Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Boşverin yahu..

Ne olacaksa, olursa olsun bu saatten sonra..

Giden canların cenazesine gitmeyen bir yönetim kurulunu Tekke'den ötürü tartışmaya bile değmez..

Tartışılacak dahi bir yanları kalmamıştır..

Defoldukları güne kadar futbol out.. Trabzonspor out..
    O zaten ayrı bir olay kardeşim, yeni girdim nete, resmi siteden bir haber yayınlandı mı ???

Yorum

• Recep bizler "halkız"..
      Bizlere yutturmak kolaydır...
      Çabuk unuturuz..Kolay kanarız..
      Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Bahadır abi, ben kafayı resetledim, XP yi kaldırdım, 7 kurdum, kendini yedekleme var otomatik, rahatım, unutursam adam değilim....

Yorum

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Recep bizler "halkız"..
          Bizlere yutturmak kolaydır...
          Çabuk unuturuz..Kolay kanarız..

Bize yutturmak kolay fakat Şenol hocaya yutturmak o kadar kolay değil diye ümitlerimi son dakikaya kadar koruyacağım abi.Tek güvendiğim kişi de o zaten.
          Özkan SÜMER

Yorum

• Senden yana rahatım da korkum onların da "yedekli" çalışması. Sistemi çökertecek yedek yazılımları hep var..

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bize yutturmak kolay fakat Şenol hocaya yutturmak o kadar kolay değil diye ümitlerimi son dakikaya kadar koruyacağım abi.Tek güvendiğim kişi de o zaten.
              Sözümü unutmadım bu arada Adem

Yorum

• 2 dkda bir sayfayı yeniliyorum haber varmı diye

Yorum

• Abi çöken bir sistem yok ki, ne çökmüş, kim vazgemiş konuşmaktan...

Ben adım gibi eminim, eğer o kongrede bir sıkıntı çıkmadıysa bunun tek nedeni vardı, herkes yaptığını çekecek, aldığı hale getirecek sonra gidecek...

Yorum

• Bir virüs var demek istedim Recep ..

Yorum

• 26 yaşıma geldim ben ne böyle bi transfer komedisi izledim nede gördüm arkadaş.Satmıyoruz denilen Alanzinho için Norveçte yatan Gabriç için Hırvatistanda yatan ve ürünü satmadan gitmeyen yüzsüz pazarlamacılar gibi adamları almadan gelmeyen sevgili başkanımız mevzu kendi 61 numarası oldumu atmadığı takla yapmadığı manevra kırmadığı bel gerdan kalmadı bu kadar kıvrak başkanı olanın sırtı yere gelmez...

Sen basına çık havanı at,Taraftarını umutlandır ama gerçekte bir milim yol gitme bu neiştir Başkan anlat hele.Nedir bu insanlara çektirdiğiniz çile Fatih TEKKE bizim babamızın oğlu diyemi istiyoruz bu adamı veya Recebin dediği gibi transferden bi karımızmı olcakta istiyoruz biz bu adamı o formayı giymeyi en fazla hakeden olduğu için istiyoruz.Ama bunu başkana anlatamıyoruz duyuramıyoruz...

Senin dediklerini federasyon okadar ciddiye alıyorki Başkan Gs maçına İstanbullu hakem atıyor.Gör işte başkan kendi düştüğün ve bizi düşürdüğün durumu gör.Sen iki lafı bir araya getirmekten bu kadar çekingen olursan adamın ağzındaki lokmayıda böyle akbabalar yerler.Bu şerefsiz federasyona kısık sesle konuşursan A dediğinde bile cezayı yapıştırırlar...

Biz konuşunca antibaşkancı oluyoruz ama bukadar acizliğe ses çıkartmayanlar ne oluyor çok merak ediyorum...

ediyorum ediyorum hep ediyorum ama kendimi yemekten öte gidemiyorum sadece yazıklar olsun diyorum...
                      61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                      RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İnanılmaz yorumlar geliyor arkadaşlar...

Bilmiyorum acaba bende zamanında bu şekil yorumlar yapıor muydum ???

Arkadaşın biri geçenlerde Rıdvanın haberine inanıp kaptanı yalancılıkla suçlarken, bugün hiçbirine inanmıyorum diyebiliyor, dün Başkana laf söyletmemek için yırtınan insanlar bugün Fatih için onu harcar olmuş, daha dün özel mesajla haber alan arkadaşlarımız bugün kesin dille gelip gelmeyeceğinden dem vurur olmuş. Lütfen sizden tek ricam ne istediğinizi bilin, ne koştuğunuzu bilin, 2 sayfa öncede yazdıklarınızı unutmayın.

İnanın şahsm adına çok üzülüyorum.

Gelelim Faih konusuna, öyle bir hal aldık ki, A diyoruz gelecek, B diyoruz gelmeyecek. Hemen ümit hemen kesinlik. Bakın geçen sene bu iş nerdeyse %90 bitmişti, hatta başlıkta okuyanlar bilir ben ve Erdal abi bitiyor yazmıştık, sonrasında olmadı, denmeyen kalmadı. Ama bilmediğiniz, anlamak istemediğiniz bir konu var, bu işin haberini veren insanlar o masalarda oturmuyor, dedikoduları, haberleri bilmiyor, ulaşabiliyorlarsa arayıp öğrenip aktarıyorlar. Ama içte inanılmaz entrikalar dönüyor.

Şunu çok net söyleyebilirim, önetim Fatih'i istemior, hemde hiç. (Başkanın şahsi düşüncesini bilmiyorum, zaten kalkıp da taraftara istemiyorum demez, diyemez) Hala daha bu işin olmaması için uğraşanlar var. Dün bir yazı yazdım, biraz kibar bir dille anlatmak istedim, pek üzerinde durulmadı. Beşiktaş maçından sonra bazı gençlerimiz Yönetime darbe vurmak için (askeri darbe gibi değil) bir araya gelmişler, ve sonuç olarak emniyette misafir edilmişler. Sanmayın ki sadece forumlarda Fatih için birşeyler yapılmaya çalışılıyor, reelde de çabalar farklı şekillerde de olsa devam ediyor. Ama ortada istemeyen bir yönetim var, baskı alan bir yönetim var, bunu azaltmak isteyen bir yönetim var.

Şimdi diyeceksiniz ki, ne olacak ?

Olayın en net ve en kesim durumu şudur ki :

- Fatih Tekke gelmeyi çok istiyor. Bunun en net örneği, Zenitte 2,5 milyon euroya oynarken gelebilmek adına, Trabzonspor'a 750.000 Euroya imza atmasıdır. Arada görüyorsunuz ki 1,750.000 Euro var. Kaptan son ana kadar Trabzonspor'u bekleyecek, bırakın imza atmayı, tam anlamı ile görüşmeyecek bile. (pazarlık manasından konuşuyorum) Eğer yönetim ilk kez delikanlı olurda karşısına dikilip paşam almayacağız seni derse o zaman başka.

Öyle 10 milyonlar, 4 milyonlar hepsi hikaye, yönetim samimi olsun bu iş 1,5 a bile biter. Artık yutmayın habu safsataları....

Söylüyorum bu işin olma ihtimali % 49... Büyük pay olmama ihtimalinde.

Saygılar;

NOT: Yazmayı unutmuşum, yönetim gerçek manada bıktırma politikası uyguluyor, bu işten de geçen sene olduğu gibi teklif yaptık satmadılar yorumuna benzer birşeyler çıkarmak istiyorlar...İstedik ama Rubine gitii gibi mesela !!!
                        recep kardesim,
                        senin dediklerin cikiyor, ve mantikli konusuyorsun hep, bize hele su yonetim Tekke'yi niye istemiyor bir desen ? Bu yonetim erkek gibi al-mi-yaca-giz diyip sebeplerini niye birer birer soylemiyor .. bir desen bize..
                        dedigim gibi ben omrumde boyle bir transfer gormedim , bu taraftar birde sota'yi istemisdi boyle tiflisden kiralik oynadigi seneden sonra iyi hatirliyorum boyle bir histeri vardi taraftarda.... bir sota bir tekke ... Bunaldik artik vallahi kalkicam Londra'dan memleketime gelecem iki kufur edip geri donecem.
                        bu is bitmeyen kabuslara dondu artik, hani kabusdan uyaniyorsun , oh be kabusmus diyorsun sonra yine uyuyorsun yine ayni kabus.. yiprandik vallahi ...
                        "Bu kupaları pazardan almadık, herkes haddini bilecek”

Yorum

• Hacısalihoğlu denen adam klüpte olduğu sürece Fatih alınmayacaktır.
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• yönetim fatihi almazsa gidip o tesisleri basmayan taraftarda benim gözümde bitecektir.
                            beşiktaş taraftarı başkanına nasıl nihatı aldırdıysa bizde fatihi aldırmalıyız.
                            taraftar olarak görevimiz olmalı,ağırlığımız olmalı.yürüyüş gibi istifaya davet gibi ne gerekiyosa yapılmalı.korkularından trabzona girememeliler.
                            trabzonda ki tarftarlar biraz sesinizi yükseltin...biz ancak forumlarda yazabiliyoruz...
                            adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Ne yazik ki bizim yonetim bu isi beceremiyor, Baskan da dolayisi ile beceremiyor... Ama en azindan cikip sunu soyleyebilecek kadar durust olmalilar "Biz Fatih i istemiyoruz, bizimle calismasini istemiyoruz, biz gidince o da gelip oynar TS de"
                              Ama yok demiyorlar, neden acaba?
                              Aklima tek cevap geliyor, Ts uzerinden rant saglandigi...
                              Senol Hoca baskan olsun bunlar gidince, bizde ilk olalim Baskan-Teknik direktor ayni olsun..
                              Sayin Sadri senerin istten yonettigi kadar oda yonetir..
                              Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                              Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                              Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Yabadallah abi;

Transfer sezonu henüz başlamadı, ortada atılmayan, atılacak, atılması düşünülen adımlar var. Bu olayın gerçekleşmemsinde çok neden var, inanın say say bitmez, ama şunu söleebilirim, yönetim çıkıp delikanlı gibi bu nedenle almıyoruz diyemez, çünkü delikanlı gibi bir nedenleri yok, hepsi saçma sapan ve o koltuklardaki adamlara yakışmayacak şeyler.

Burda bu zamanda bunları konuşmak da gereksiz, dedim ya sezon yeni başlıyor, bekleyelim, biliyorum zor ama bekleyelim.

Olursa ne ala, olmazsa zaten Kaptan yoluna giderken gereken tüm şeyleri açıklayacak....

emin olun....

Yorum

Yükleniyor...
                                X