Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne demişler ;

Ağzı olan konuşuyor.
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      eheyy bu açıklama eskidi abi boşwer onu

oyle ama , bence bu kadar lafdan sonra geri donulmez.. bizim yonetim bile donemez... cikipda mujde verip cok yakin diyip geri donemezler...
      the sorun fatih tekke nin hayir demesi olur bu zamandan sonra ki bence bu vakiden sonra oda cok zor...
      benim korkum gokhan unal'in satilmasi fatihe para bulmak icin ki buda bizi umuta birakir yine... gokhan unal'in bu takimda kalmasi lazim cunku iyi golcu ...
      Turkiyedeki en iyi golculerden bir tanesi.Moral verilmesi lazim biraz..

saygilar...
      "Bu kupaları pazardan almadık, herkes haddini bilecek”

Yorum

• İlk olarak yabadallah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        oyle ama , bence bu kadar lafdan sonra geri donulmez.. bizim yonetim bile donemez... cikipda mujde verip cok yakin diyip geri donemezler...
        the sorun fatih tekke nin hayir demesi olur bu zamandan sonra ki bence bu vakiden sonra oda cok zor...
        benim korkum gokhan unal'in satilmasi fatihe para bulmak icin ki buda bizi umuta birakir yine... gokhan unal'in bu takimda kalmasi lazim cunku iyi golcu ...
        Turkiyedeki en iyi golculerden bir tanesi.Moral verilmesi lazim biraz..

saygilar...

ha bu arada senol gune'in iki forvet istiyorum demesinden beni, anladigim Gokhan Unal'in satilacagi.Senol Gunes akilli biliyor Umut ile olmayacagini onun icin Gokhan Unal'i yollayip yerine Fatih ve ucuz ve genc forvet istiyor..

Yorum

• Kaptanın istanbulda olması maçtan önce veya sonra biraraya gelebileceklerine işarettir umarımda öyle olur.Bu işin tadı kalmadı artık...
          61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
          RUHUNUZ YETER

Yorum

• gerçekden güzel video yapmış eski video ama hergün izlemeye değer

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kaptanın istanbulda olması maçtan önce veya sonra biraraya gelebileceklerine işarettir umarımda öyle olur.Bu işin tadı kalmadı artık...
              bu işin tadı değişmez inş. ha tad değişirse ozaman yönetime adda

Yorum

Kaptanın istanbulda olması maçtan önce veya sonra biraraya gelebileceklerine işarettir umarımda öyle olur.Bu işin tadı kalmadı artık...

38 yasima geldim , Trabzon en son sampiyon oldugunda 13 yasindaydim, hala hatirliyorum fener macini dobi hasan'in kafasini cunku staddaydim... bunca senedir ben boyle bir transfer gormedim ... ne transfermis iki yildir isi gucu birakdik fatih tekke ile ugrasir olduk.. bence bu yonetimin en buyuk ayibi budur , hic bir klup taraftari bir futbolcuyu bu kadar istemedi ... hic bir zaman bir trabzon yonetimi taraftari ile bu kadar inatlasmadi .... Yonetim almadikca bizde Fatih'i yuceltttik, insallah gelince Fatih bu yukun altinda ezilmez...

Yorum

istanbulda ne işi var. artık trabzonda olmalı...

Yorum

• İnanılmaz yorumlar geliyor arkadaşlar...

Bilmiyorum acaba bende zamanında bu şekil yorumlar yapıor muydum ???

Arkadaşın biri geçenlerde Rıdvanın haberine inanıp kaptanı yalancılıkla suçlarken, bugün hiçbirine inanmıyorum diyebiliyor, dün Başkana laf söyletmemek için yırtınan insanlar bugün Fatih için onu harcar olmuş, daha dün özel mesajla haber alan arkadaşlarımız bugün kesin dille gelip gelmeyeceğinden dem vurur olmuş. Lütfen sizden tek ricam ne istediğinizi bilin, ne koştuğunuzu bilin, 2 sayfa öncede yazdıklarınızı unutmayın.

İnanın şahsm adına çok üzülüyorum.

Gelelim Faih konusuna, öyle bir hal aldık ki, A diyoruz gelecek, B diyoruz gelmeyecek. Hemen ümit hemen kesinlik. Bakın geçen sene bu iş nerdeyse %90 bitmişti, hatta başlıkta okuyanlar bilir ben ve Erdal abi bitiyor yazmıştık, sonrasında olmadı, denmeyen kalmadı. Ama bilmediğiniz, anlamak istemediğiniz bir konu var, bu işin haberini veren insanlar o masalarda oturmuyor, dedikoduları, haberleri bilmiyor, ulaşabiliyorlarsa arayıp öğrenip aktarıyorlar. Ama içte inanılmaz entrikalar dönüyor.

Şunu çok net söyleyebilirim, önetim Fatih'i istemior, hemde hiç. (Başkanın şahsi düşüncesini bilmiyorum, zaten kalkıp da taraftara istemiyorum demez, diyemez) Hala daha bu işin olmaması için uğraşanlar var. Dün bir yazı yazdım, biraz kibar bir dille anlatmak istedim, pek üzerinde durulmadı. Beşiktaş maçından sonra bazı gençlerimiz Yönetime darbe vurmak için (askeri darbe gibi değil) bir araya gelmişler, ve sonuç olarak emniyette misafir edilmişler. Sanmayın ki sadece forumlarda Fatih için birşeyler yapılmaya çalışılıyor, reelde de çabalar farklı şekillerde de olsa devam ediyor. Ama ortada istemeyen bir yönetim var, baskı alan bir yönetim var, bunu azaltmak isteyen bir yönetim var.

Şimdi diyeceksiniz ki, ne olacak ?

Olayın en net ve en kesim durumu şudur ki :

- Fatih Tekke gelmeyi çok istiyor. Bunun en net örneği, Zenitte 2,5 milyon euroya oynarken gelebilmek adına, Trabzonspor'a 750.000 Euroya imza atmasıdır. Arada görüyorsunuz ki 1,750.000 Euro var. Kaptan son ana kadar Trabzonspor'u bekleyecek, bırakın imza atmayı, tam anlamı ile görüşmeyecek bile. (pazarlık manasından konuşuyorum) Eğer yönetim ilk kez delikanlı olurda karşısına dikilip paşam almayacağız seni derse o zaman başka.

Öyle 10 milyonlar, 4 milyonlar hepsi hikaye, yönetim samimi olsun bu iş 1,5 a bile biter. Artık yutmayın habu safsataları....

Söylüyorum bu işin olma ihtimali % 49... Büyük pay olmama ihtimalinde.

Saygılar;

NOT: Yazmayı unutmuşum, yönetim gerçek manada bıktırma politikası uyguluyor, bu işten de geçen sene olduğu gibi teklif yaptık satmadılar yorumuna benzer birşeyler çıkarmak istiyorlar...İstedik ama Rubine gitii gibi mesela !!!
                    En son Recep Alkan tarafından düzenlendi; 22.12.2009, 16:26.

Yorum

• Transferin son günü ne zaman Recep?
                      Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Başkanın Zenitle görüşüoruz, ama olmayacak galiba demeye başladığı gün abi !!!

(31 OCAK diye biliyorum)

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başkanın Zenitle görüşüoruz, ama olmayacak galiba demeye başladığı gün abi !!!

(31 OCAK diye biliyorum)
                          Tam da bunu demeye çalışmıştım. Hay yaşa.

Yorum

• Buldum bu arada
                            başlangıç 4 Ocak
                            Bitiş 1 Şubat

Yorum

• Boşverin yahu..

Ne olacaksa, olursa olsun bu saatten sonra..

Giden canların cenazesine gitmeyen bir yönetim kurulunu Tekke'den ötürü tartışmaya bile değmez..

Tartışılacak dahi bir yanları kalmamıştır..

Defoldukları güne kadar futbol out.. Trabzonspor out..
                              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Bahadır abi, üzülüyorum, gerçekten üzülüyorum, Trabzonluların en çok övündüğü, değer verdiği, Delikanlılık ruhunun birilerinde olmamasına üzülüyorum.

Çıkıp konuşmak bu kadar zor olmamalı, Genel Kurul da neler yutturdular bize, bir Fatih konusunu mu yutturamayacaklar, olur da bu iş bir şekilde mutlu sonla biterse, o adamlar nasıl bakacaklar kaptanın suratına, imza törenin de, kaaptanın gözlerine baka baka, aklında Fatih Terim'in sözleri dururken nasıl diecek kaptanımızı geri aldık, çok mutluyuz diye...

Başkan diyor ya, ben halkımı çok iyi tanıyorum, ey gidi başkan bizi gram tanımıyorsun !!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X