Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İletİnİz gÖnderİldİ yaziyor valla :d
    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Mail attım bende şimdi.
      Bu sefer kıvıramayacaklar.
      Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• Mali kongrede baskan kendi agzi ile soyledi " takimin degeri 60 milyon euro, ama saha ici sonuclar basarili olursa degeri 70 'i bulur"..Simdi sayin Baskana sormak lazim Fatih Tekke atacagi gollerle saha icindeki basariyi artirmayacakmi? o zaman takimin degeri 70 milyon euro ya cikmayacakmi?..Fatih'in olasi maliyeti 2 milyon euro olsa,atacagi golller takima 10 milyon euro kazandiracak..adam 1 e 5 verecek..boyle bir ticarete hayir demenin akil ile izah edilecek bir tarafi yok...
        BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• Her gün fırsat buldukça hem mail hem de faks göndereceğim.
          Kaç tane mail adresim varsa hepsinden göndereceğim.
          Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Bugün yapacak bir işim yok..herhalde 200 tane mail gönderirim
            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
            As Roma
            Francesco Totti "10"
            Twitter:cemtotti61

Yorum

• Yeter!!!!!
              Söz Milletin artık...

Yorum

• Şimdi FATİHTEKKE ( Yazısının 300 punto ile yolladım girsin gözlerine........... )
                EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Az önce Kulübü aradım, karşıma sekreter çıktı Fatih Tekke ile ilgili isteklerimi anlattım, beni Halkla ilişkiler uzmanına aktardı çok da dinlemeden, ordaki bayan Fatih ismini duyar duymaz beni başka birine aktardı, bir süre telefonda gezdikten sonra en sonunda Altuğ Atalaya bağlandık. Kendisine Fatih Tekke der demez kendisi burada değil dedi, dedim ama ben görüşmek istiyorum, gülüştükten sonra sıkıntımı anlattım, kendisi bu olayın tahminince ocak dan önce kesinleşmeyeceğini, zenitinde bu işe evet demesi gerektiğini, Fatihin askerlik sorununu vs saydı bana. Bende ona hepsinin yanıtını verdim, son olarak paraya geldiğinde konu, Avrupa kanununu hatırlattım, orda da tıkandık, sonuç olarak bu iş Sadri Şenerde bitiyor gibi, bakalım bekleyip göreceğiz.

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bugün yapacak bir işim yok..herhalde 200 tane mail gönderirim
                    Aynen Katılıyorum..

Bu Arada Arkadaşlar Resim Gönderirken Özellikle Fatih'in Trabzonspor Formalı Resimlerini Seçebilirsiniz..
                    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Bu arada Altuğ bey, Fatih konusunun hiç gümdemde olmadığını, ama bizim baskımız ile gündeme geldiğini bunun da bizim ne kadar yönetim tarafından dinlendiğimizin göstergesi olduğunu söyledi

Yorum

• Tekke elden gidiyor!

Trabzonspor’da taraftar, yönetim ve çiçeği burnunda teknik direktör Şenol Güneş’in takımda görmek istediği Fatih Tekke elden kaçmak üzere !..

Halen Rusya’nın Zenit takımında forma giyen golcü futbolcuya, yine başka bir Trabzonlu Gökdeniz’in de oynadığı Rubin Kazan kancayı taktı !.. Rusya’da üst üste 2. kez şampiyon olan Rubin Kazan'da yöneticiler, Tekke'yi her gün arayarak kendisine teklif üstüne teklif yapıyor.

KULÜBÜYLE TEMASA GEÇİLMEDİ
                        Rusya’da lig bittiği için Trabzon’da olan ve 3-0 kazanılan Ankaragücümaçını izlemeye gelen Fatih Tekke’nin, karşılaşmadan sonra görüştüğü sportif direktör Ünal Karaman’a “Askerlik veya başka bir sıkıntı önemli değil. Beni gerçekten istiyorsanız seve seve yuvama dönmeye hazırım” demesine rağmen kafası karışmış durumda. Fatih’in kafasının karışmasının nedeni ise Ünal Karaman ile yaptığı görüşmelerin dışında Bordo-Mavili takımın henüz Zenit ile transfer konusunda temasa geçmemiş olması.

(HaberTürk)

yönetim uyuma !!! rubin bastırıyor bu konuyu ciddiye almak gerekir

"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Az önce Kulübü aradım, karşıma sekreter çıktı Fatih Tekke ile ilgili isteklerimi anlattım, beni Halkla ilişkiler uzmanına aktardı çok da dinlemeden, ordaki bayan Fatih ismini duyar duymaz beni başka birine aktardı, bir süre telefonda gezdikten sonra en sonunda Altuğ Atalaya bağlandık. Kendisine Fatih Tekke der demez kendisi burada değil dedi, dedim ama ben görüşmek istiyorum, gülüştükten sonra sıkıntımı anlattım, kendisi bu olayın tahminince ocak dan önce kesinleşmeyeceğini, zenitinde bu işe evet demesi gerektiğini, Fatihin askerlik sorununu vs saydı bana. Bende ona hepsinin yanıtını verdim, son olarak paraya geldiğinde konu, Avrupa kanununu hatırlattım, orda da tıkandık, sonuç olarak bu iş Sadri Şenerde bitiyor gibi, bakalım bekleyip göreceğiz.
                          Sağolasın Recep.
                          Umarım e-posta ve fakslarımızı sümenaltı etmezler.
                          Umarım Başkan'a gelen mesajların çokluğundan bahsederler

Yorum

• arkadaşlar ünal hocanın e-mail yok mu

Yorum

• Bizim forumdan beslenen medya , kulüp faks yağmuruna tutuldu diye bir haber yapar umarım yarın .

Yorum

• Mail adresi yazarmisiniz? Ve attiginiz mail icerigi nedir? Atin 1000 tane atmaya calisacagim.
                                1

Yorum

Çalışıyor...
                                X