Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu tür yorumlar böyle bir takımın taraftarına yakışmıyor.Hacısalihoglu kendi işinden fedakarlık yapıp mesaisini trabzonspor için harcıyor.
    Tam yönetici ağzı !!!!!
    yöneticiler yalan konuşacak ,iftira atacak.taraftarı enayi yerine koyacak,şartmış şurtmuş hergün bahane üretecek sorada çıkıp bu laflar taraftara yakışmıyor diyecek
    yalancılık,dolandırıcılık,menfaatçilik bu yönetime nekadar yakışıyorsa bu laflarda bize okadar yakışıyor
    Hayrettin HACISALİHOĞLU senden nefret etmekle birlikte seni o kulüpte görmekten iğreniyorum....
    61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
    RUHUNUZ YETER

Yorum

• evet transefer sezonu yaklaştı kıvırmayada başlandı. 1 eylül günü hatırlıyorum ocak ayında tekke takıma kazandıracaz diyn başkan.şimdi şartlar uygun olursaya döndü.arkadaş
      alınmayacak bundan eminim.

Yorum

Dostum hacısalihoglu gibi bir beyefendi insana agıza alınmayacak sözler söylüyorsunuz gerçekten bu tür ithamlar yakışmıyor.
        sen hacısalihoğlu musun yoksa?
        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• cobs musun kobmusun nesin insanların sabrını zormala kaç senedir yalanlarla uyutuluyor sana patlamayalım sus.

Yorum

• Sadri baskan yine hacisalihoglu veya alioglunun dolduruslarina gelip de fatih icin yan cizerse bu isi yapamayacagi kanisina kesin olarak varmis olacagim.

Bazen aziz yildirimvari bir baskani aramiyor degilim...
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Dostum hacısalihoglu gibi bir beyefendi insana agıza alınmayacak sözler söylüyorsunuz gerçekten bu tür ithamlar yakışmıyor.
              yok benim şuana dek söylediklerim ağza alınabilecek olanlar ağza alınmayacak olanları söyleyemiyorum çünki bmn yönetimle ters düşüp cezaya marz kalmak istemiyorum ama emin ol yazdıklarım içimden geçenlerin sadece çeyreği...
              RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sen hacısalihoğlu musun yoksa?
                Yok değilmiş. Sayın Hacısalihoğlu tüm mesaisini Trabzonspor için harcıyormuş.Buralarda vakit kaybetmez yani kendisi
                Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Bu savundugunuz Hacısalioglu degil miydi 'O molla bu kulupten içeri giremez diyen' yoksa ben mi yanlış biliyorum??

Yorum

Bu tür yorumlar böyle bir takımın taraftarına yakışmıyor.Hacısalihoglu kendi işinden fedakarlık yapıp mesaisini trabzonspor için harcıyor.
                    dostum çolugun coccugun varsa sen git onları kandır biz burdan her türlü desteğe varız maddi manevi ama ben şahsım adına biliyorum ki hacısalihoğlu bu klüpte olduğu sürece bu klüp iflah olmaz iki yakası biraraya gelmez bu açık ve net
                    Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Molla içeri Hacı dışarı
                      Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        evet transefer sezonu yaklaştı kıvırmayada başlandı. 1 eylül günü hatırlıyorum ocak ayında tekke takıma kazandıracaz diyn başkan.şimdi şartlar uygun olursaya döndü.arkadaş
                        alınmayacak bundan eminim.
                        Ocak oldumu arkadaşım biraz bekliyelim görelim sabredelim yani lütfen daha aralıktayız benim ısrarla söyledigim konuda budur yönetim bu konuda futbolcuların ödemesi yapıldıktan sonra gereken girişimi yapıcaktır.Neden bu yönetim konusunda takıldınız kaldınız birazda stad konusunda taraftar olarak gereken yapılsa daha iyi olmazmı kulübe gönderilen faksları tokiye gönderseniz.Bursa taraftarı gibi girişimci olsanız daha iyi degilmidir yada yönetime yapılabilecek projeler hakkında fikir verseniz daha iyi olur bence saygılar.

Yorum

• Haa tabi cobts28'in bir haklı tarafıda var.
                          Bunu inkar etmek nankörlük olur.
                          Pek çok TS'lu bu kadar kötülüğü sadece bir adama yıkarak kendini kandırıyor.
                          Aslında yaptıkları ''Eşşeği dövemeyen semerini döver'' misali.....
                          Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                          Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                          Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

Ocak oldumu arkadaşım biraz bekliyelim görelim sabredelim yani lütfen daha aralıktayız benim ısrarla söyledigim konuda budur yönetim bu konuda futbolcuların ödemesi yapıldıktan sonra gereken girişimi yapıcaktır.Neden bu yönetim konusunda takıldınız kaldınız birazda stad konusunda taraftar olarak gereken yapılsa daha iyi olmazmı kulübe gönderilen faksları tokiye gönderseniz.Bursa taraftarı gibi girişimci olsanız daha iyi degilmidir yada yönetime yapılabilecek projeler hakkında fikir verseniz daha iyi olur bence saygılar.
                            tecrube konusuyor beyfendiiiii tecrubeeee
                            kaç senedr aynı yalanları duymakdan sıkıldık
                            artık yemıyor taraftar anladiiiiiiiiiiii

Yorum

• evet yiyip bitirdikleri kulübün geri kalan mallarını sayıyorlardır acaba neleri satıp kulübü daha çok batırırız diye düşünüyolardır mesela tesislerle birlikte valiliğin hediyesi marinayıda satmanın planını yapıyor olabilirler doymak bilmiyolar mevlam bizi korusun utanmadan bu paraları klübe harcadık diyolar bide bu kulübün 100 trilyon harcanmış bir halini gören beri gelsin paralar kuş oldu uçtu adlarıda buğra sami ismail fatih vb.bu adamlar verilen ve uçup giden paraların hesabını soracak birtane kongre üyesi yokya bunlar nekadar yese haklıdır...
                              RUHUNUZ YETER

Yorum

• Arkadaşlar belki kızarsınız belki hor görürsünüz belkide forumdan atarsınız ama ben kendi fikrimi söylüyorum ve ısrarlada söylemeye devam edeceğim BÜYÜK BAŞKAN GERİ GEL
                                NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ

İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!

Yorum

Çalışıyor...
                                X