Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    .... Fatih Tekke’nin gayreti ve niyeti çok önemlidir. Konuyu bu şekliyle kamuoyunun bilgisine sunarız”
    Yazık Yahu Yazık Hakkaten Yazık..
    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• tamamen almamak ıcın hala ustune gıdıyolar olayın almıyosanız dıyın bızde burda yırtınmıyalım
      ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Bizde şöyle kulube bir mail açıklaması yapsak bol iltifatlı
        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
        As Roma
        Francesco Totti "10"
        Twitter:cemtotti61

Yorum

• Olayı Fatih'in üzerine attılar yine bu kadar da utanmazlık olmaz..
          Fırtına İhtilal Efsane

Yorum

• Yabanci topcu aldilar ya, zannediyorlar ki elleri kuvvetlendi,
            gene fatih e karsi gardlarini aldilar...

Bu is gorunen o ki olmayacak,
            Eger Fatih gidip te Gs ile Fb ile anlasirsa bunlara kizip, hic sasirmayacagim...
            Adami gunah kecisi yapmak icin bu yonetim elinden geleni yapiyor zaten...
            Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
            Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
            Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Kullanıcı Adınızı Değiştirmek Bir Tık Ötede. Lütfen Resme Tıklayınız.

Yorum

• okumadım geçmiş sayfaları,kesin çokça yazılmıştır da ben de yazmazsam çatlarım
                tefo ya 3 milyon gavur parasını bulan rutubetler tekke ye gelince nasıl bulamıyor,
                biri ne olursa olsun soru işareti,diğeri onaylanmış test edilmiş eleman.

kayış sıyıracağım tütmeye başladım...
                YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  okumadım geçmiş sayfaları,kesin çokça yazılmıştır da ben de yazmazsam çatlarım
                  tefo ya 3 milyon gavur parasını bulan rutubetler tekke ye gelince nasıl bulamıyor,

Teofilo için 4.5 Milyon lira.

Fatih Tekke için de 4.1 Milyon lira.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Teofilo için 4.5 Milyon lira.

Fatih Tekke için de 4.1 Milyon lira.
                    Gariban Parası..

Her Neyse..

Bu Resmi Açıklama İle Birlikte Fatih'in Gelmeyeceği Kesinleşmiştir..

Artık Başlığı Kapatalım..

Yorum

• Hala daha Fatih hallederse transfer olur diye açıklama geliyor hem de resmi sitemizden ..
                      Yuh diyorum ya yuh artık inanamıyorum
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Bu yönetim ve arkasındaki az ama etkili isimler (derin TS denebilir) aslında Fatih'in gelmesini istemiyorlar. Bu çok net. Sadece yoğun taraftar baskısı sonucunda almaya çalışıyor gibi gözüküyorlar.

O kadar video kazıkları yememize rağmen hala bir video ile Güney Amerikalara bizzat giden Başkan, Rusya'ya gitmiyorsa zaten istemiyor demektir.

Bonservisini kendin hallet gibi traji-komik demeçler vereceğine erkek gibi çıkıp açıklasınlar ama nerde...
                        Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          okumadım geçmiş sayfaları,kesin çokça yazılmıştır da ben de yazmazsam çatlarım

Sezon sonu bedavaya gelicek olan bi adama isterse maradona olsun 2-3 milyon euro bende vermem ligde bir iddiam yokken...
                          HAMİ_41

Yorum

• İlk olarak Bilal ÇUN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sezon sonu bedavaya gelicek olan bi adama isterse maradona olsun 2-3 milyon euro bende vermem ligde bir iddiam yokken...
                            Ee Madem Öyle İddian Yok.. Neden Colombiyadan Tam Olarak Bilinmeyen Bir Oyuncuya Daha Fazla Para Veriyorsun..

Ha Bence Guti İyi Bir Oyuncudur.. Orası Ayrı..

Yorum

• Resmen dalga geciyorlar, hem taraftarla hem Fatih ile...zalimin zulmu varsa mazlumun Allah'i var...sizi Allah'a havale ediyorum yonetemiyenler toplulugu...
                              BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• şu başlığı bir kapatıp kaptan trabzonda başlığını açsaydık hayırlısıyla

Yorum

Yükleniyor...
                                X