İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yabanci topcu aldilar ya, zannediyorlar ki elleri kuvvetlendi,
gene fatih e karsi gardlarini aldilar...
Bu is gorunen o ki olmayacak,
Eger Fatih gidip te Gs ile Fb ile anlasirsa bunlara kizip, hic sasirmayacagim...
Adami gunah kecisi yapmak icin bu yonetim elinden geleni yapiyor zaten...Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.
Yorum
-
okumadım geçmiş sayfaları,kesin çokça yazılmıştır da ben de yazmazsam çatlarım
tefo ya 3 milyon gavur parasını bulan rutubetler tekke ye gelince nasıl bulamıyor,
biri ne olursa olsun soru işareti,diğeri onaylanmış test edilmiş eleman.
kayış sıyıracağım tütmeye başladım...
YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleokumadım geçmiş sayfaları,kesin çokça yazılmıştır da ben de yazmazsam çatlarım
tefo ya 3 milyon gavur parasını bulan rutubetler tekke ye gelince nasıl bulamıyor,
Fatih Tekke için de 4.1 Milyon lira.
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeofilo için 4.5 Milyon lira.
Fatih Tekke için de 4.1 Milyon lira.
Her Neyse..
Bu Resmi Açıklama İle Birlikte Fatih'in Gelmeyeceği Kesinleşmiştir..
Artık Başlığı Kapatalım..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
Bu yönetim ve arkasındaki az ama etkili isimler (derin TS denebilir) aslında Fatih'in gelmesini istemiyorlar. Bu çok net. Sadece yoğun taraftar baskısı sonucunda almaya çalışıyor gibi gözüküyorlar.
O kadar video kazıkları yememize rağmen hala bir video ile Güney Amerikalara bizzat giden Başkan, Rusya'ya gitmiyorsa zaten istemiyor demektir.
Bonservisini kendin hallet gibi traji-komik demeçler vereceğine erkek gibi çıkıp açıklasınlar ama nerde...Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
-
İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleokumadım geçmiş sayfaları,kesin çokça yazılmıştır da ben de yazmazsam çatlarım
HAMİ_41
Yorum
-
İlk olarak Bilal ÇUN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon sonu bedavaya gelicek olan bi adama isterse maradona olsun 2-3 milyon euro bende vermem ligde bir iddiam yokken...
Ha Bence Guti İyi Bir Oyuncudur.. Orası Ayrı..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
Yorum