yönünde ciddi baskılar geliyordu. 2007-2008 sezonunun devre arasında konuyla ilgili konuşan Başkan Sadri Şener, "Fatih, Rusya'da başarılı. Bonservisi yüksek bir oyuncu. Şu anda gündemimizde değil" demekle yetindi.
Varan 2:
Bu kez 2008-2009 sezonu devre arası... Trabzonspor, Fatih Tekke'nin transferi için çok uğraşır. Basının karşsıına geçen Sportif Direktörü Ünal Karaman ise kötü haberi verir. Fatih Tekke ile ortak bir dostlarının da bulunduğu bir ortamda bir araya geldiklerini kaydeden Karaman, "Zenit’i ikna edemedik, Şuan Fatih Tekke konusu kapandı" dedi.
Varan 3:
2008-2009 sezonu sonunda bordo-mavili yönetimin transfer listesinin başında aynı isim yazıyordu: Fatih Tekke. Spor basınında günlerce "bitmek üzere", "bitti", "mutlu son" şeklinde başlıklar yer aldı. Ancak Trabzonspor'un transfer girişimleri bir süre sonra son buldu. Başkan Şener, "Futbolcunun Zenit'ten aldığı ücretle, kulübümüzün ekonomik dengeleri arasında yaşanan farklılık söz konusu transferi imkansız hâle getirdi. Fatih'le ilgili transfer çalışmalarını durdurduk" dedi.
Varan 4:
2009-2010 sezonu başında söz konusu transfer bir kez daha gündeme gelse de görüşmeler yine olumsuz sonuçlandı. Fatih Tekke ile 1 ay boyunca görüştüklerini anlatan Şener, "Zenit Fatih'i kadro dışı bıraktı, ancak bize de vermek istemiyor. Son bir girişimde bulunduk. 'Ocak ayında görüşelim' dediler. Fatih'te bir sıkıntı yoktu" ifadelerini kullandı
Varan 5:
Aralık 2009'da Sadri Şener'den, teknik direktör Şenol Güneş ve taraftarların yolunu gözlediği Fatih Tekke konusunda umut veren açıklamalar geldi: Yöneticimiz Mahmut bey, Fatih Tekke ile konuştu. Parada sorun yok. Fatih’in askerlikle ilgili bir sıkıntısı var. Fatih Tekke 'Ben geliyorum, uzun dönem askerlik yaparım' derse, transfer biter. Fatih için Zenit ile anlaşırız, ona sorun gözüyle bakmıyorum."
Varan 6:
Trabzonspor Yönetimi bonservis bedelinde indirim beklerken, Zenit'in istediği rakam Karadeniz ekibine yüksek geldi. Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman, "6 aylık dönem için kulübünün istediği 2 milyon euroluk bir bonservis bedeli var. Bu rakamı düşürmeye çalışıyoruz" diye konuştu.
Varan 7:
Sadri Şener:Fatih Tekke artık futbol yaşantısının son dönemlerinde
Varan 8:
Sorunlu futbolcu
varan 9:
Askerlik
varan
varan
varan
bitmiyor
Yorum
-
Acaba Fatih'i almamak icin Gutierrez'i mi aldilar? Ve arti Fener'den Burak'i da alacaklarmis, bu durumda Fatih'i almalari düsük ihtimal.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcaba Fatih'i almamak icin Gutierrez'i mi aldilar? Ve arti Fener'den Burak'i da alacaklarmis, bu durumda Fatih'i almalari düsük ihtimal.
Eğer Burak Tranferi Gerçekleşirse Unutun Tamamen..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
bir tarafta yapılan o kadar ahlaksız işler diğer tarafta herşeyi biile bile bu takıma geri dönmeyi kafasına koymuş delikanlınn hası helal olsun sana fatih bu takım onu yönetenlerin değil senin,benim, hepimizin
gel artık çok özledik seni'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.
Yorum
Yorum