Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şunu söyleyebilirim, zamanında hes projelei ve diğer atılımlar yapılırken forumda hacısalihoğlunun masa başındaki resmi koyulmuş helal olsun ben tüm zamanını Trabzonspor için harcıyor, iyi ki varsınız mesajı yazılmıştı. altında da çok kişi bu mesajı alıntılayarak veya alıntılamadan cevap vermişti.

aradan geçen zaman içinde çokşey değişti, beklenen sonuç gelmeyince de doğal olarak yönetim topa tutuldu,

ama bilinen bir gerçek varsa o da Trabzonspor yönetiminin Fatih Tekke konusundaki tavrı ve davranışıdır,

madem Fatih için böyle bir bekleme süreci olacak neden transferin son günü Zenit kulübünün kapısı çalındı neden son güne bırakıldı da yetişmedi cevabı alındı,

taraftar artık sabırsız, muhakkak ki Fatih Tekke maliyetli olacaktır, ama maliyetini kendisi karşılayacaktır zaten,

Real Madrid Kaka'ya ödediği 67,5 milyon euro ya karşılık Kaka'nın marketing gelirlerinden 65 milyon euro yıllık gelir beklediğini açıkladı, Beckham'dan 300 milyon euro marketing geliri elde ettiler, dönüp dolaşıp tek sorunu paraya getirmek çok mantıksız,

Hedefiniz büyük ise Büyük düşünüp büyük oyuncular ile yola devam etmelisiniz,
    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Arkadaşlar sanki transfer dönemi başladıda bittite yönetim transferi gerçekleştiremedi gibi bir hava oluşmuştur burada sabretmesini bilmiyoruz daha transfer dönemi açılmadı hemde sanki tekke transferi çok basit bir transfermiş gibi ileri geri sallıyorsunuz herşeyi zamana bırakın yönetim gerkeni yapıcaktır.

Yorum

• İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar sanki transfer dönemi başladıda bittite yönetim transferi gerçekleştiremedi gibi bir hava oluşmuştur burada sabretmesini bilmiyoruz daha transfer dönemi açılmadı hemde sanki tekke transferi çok basit bir transfermiş gibi ileri geri sallıyorsunuz herşeyi zamana bırakın yönetim gerkeni yapıcaktır.
        zamana bırakmış ve görmüşlüğümüz vardır.
        Zaman bekleme zamanı değildir.
        Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

Arkadaşlar sanki transfer dönemi başladıda bittite yönetim transferi gerçekleştiremedi gibi bir hava oluşmuştur burada sabretmesini bilmiyoruz daha transfer dönemi açılmadı hemde sanki tekke transferi çok basit bir transfermiş gibi ileri geri sallıyorsunuz herşeyi zamana bırakın yönetim gerkeni yapıcaktır.
          Trabzonsporun su anda fatih tekkeden daha kolay gerceklestirecegi bir transfer yoktur.

Istemek lazim,sadece istemek.

Bu isler sartlarin olusmasiyla,beklemeyle,oyalamayla olmaz....
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonsporun su anda fatih tekkeden daha kolay gerceklestirecegi bir transfer yoktur.

Transfer dönemi açılsın gereken yapılacaktır emin ol bu fatih te olabilir köln de oynuyan bir türk oyuncuda olabilir berlinde oynuyan gelecek vadeden bir orta saha oyuncusuda olabilir.Sabredelim arkadaşlar sabredelim yönetim gerekeni yapıcaktır.

Yorum

• O 'şartlar' benim kötü emellerime alet olacak ondan korkuyorum

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O 'şartlar' benim kötü emellerime alet olacak ondan korkuyorum
                aslında şart değil punt olacak doğrusu
                Punduna getirip konuyu kapatacaklar.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

sahi bende çok merak ediyorum bu şartlar nelerdir, nasıl şartlar istiyorlar, bekledikleri nelerdir.

Ah Şenol Hoca Ah çıkta sustur herkesi, bir not gönderdin anlamadılar bu hafta maç sonu daha etkilisini gönder de anlasın herkes
                  Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

Transfer dönemi açılsın gereken yapılacaktır emin ol bu fatih te olabilir köln de oynuyan bir türk oyuncuda olabilir berlinde oynuyan gelecek vadeden bir orta saha oyuncusuda olabilir.Sabredelim arkadaşlar sabredelim yönetim gerekeni yapıcaktır.
                    Yönetim kurulunda yer alan birisinin yakini veya tandigimisin?
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Sayın Hacısalihoğlu ne şartından kuytundan bahsediyor yok teknik olarak değerlendirilmeliymiş. Sanki İskandinavlardan veya Afrika'dan topçu alıyoruz. Tekke'nin ne olduğu, ne yaptığı, nasıl gol atıp attırdığı belli değil mi zaten, nerden bahsediyor...

1 taşla 10 kuş vurulacak bir transfer şansı var yönetimin. şehire, takıma uyum sorunu yok, hazır, liderlik vasfı olan, her an maç çevirebilecek bir adam. forma satışları patlar, biletler karaborsa olur. maliyeti de çıkar böylece..

bahane aramaya çalışıyorlar gibi ya hayırlısı. Şenol Hoca güvencemiz.
                      Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Arkadaşlar herşeyden önce sabır diyom ama bazı arkadaşlar anlamak istemiyor sadece fatih yok gündemde köln ve berlinden 2 gurbetçi oyuncuda olabilir yani ocak olsun bir kere daha transfer dönemi başlamadı neden anlamak istemiyorsunuz.

Yorum

Bak bilader, her mesajına cevap vermek istiyorum ama malum bizim bir işimiz var hacısalihoğlu gibi zamanımızı çok ayıramıyoruz.

Geçen sene Nisan ayında başlığı açıp yönetime bu adamı alın dedim, adamlar 30 eylülde sadece bir hamle yaptı. Tam 5 ay bekledik, gerekeni yaptık ama alınmadı, bırak alınmayı lafı dahi geçirilmedi. Onun yerine 2-3 topçu alındı gelindi kurtarıcı olarak.

Sabretmesini bilmeyen taraftar 26 yıldır stadını full doldurmazdı, her deplasmana koşmazdı...

Gelmek istiyorum diyen bir adamın transferini halletmekten daha kolay ne var bu memlekette, yoksa gönlü istanbulda olan bir oyuncuyu siyasi yollar ile Trabzonspora getirmek mi kolay olan ?

Kaldı ki stad konusunda taraftardan önce senin yönetimin gerekeni yapacak, çıkıp toki başkanı beni çağırmadı nasıl olacak demek yerine Toki başkanının da dediği gibi kapıyı açıp ben geldim diyecek. Faruk Özak Bey'in topladığı 7-8 milyon euro hibe parayı elin titremeden nasıl aldıysan gidip stad içinde gurur yapmadan bu işi halledeceksin.

Daha açtırma ağzımı istersen kardeşim.

Yorum

• Bazı arkadaşlar değil...Hiçkimsenin sabrı yok artık.

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bak bilader, her mesajına cevap vermek istiyorum ama malum bizim bir işimiz var hacısalihoğlu gibi zamanımızı çok ayıramıyoruz.

Geçen sene Nisan ayında başlığı açıp yönetime bu adamı alın dedim, adamlar 30 eylülde sadece bir hamle yaptı. Tam 5 ay bekledik, gerekeni yaptık ama alınmadı, bırak alınmayı lafı dahi geçirilmedi. Onun yerine 2-3 topçu alındı gelindi kurtarıcı olarak.

Sabretmesini bilmeyen taraftar 26 yıldır stadını full doldurmazdı, her deplasmana koşmazdı...

Gelmek istiyorum diyen bir adamın transferini halletmekten daha kolay ne var bu memlekette, yoksa gönlü istanbulda olan bir oyuncuyu siyasi yollar ile Trabzonspora getirmek mi kolay olan ?

Kaldı ki stad konusunda taraftardan önce senin yönetimin gerekeni yapacak, çıkıp toki başkanı beni çağırmadı nasıl olacak demek yerine Toki başkanının da dediği gibi kapıyı açıp ben geldim diyecek. Faruk Özak Bey'in topladığı 7-8 milyon euro hibe parayı elin titremeden nasıl aldıysan gidip stad içinde gurur yapmadan bu işi halledeceksin.

Daha açtırma ağzımı istersen kardeşim.
                              Çok soyut konusmalar vede yorumlar bunlar daha transfer dönemi açılmadı anlamak istemiyorsunuz ocakta yönetim kurlu gerekeni yapıcaktır.Faruk özak olayıysa tamamiyle yalandır.

Yorum

• Sabretmemizi isteyen yönetim çıkıp şunu söyler;
                                "Arkadaşlar merak etmeyin . Gereken yapılacaktır bize güvenin ve lütfen konuyu kapatın."
                                Biz de o zaman biliriz ki susmamız gerekiyor.
                                Ama şartlar martlar denirse susmayız. Bu böyle biline.

Yorum

Çalışıyor...
                                X