İlk olarak Emres61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegelebilir ama ihtimali azİstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransfer sayfasında şenol hoca fatihle birlikte bir forvet daha istedi yazdı ama biraz önce...Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet şenol güneşin fatih tekkeyi isteme olayı yeni değil yanına 1 forvet daha istemsi yeni
Yorum
-
Bordo Mavili kulüple sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Umut Bulut ile yapılan ilk görüşmede yönetim hayal kırıklığına uğradı. Bu oyuncuyla yeni bir sözleşme yapmak isteyen bordo mavili yönetimin “Yıllık 2 Milyon euro isterim” açıklaması şok yarattı.
Trabzonspor kulübü yetkilileri kulüpte taban ve tavan fiyatlarının belli olduğunu bu yönde hiçbir oyuncuya taviz vermeyeceklerini söylediler.
Taka
Doğruysa helal olsun umuta hakkıdır 3de istese 5de istese hakkıdır biz umuta muhtacızya ne istese haklıdır...61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9RUHUNUZ YETER
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezenit 4 milyon euro istiyor haberini okudum doğruluk payı varmıUzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBordo Mavili kulüple sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Umut Bulut ile yapılan ilk görüşmede yönetim hayal kırıklığına uğradı. Bu oyuncuyla yeni bir sözleşme yapmak isteyen bordo mavili yönetimin “Yıllık 2 Milyon euro isterim” açıklaması şok yarattı.
Trabzonspor kulübü yetkilileri kulüpte taban ve tavan fiyatlarının belli olduğunu bu yönde hiçbir oyuncuya taviz vermeyeceklerini söylediler.
Taka
Doğruysa helal olsun umuta hakkıdır 3de istese 5de istese hakkıdır biz umuta muhtacızya ne istese haklıdır...Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
Fatih Tekke müjdesi
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Fatih Tekke transferi konusunda oldukça iddialı konuştu. Fenerbahçe maçı öncesinde konuşan, Şener transferin bu hafta sonuçlanabileceğini belirterek; “Fatih Tekke çok yakın bir transfer. Büyük ihtimal bizde. İkinci yarı bizde oynar. Hoca da çok istiyor bu transferi. Zaten bir hafta sonra netleşeceğini de söyleyebilirim” dedi.
Transferinden emon olmadan hic bir klup baskani boyle konusmaz diyorum .. boru degil bu ...
Bence Fatih ile cokdan anlasildi Zenit'e oyun yapiliyor fiyati dusurebilmek icin ...
Fatih ile Gokhan ikinci yarida cok gol atar , gokhan insallah satilmaz.."Bu kupaları pazardan almadık, herkes haddini bilecek”
Yorum
-
İlk olarak yabadallah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke müjdesi
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Fatih Tekke transferi konusunda oldukça iddialı konuştu. Fenerbahçe maçı öncesinde konuşan, Şener transferin bu hafta sonuçlanabileceğini belirterek; “Fatih Tekke çok yakın bir transfer. Büyük ihtimal bizde. İkinci yarı bizde oynar. Hoca da çok istiyor bu transferi. Zaten bir hafta sonra netleşeceğini de söyleyebilirim” dedi.
Transferinden emon olmadan hic bir klup baskani boyle konusmaz diyorum .. boru degil bu ...
Bence Fatih ile cokdan anlasildi Zenit'e oyun yapiliyor fiyati dusurebilmek icin ...
Fatih ile Gokhan ikinci yarida cok gol atar , gokhan insallah satilmaz..
Yorum
-
İlk olarak yabadallah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke müjdesi
Fatih ile Gokhan ikinci yarida cok gol atar , gokhan insallah satilmaz..NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ
İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!
Yorum
-
İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu heyecanladırmayın insanı
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi bu foruma girdiğimde direk fatih tekke haberlerine bakıyorum neler olmuş neler bitmiş heyecanlanıyor insan ama bu yönetimdekiler insanın hevesini kursagında bırakıyor bakalım sözlerini tutsunlar sadece bunu istiyorzadalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ
Yorum
Yorum