Matrix abi salı ya da çarşamaba masaya oturulacak demişti sanırım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMatrix abi salı ya da çarşamaba masaya oturulacak demişti sanırım.
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlbatros,
yönetim almamak için her yolu denedi, bunu gördük, uydurulan hiçbir bahane 3 gün sürmedi, sezon sonunda her 3 günde bir yeni bahaneler çıktı, burdan bile anlayabilirsiniz bu işin kabahati kimdedir.
Kaptanın geçen seneden beri adamlığı, futbolculuğu kalmadı. Herşeye laf edildi. Bakın yönetim ilk bahansinde Fatihi kaça getireceğiz, bu adam 2 ye oynuyor bizden de aynısını isterse ne yapacağız dedi, sonra çıkıp biz az para verip onu mağdur etmek istemiyoruz dedi.
Arkadaşlar kaptan her şekilde gelmek istiyor, askerlik para pul hikaye.
neyse abi seninle konuşmak güzel ama benim şimdi çıkmam lazım.
kendine iyi bak.sen bize lazımsın.teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevre arası transfer süresi yaklaşık 1 ay değilmidir ?~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevre arası transfer süresi yaklaşık 1 ay değilmidir ?
Yorum
-
İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu söz kime birader?
not: Recep abi teşekkür ederim. aslında sen de haklısın dediklerinde. bu iş o kadar medyatik oldu ki artık Fatih'in her çıkan haberi yalanlaması gerçekten abes olacak. neyse abi kaptanımızla bir daha konuşursan bizden çok selam söyle. özlemle kendisini bekliyoruz.
Yorum
-
İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet 1 ay.İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet abi , yaklaşık 1 ay .
Zenit ile her konuda anlaşıp hatta ön protokol yapıp 15-20 gün daha yurt dışında gösterip transfer edemezmiyiz.
Bana mantıklı geliyor sizce ?Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Son ana kadar Şenol Güneş'i vazgeçirmek için çaba sarfedeceklerdir..
Eğer mecbur kalıp alırlarsa da,tıpkı diğer oyunculara yaptıkları gibi(Yattara,Song,Sylva,Egemen,Ersun,Broos vs.)gün yüzü göstermemeye çalışacaklardır..
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki Fatih Tekke'nin askerlik süresi için yurt dışında 15-20 gün daha kalması gerekiyor deniyor.
Zenit ile her konuda anlaşıp hatta ön protokol yapıp 15-20 gün daha yurt dışında gösterip transfer edemezmiyiz.
Bana mantıklı geliyor sizce ?
Yorum
-
Takvim gazetesinin ilginç iddiası. Takvim Gazetesi bu günki sayasında Fatih'in askerlik için gereken süreyi doldurduğu ve resmi yazıyı beklediğini yazdı. Aynı gazete resmi yazının gelmesiyle birlikte Fatih'in Trabzonspora imza atacağını da iddia etti
İŞTE TAKVİMİN HABERİ
3 Ağustos 2006'da Rusya'ya gidip Zenit ile sözleşme imzalayan Fatih Tekke, dövizli askerlik için yurt dışında geçirmesi gereken süreyi doldurdu. Askerlik yasasında yer alan "1095 gün yurt dışında bulunma" maddesini 1222 günle yerine getiren Fatih'in dövizli askerlik yapmasına bir engel olmadığı ortaya çıktı. Golcü oyuncunun, 5 bin122 euro karşılığında 21 gün süreyle silah altına girdikten sonra Trabzon'a imza atacağı öğrenildi.
Rusya'daki Türk konsolosluğundan bu ülkede bulunduğu günlerle ilgili bilgi alan Fatih Tekke'nin, konuyla ilgili resmi yazıyı beklediği kaydedildi. Fatih'in, Villarreal'den Beşiktaş'a gelen Nihat'ın izlediği yolu izleyeceği öğrenildi. Golcü oyuncu, Zenit ile olan sözleşmesini fesh etmeden askerlik görevini yerine getirecek ve Trabzon'a imza atacak. Konuyu yakından takip eden yönetim, Fatih ile önümüzdeki günlerde görüşecek.
basın ayrı diyor yönetim ayrı ama sonuç aynı
FATİH TEKKE YUVAYA DÖNEMK İSTİYORRRRR...61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9RUHUNUZ YETER
Yorum
-
Orhan Aydın
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih zaten ikna olmuş durumda . Önemli olan Zenit'in ikna olması .
Yorum
-
Fotomaç ile Takvim aynı kaynaklı gazeteler . İkiside ortak kullanmış haberi .
İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim Zeniti'in müdahil olması mümkün değil benim bildiğim.Olay yönetimin yine kıvırıp kıvırmamasında.
Yorum
-
Şenol Güneş Takviye İstedi
08 Aralık 2009 / 11:35
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ankaragücü maçı sonrası yönetime belli bölgelerde takviyeye ihtiyaç duyduklarını söyledi.
Takımdan gitmek isteyenler dışında kimseyi göndermeyi düşünmediğini söyleyen Güneş, "Trabzonspor'un geleceği aydınlıktır" dedi.
Trabzonspor'da üst üste alınan iki galibiyet sonrası moraller yerine geldi. Buna rağmen kendisini Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne kapayan ve henüz yakın arkadaşları da dahil olmak üzere birçok kişiyle görüşemeyen teknik direktör Şenol Güneş, devre arasında takımı daha da güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.
Ankaragücü galibiyeti sonrası yönetime takviyeye ihtiyaç duyduklarının mesajını veren ve isim belirlemek için sportif direktör Ünal Karaman'la sürekli görüşme halinde olan Güneş'in, takımdan gitmek istemeyen sporcuyu gönderme düşüncesinin bulunmadığı belirtildi.
Güneş'in özellikle Fatih Tekke'nin takıma katılması konusunda yönetime baskı yapabileceği belirtilirken, alternatif isimler üzerinde de durulduğu kaydedildi. Bu arada henüz yardımcılarını netleştirmeyen Güneş, bu konuda da yoğun bir arayış içerisinde. Bordo - mavili teknik adamın eski öğrencisi ve Trabzonspor'da gol krallığı yaşamış olan Şota'ya yardımcılık teklifi yaptığı ancak henüz net bir cevap alamadığı da vurgulandı. Güneş'in kaleci antrenörünün ise uzun yıllar Kocaelispor'un kalesini koruyan Alper Boğuşlu olması bekleniyor.
GÜNEŞ: "HEPİMİZİN TEK BEKLENTİSİ BAŞARI"
Bu arada Şenol Güneş, kulübün aylık dergisindeki ilk yazısında taraftarlara seslendi. Güneş, göreve başlarken imza töreninde gördüğü tablonun kendisini fazlasıyla duygulandırdığını belirterek, "Bordo - mavili camiayla tekrar buluşmanın tarifsiz heyecanı içindeyim. Burada hepimizin tek beklentisi başarı. Trabzonspor'u iyi temsil etmek, bunu gururla hayata geçirmek bizim açımızdan fazlasıyla önemli.
Türk spor kamuoyunun beklediği bütün işleri yapmak için Trabzonspor'dayım. Trabzonspor sıkıntılardan geçmiş olabilir ancak marka değeri büyük olan bir kulüptür. Dünya markası olması için hep birlikte el ele vermeliyiz. Eğer birbirimize karşı hoşgörülü olabilirsek uyumlu çalışma imkanı da bulabiliriz" dedi.
61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9RUHUNUZ YETER
Yorum
-
Orhan Aydın
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFotomaç ile Takvim aynı kaynaklı gazeteler . İkiside ortak kullanmış haberi .
İstenen bonservis verilirse tabi ki sorun çıkarmazlar . Ama pürüz de burda çıkıyor zaten ortaya , yönetim Zenit'in istediği bonservisi verecek mi ? Kaldı ki Zenit Fatih ile sözleşme uzatmak istiyor .
Yorum
Yorum