Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak güngör_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sanki bunda biraz gerçeklik payı var gibi hocam he sana ne gibi bi koku geldi paylaş bizimle

Abicim ne yaşandığını sormadan önce bi dönüp arkaya bak istersen...
    61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
    RUHUNUZ YETER

Yorum

• Ünal Karaman gitmiş Rusya'ya
      Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Ünal Karaman ve bir yönetici gitmis görüsmek icin sanirim bu sefer bu is olacak

9 numara bekliyor fatih tekke amaaaaa sakin teofilo "TEOGOL" almasin 9 numarayi
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Recep başlıkta görünmüyorsun artık hayırdır?

Son gelişmelerden bir bilgin var mı?
          BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abicim ne yaşandığını sormadan önce bi dönüp arkaya bak istersen...

Kardeşim sen dedin ya ben anlarım diye benmi anlatamıyorum ben zaten arka sayfalardan geliyorum baktırma bana haybeye..

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              As Başkan söyledi : Ünal karaman ve 1 yönetici Rusyaya gitmiş

9 numrayı giyecek inşallah Kral: Gökhan'da gitti artık Kral bize çok yakın
              1.Belki doğrudur ben görmedim öyle bi haber.Açıkcası onca yaşanandan sonra bu haberler bana biraz rüya gibi geliyor...

2.Kural gereği bu sezon bitenen kadar 9 numarayı kimse giyemez.Ancak gelecek sezon.Bu konuda tam bilgim yok ama arkadaşlar kural bu şekilde diye yazıyorlardı...
              RUHUNUZ YETER

Yorum

• Gökhan Ünal resmen Fenerbahçe'de olmasından dolayı,

Fatih Tekke bugün ve yarın için Trabzonspor ile kesin olarak anlaşır.
                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                Real Madrid
                Manchester United
                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak güngör_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kardeşim sen dedin ya ben anlarım diye benmi anlatamıyorum ben zaten arka sayfalardan geliyorum baktırma bana haybeye..
                  Birbirimizi anlayamıyoruz sanırım.Ben yaşanan onca yalan dolandan sonra bu haberlere hemen inanmak umutlanmak istemiyorum...

Bunu demek istedim...
                  RUHUNUZ YETER

Yorum

• Forvet sayısı 4e çıkacak diyen yönetim.Gökhan Ünalı satınca gene 2ye düştü forvet sayısı.Hani nerde 4 forvet...Burak Yılmaz ve Murat Tosunu forvetten sayıyorsanız yazıklar olsun size...
                    Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gökhan Ünal resmen Fenerbahçe'de olmasından dolayı,

bence buna mecburuz...

Yorum

Serdar içimizde Gökhanı en çok sevenlerden biri sendin nedenir bilmiyorum kısaca takma kafana diyim...
                        RUHUNUZ YETER

Yorum

• Hiç Sanmıyorum Alacaklarını Ya.. Hayırlısı..
                          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

Bunun aksini düşünmek bile istemiyorum.

Gökhan'ı aldığın fiyatın yarısına Fenere vereceksin, karşılığında Burak'ı alacaksın. Burak kimdir yaa.

Bu yalnışı ancak Sultan Fatih Tekke unutturabilir. Fatih gelecek başka yolu yok.

*
                            BİZE HER YER TRABZON

Yorum

• Trabzonspor'un transfer etmek istediği golcü oyuncu Fatih Tekke, tatilini geçirdiği Trabzon'da gol şov yaptı.

Rusya'nın Zenit takımında forma giyen Fatih Tekke, Bordo-mavili formayla adeta şov yaptı.
                              Tatilini geçirmek için memleketi Trabzon'a gelen Bordo-mavili takımın eski golcüsü oynadığı halı saha maçında 4 gol atarak takımını galibiyete taşıdı.
                              Trabzon Kaşüstü Mevkii'nde bulunan Hatipoğlu Olimpik Spor Tesisleri'ndeki halı sahada, Fatih Tekke'nin yer aldığı Trabzonsporlu efsane futbolcular ile Trabzon Valisi Recep Kızılcık ve Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz'un da yer aldığı takımla özel maçta karşıya
                              geldi.
                              Trabzonsporlu efsane futbolcuların 5-4 kazandığı karşılaşmada Fatih Tekke, klasını göstererek fileleri tam 4 kez havalandırdı. Trabzon Valisi Recep Kızılcık ve Emniyet Müdürü Feridun Boz, karşılaşmada takımları adına birer gole imza attılar.

Maç sonrası Trabzon Valisi Kızılcık ve Emniyet Müdürü Boz, Milli oyuncu Fatih Tekke ile bir süre sohbet ederken, golcü oyuncu transferi hakkında ise konuşmadı.
                              RUHUNUZ YETER

Yorum

• Buyur hüseyin abi

Yorum

Çalışıyor...
                                X