Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eğer demek istediğiniz Zenit'in yüksek bonservis isteme şansının olmaması ise Fatih yüzde 99 bizdedir. Çünkü alınmaması için geriye hiçbir sebep kalmıyor. Birde yönetim içindeki bazı dar kafalıların alınmaması için saçma kaprisleri oluyor ama bu saatten sonra artık onuda yapamazlar.
    Fatih Tekke'nin kendi kulübünde kalıp kalmayacağı belli olduğu an transferinin bitmesi çok kolay. Öyle de olacağını umuyorum. Trabzonspor'a yakın diyebilirsiniz
    Belki benim kuruntum. Belki sezon sonu sözleşmesi biten bir oyuncuya fazla ücret verilmek istenmiyor. Belki Fatih'e fazla vermek istemiyorlar. Belki kontrat süresini düşük tutmak istiyorlar. Bir pazarlık olduğunu varsayıyorum. Fakat bir önceki demeçte "Verirseler alacağız, vermezlerse de durup kavga edecek, savaş çıkartacak halimiz yok" demişti başkan. Şimdiki demecinde de "Zenit bırakırsa veya Fatih Tekke kararını verirse alırız" diyor. Sonraki iki cümlesi olumlu fakat dediğim gibi yönetim Yusuf transferinde yaşadıklarından ders almalı. Hele ki isim Fatih olunca. Katacaklarını sadece maddiyatla ölçmemeli
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bu sefer olacak inanıyorum

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yonetimin isi zaten o arkadasim..onun icin o koltuktalar

demek ki ilerleme var anlamında demiştim ben de
        "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Ben son açıklamayı olumlu buldum. Şenol Hoca çok zor zamanda büyük bir yük altına girdi ve yönetim buna karşılık istediği transferi yapar diye umuyorum.

Yorum

• Kaptan Fener maçına gel lütfen..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Fatih'in geleceğine sezon başındaki kadar inanmak istemiyorum , sonu hüsran oluyor..

Bir bahane bulup almayacaklar mı acaba yine .. ?

Yorum

• Düşünmek bile istemiyorum. Allah yazdıysa bozsun!

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fatih'in geleceğine sezon başındaki kadar inanmak istemiyorum , sonu hüsran oluyor..

Bir bahane bulup almayacaklar mı acaba yine .. ?
                  Seve seve alacaklar merak etme Alihan
                  Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"
                  Twitter:cemtotti61

Yorum

• Ne zaman gazete başlıklarına baksam bizimle ilgili ilk haber Fatih Tekke. Tamam anladık, Fatih de istiyor, taraftar da, ben de bu transferi. Uzatmanın anlamı nedir yani.....Trabzonspor ile ilgili haber yapılacak o kadar çok şey var ki.......Takımda şu an için olmayan bir adam için bu kadar başlık, haber yapılması KASITLIDIR bana göre......Takım içindeki huzuru bozmaya çalışmanın anlamı nedir. Başta Gökhan ve Umut'un bulunduğu bir takımda, hadi bunu da geçelim gündemdeki şu an için en önemli konu, merhale fener maçı dururken ve bu futbolcular bizim gol ayağı olacakken bu transfere odaklanmanın anlamı nedir.....
                    Transfer zamanı gelince elindeki kozları oynarsın, giden gider, gelenler bizimdir........Kafası berrak bir takım ile yola devam edersin.
                    Düşünün bir kere , empati denen şeyi yapın..... çalıştığınız yerde sizin pozisyonunuza bir adam alınacağı haberi hergün işinizdeki kapıcı/bekçi tarafından söylense ruh haliniz nasıl olurdu, hangi motivasyonla işinizi yapardınız.

Bizim için bir anlamı/getirisi olmaması lazım şu an için , ama çıkaranlar için vardır mutlaka bu haberleri...........
                    Yanlış yapılıyor... Fatih Tekke transferine yönetimince olsun, Trabzon medyası, yazarları tarafından olsun sorulan ve ortada olan bu transfere cevap vermek, gündemde tutmak birilerinin hesaplarına katkı sağlamaktan öteye gitmez.

Şark kurnazlığı içinde olanlara, akl-ı selim(bkz.http://molgu.blogspot.com/2007/10/akl-selim.html) ile hareket etmek lazım.

Kısa lafın uzunu; yarınki maçta başta Gökhan Ünal ve Umut Bulut olmak üzere herkese başarılar.
                    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Yahu koskoca yöneticilere bakın hele. Adamlar getiriyi düşünmeden gidecek üç beş kuruş hesap yapıyorlar olacak iş değil. Fatih Tekke kazandıracağı maçlarla bile kendi parasını bir şekilde çıkartır forma, bilet vs'den bahsetmiyorum bile. Başkan da hala daha verirlerse alacağız desin. Ben isterdim ki onlar vermese de kopartıp alacağız diyebilmeliydi başkan.

Yorum

• Gamze güzel söyledi.
                        Fatih Tekke konusunun altında kalanlar...
                        Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Belki benim kuruntum. Belki sezon sonu sözleşmesi biten bir oyuncuya fazla ücret verilmek istenmiyor. Belki Fatih'e fazla vermek istemiyorlar. Belki kontrat süresini düşük tutmak istiyorlar. Bir pazarlık olduğunu varsayıyorum. Fakat bir önceki demeçte "Verirseler alacağız, vermezlerse de durup kavga edecek, savaş çıkartacak halimiz yok" demişti başkan. Şimdiki demecinde de "Zenit bırakırsa veya Fatih Tekke kararını verirse alırız" diyor. Sonraki iki cümlesi olumlu fakat dediğim gibi yönetim Yusuf transferinde yaşadıklarından ders almalı. Hele ki isim Fatih olunca. Katacaklarını sadece maddiyatla ölçmemeli
                          Tarihten ders alınsaydı Tarih Tekerrür edermiydi Hocam ?

Fatih'e sanki bonservisini alda gel diyolar... Yada alın diye diretenlere kaynak bulun der gibiler... Yani kendilerinin pek bişey yaptığına veya yapacaklarına inanmıyorum ...

Hayırlısı
                          İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
                          Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

• "Fatih Trabzonspor'a yakın diyebiliriz" dedi Başkan.
                            Bunu zaten biliyoruz.. Siz ne kadar yakınsınız Fatih'e onu merak ediyoruz Başkanım.
                            Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Kaptan bence pazar günü maça gelmez.O zaten geçen sefer maça gelerek verilecek mesajı verdi.Şimdi maça gelirse takımın zarar göreceğini düşünür ve maça gelmez.
                              Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• Sabır kalmadı artık!!!
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

Yükleniyor...
                                X