Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Murat Erdem, bu aralar pek anlaşamıyoruz baba ama Selçuğun açıklaması son derece olgun ve makul bence...Asıl forvetlerimiz yetersiz dese kızardım Selçuğa...

Başkan sahiden eskilerde yaşıyor...Manüplasyonu kolay zannediyor...İyi tarafından bakalım Şenol hoca'nın gelişi ile yöneticilerimiz susmuş görünüyor. Başkanı da idare edeceğiz artık. Ne yazık ki yaşlandıkça çocuklaşan bir başkanımız var.

Fatih konusunda gelecektir...Gelir gelir...Allah sakatlık vermesin
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• tekke için birşeyler yapmalıyız başkan yine bildiğini okuyor

Yorum

• Tokat'da ki hain saldırı ve toplumun bu konuda yaşadığı hassasiyet ile, hemen ertesi gün

Sadri beyin F.Tekke transferi hakkında konuşurken, yaptığı ''askerlik'' vurgusu, bir tesadüfdür değil mi ?

Bu kadar çakallaşmamışlardır değil mi ?

Yorum

• hayrettin hacısalihoğlu eğer fatih i ne yapıp edip bu takıma aldırmayacaksan sen de gideceksin bu açık ve net
          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• fatihi takımda istemiyen başkanı yöneticiyi istemiyorum bunlar şenol hocayıda yakacaklar yine bildiklerini yapıyorlar.

Yorum

• Fatih Tekke Gerçekleri
              09 Aralık 2009 / 10:02
              Askerliği sorun mu? Yönetimin bakış açısı ne? Zenit’in kararı ne olacak? Maddi sorun çıkar mı?

Trabzonspor’da taraftarların yeniden yuvaya dönmesini çok istediği Fatih Tekke, A.Aker’de Ankaragücü maçını izleyince, transfer için gündem yeniden hareketlendi. Önce Sportif Direktör Ünal Karaman’ın Fatih ile görüşüp transfer için resmen düğmeye basması, ardından Başkan Sadri Şener’in, “Askerlik sorunu yaşamıyorsa, Fatih’i transfer edeceğiz” açıklaması gündemi iyice ısıttı. İşte ‘medyatrabzon’ habercilik örneği ile Fatih Tekke için bilinmeyenleri açıklıyor.

Askerlik sorunu var mı?
              Fatih Tekke 3 yıldır Rusya’da. Gün olarak 1095 günü aştı ve 28 gün dövizli askerlik yapma hakkına sahip gibi görünüyor. Ancak mevzuattaki sıkıntı, Türkiye’ye döndüğü günlerin Rusya’da bulunduğu yaklaşık 1200 günden düşülüp düşülmemesi. Bu yönde dava yolu açık, ancak eğer Türkiye’ye döndüğü günler toplam günden düşülürse süreyi dolduramıyor. Mevzuattaki durum bu ama Fatih Tekke, Ünal Karaman ile görüşmesinde, “Askerlik sorunu benim sorunum. Zaten beni askerlikten kaçar gibi gösterilmem canımı acıtıyor. Böyle bir şey yok. Eğer dövizli askerlik hakkı kazanmışsam, yaparım. Yoksa gider uzun dönemde yaparım, bu benim vatani görevim. Bu transferime engel değil. Bunun gündemde olması ve tutulmasından rahatsız oluyorum” demesi yönetime açık mesaj göndermesi anlamı taşıyordu.

Yönetimin bakış açısı ne?
              Yönetimde hala Fatih Tekke’nin dönmesine sıcak bakmayan yöneticiler ‘A takım kadrosunda’ yoğunlukta, Başkan Sadri Şener ise çekimser ve kararı Şenol Güneş’e bırakıyor. İşte yönetimdeki bu tablo devamlı askerliğin gündemde tutulması ile alınamazsa doğacak sıkıntıyı engellemek için bir koz olarak kullanılıyor. Fatih Tekke’de bundan rahatsız. Sezon başındaki gibi ‘istedik ama olmadı’ havasında Fatih topun kendisine atılması canını fazlasıyla sıktığını yakın çevresine aktarıyor.

Zenit’in durumu ve maddi durum
              Sezon başında Fatih Tekke’ye Trabzonspor, 650 bin EURO yani yıllık 1.2 trilyondan 2 yıllık anlaşma teklif etti. Ancak Fatih, yıllık 1.8 milyon EURO alan Yattara’yı örnek göstererek, “Zaten bonservisim en fazla 1 ila 1.5 milyon EURO arası. Eğer siz takımda en yüksek alan oyuncuya yakın bir rakam önerirseniz, Zenit’ten yıllık 2 milyon EURO almama rağmen imzayı atarım” diyerek, rakamın kendisi için istenmiyor gibi hava estirildiğini ima etti. Yönetimde, “Gerek Fatih’in maddi zarar etmemesi gerekse de kulübün bonservis sıkıntı nedeniyle problem yaşayabileceği için transferden vazgeçtik” açıklaması ile sezon başı transferi kapattı. Ama yönetim ardından Gabriç’i 2.5 milyon EURO bonservis ile transfer edince, sorun parada olmadığı yönünde kuşkular arttı. Şimdi Yattara’nın aldığı ücrete bakılırsa teklifin yükseleceği biliniyor. Fatih yıllık 2 milyon EURO aldığı Zenit, önümüzdeki günlerde yıllık teklifini 2.6 milyon EURO çıkartıp, sözleşmesini 2 yıl daha uzatmayı isteyecek. Ancak Fatih Trabzonspor’a, Yattara’nın çok altında olmayan bir ücrete imza atacağını yönetime iletti. Bu rakamın Gökhan Ünal’ın aldığı 1.3 milyon EURO olduğu konuşuluyor. Fatih bununla birlikte Trabzonspor’a gelmek için Zenit’e sözleşmesini uzatmayarak, kendisini satmaya zorlayacak. Bu da 2 milyon EURO’ya serbest kalacak olan Fatih’in 1 ila 1.5 milyon EURO transfer edilebileceği toplam yıllık maliyetin Gökhan Ünal’ın 4’te birine eşdeğer olacağı belirtildi. İşte ‘medyatrabzon’ farkıyla Fatih Tekke gerçekleri böyle. İşte Trabzon’daki Fatih’in dönüşü için Trabzonspor’un transfere yoğunlaşmasıyla ‘mutlu son’ yakın gibi. Bekleyip göreceğiz.

Ağzı olan konuşuyor buda medyatrabzon haberi ben böyle iş görmedim tam yalan rüzgarı ya bu noktadan sonra RECEP GELDİ DEMEDEN inanmam
              ne diyim taraftarı keriz yerine koyup alay geçen yönetimin bundan sonra hiçbirdediği beni bağlamaz takiii iş icraata dökülene kadar...
              61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
              RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Murat Erdem, bu aralar pek anlaşamıyoruz baba ama Selçuğun açıklaması son derece olgun ve makul bence...Asıl forvetlerimiz yetersiz dese kızardım Selçuğa...

Başkan sahiden eskilerde yaşıyor...Manüplasyonu kolay zannediyor...İyi tarafından bakalım Şenol hoca'nın gelişi ile yöneticilerimiz susmuş görünüyor. Başkanı da idare edeceğiz artık. Ne yazık ki yaşlandıkça çocuklaşan bir başkanımız var.

Fatih konusunda gelecektir...Gelir gelir...Allah sakatlık vermesin
                Senden böyle mesajlar geldikçe korkuyorum
                Hani diyorsun ya öngörülerim tutmuyor diye..
                Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Fatih'i almıyorlarsa , Luca Toni ile fotoğraf çektirsinler.

Fatih konusu , BMN'nin yarısını senarist , kalan yarısını düşünür yaptı...
                  O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• Yine kastınız durduk yere, Şenol Güneş varken seve seve alacaklar Fatih'i niye telaş yaptınız anlamadım...

Şenol Hoca ezbere mi geldi sanıyorsunuz?
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• MedyaTrabzon un yalan haber yapmadığı ender konulardan biri Fatih konusu
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• benim anlamadığım ne var biliyor musunuz?

ankaragücü maçında bütün taraftarlar el salla el salla fatih tekke el salla diyor ve fatihin bulunduğu yer sadri şenerin bulunduğu tribünün hemen yanındaki mekan ve maçtan sonra başkana soruyorlar fatih tekke maçtaydı ne düşünüyorsunuz diye adam da maçta mıydı bilmiyordum gibisinden bişey söyledi diye hatırlıyorum

eğer maçta olmasa niye taraftar el salla desin bu bir
                        ikincisi hiç mi sağ tarafına bakmadı başkan acaba, hadi bakmadı diyelim el salla dediklerinde hiç mi merak etmedi fatihin ne yapacağını

bilmiyorum başkan yanlış yapıyorsun

taraftar olarak ne yapmamız lazım bu konuda bişeyler düşünmeliyiz ben fikrimi söyledim organize bir biçimde 10 binlerce insanımız toplanırsa yürüyüş yapıp bütün tv ler bunu gösterirse en azından makul bir konuşma yapılır diye düşünüyorum alacaz veya almayacaz ısrar etmeyin diye
                        "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Çıldırazaaam..
                          Özkan SÜMER

Yorum

• ne başkan ne de yönetim faithi hiç izlememiş..bırak zenit formasıyla trabzonspor formasıyla bile izledikleri mechul....eğer fatih yabancı olsa ya da terim tavsi etseydi milyon eurolar saçılırdı...böyle bir adamı almamak trabzonspora trabzona türkiye ye ihanettir...
                            Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tokat'da ki hain saldırı ve toplumun bu konuda yaşadığı hassasiyet ile, hemen ertesi gün

Sadri beyin F.Tekke transferi hakkında konuşurken, yaptığı ''askerlik'' vurgusu, bir tesadüfdür değil mi ?

Bu kadar çakallaşmamışlardır değil mi ?
                              Bunu düşünerek söylediğine inanmıyorum..
                              OSCAR CARDOZO

Yorum

• Fatih in rubin e gitmek isteyecegini sanmiyorum.

Cünkü fatih belli ki rusya da mutlu degil.

Yani st. petersburg da olsa,tataristan da olsa fatih i acmaz artik.

Fatih yuvaya dönmek istiyor ve her haliyle bunu belli ediyor.

Sorun bence bizim yönetimde,halen daha isi yokusa sürüyorlar.

Yönetim istese yarin fatih tekke ile önanlasma imzalanir....
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Yükleniyor...
                                X