Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fanatik haberleri bizden alıyor galiba
    Yerel medyadan sonra , İstanbul'da bizden geçiniyor Recep abi .

Yorum

• ben ümidi kestim arkadaş.kafam bozuldu matrix pazartesi yada salı yönetim tekkeyle görüşücek dedi heveslendim bu sefer oldu galia dedim 2-3 gündür takip ediyorum çıkmış bir askerlik bahanesi bu ne

Yorum

• Fotomaç , heycanlandırdı beni .

Yorum

• Arkadaşlar, Yönetimin Fatih ile görüşmesini bir adım olarak görmeyin, istediği her an görüşür yönetim, yeter ki istesin, gerçekten istesin, milleti kandırmak için değil de, almak için.

İnanın konuşma en fazla 15 dakika sürer, kaptan elini uzatır ve bu iş biter.

Yorum

• Ah yönetim ah ..

Yorum

• Güneş'in özellikle Fatih Tekke'nin takıma katılması konusunda yönetime baskı yapabileceği belirtilirken ,

Bizim en büyük kozumuz Şenol Hoca . Oda olmasa alacakları yok zaten .

Yorum

• Bu arada Fatih Tekke ile önceki akşam Sportif Direktör Ünal Karaman’ın görüştüğü transfer için resmi girişimlerin böylece başladığı belirtilirken, istenmesi halinde askerlik konusunda gereken fedekarlığı yapacağını tecrübeli oyuncunun Karaman’a aktardığı belirtildi.

Yavaş yavaş kaynıyor ortalık .

Yorum

• Henry yazarken kaynak göster bakalım da bilelim kim ne yazıyor, inanılacak birşey mi bilelim bizde...

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Henry yazarken kaynak göster bakalım da bilelim kim ne yazıyor, inanılacak birşey mi bilelim bizde...
                    Doğan Haber Ajansı kaynaklı abi haberler .

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      neyi tartışıyoruz alkan61 in dediği gibi askerlik sorunu olan adam sene başında 10 dkda teklifi kabul edermı.saçma sapan konuşmayın yönetimin kıvırması işte anlayın artık almayacaklar bu kesinleşti
                      bu söz kime birader?

not: Recep abi teşekkür ederim. aslında sen de haklısın dediklerinde. bu iş o kadar medyatik oldu ki artık Fatih'in her çıkan haberi yalanlaması gerçekten abes olacak. neyse abi kaptanımızla bir daha konuşursan bizden çok selam söyle. özlemle kendisini bekliyoruz.
                      teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• Sezon başında Fatih'in askerliği sorun etmediği doğrudur, o zaman yönetim Fatih kadar istekli olsaydı Fatih şuan Trabzonspor forması altında müacadele ediyor olacaktı.

Ancak şimdi durum faklı.
                        Adamın askerlik için 15-20 gün daha yurt dışında kalması gerekiyorsa bundan faydalanmak istemesi en doğal hakkıdır.

Ayrıca burda Fatih'in askerliği sorun etmediği tarzından yorum yapan arkadaşlar var.
                        Kusura bakmayın ben Fatih'in gözlerimle gördüğüm, kulaklarımla duyduğum bu açıklamalarına inanırım.
                        Fatih'in ''Konsolosluktan günleri saydıracağız, eğer dolmamışsa Türkiyeye dönmem ağustos ayını bulabilir'' diye açıklamasını izleyen olmadı mı?

Dediğim gibi yasalar gereği bu hakkından faydalanmasını kimse eleştiremez.

Dileğim, er ya da geç Fatih'i tekrar bordomavili forma altında Anvi Aker de görmektir.

Yorum

• sorun nasıl oluyorsa hep Fatihte oluyor yönetimin gözünde, kendileri sütten çıkmış ak kaşık sanki gülerim ağlancak hallerine bukadar yan çizmek adamın bünyesine zarar herşeyden önce kıvırmaktan bel fıtığı olacaklar sonunda...
                          61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                          RUHUNUZ YETER

Yorum

• Albatros,

yönetim almamak için her yolu denedi, bunu gördük, uydurulan hiçbir bahane 3 gün sürmedi, sezon sonunda her 3 günde bir yeni bahaneler çıktı, burdan bile anlayabilirsiniz bu işin kabahati kimdedir.

Kaptanın geçen seneden beri adamlığı, futbolculuğu kalmadı. Herşeye laf edildi. Bakın yönetim ilk bahansinde Fatihi kaça getireceğiz, bu adam 2 ye oynuyor bizden de aynısını isterse ne yapacağız dedi, sonra çıkıp biz az para verip onu mağdur etmek istemiyoruz dedi.

Arkadaşlar kaptan her şekilde gelmek istiyor, askerlik para pul hikaye.

Yorum

• Fatih gelirse Şenol Güneş'in baskısı sayesinde gelir .

Yorum

• İlk olarak 61_dnc_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sezon başında Fatih'in askerliği sorun etmediği doğrudur, o zaman yönetim Fatih kadar istekli olsaydı Fatih şuan Trabzonspor forması altında müacadele ediyor olacaktı.

Ancak şimdi durum faklı.
                                Adamın askerlik için 15-20 gün daha yurt dışında kalması gerekiyorsa bundan faydalanmak istemesi en doğal hakkıdır.

Ayrıca burda Fatih'in askerliği sorun etmediği tarzından yorum yapan arkadaşlar var.
                                Kusura bakmayın ben Fatih'in gözlerimle gördüğüm, kulaklarımla duyduğum bu açıklamalarına inanırım.
                                Fatih'in ''Konsolosluktan günleri saydıracağız, eğer dolmamışsa Türkiyeye dönmem ağustos ayını bulabilir'' diye açıklamasını izleyen olmadı mı?

Dediğim gibi yasalar gereği bu hakkından faydalanmasını kimse eleştiremez.

Dileğim, er ya da geç Fatih'i tekrar bordomavili forma altında Anvi Aker de görmektir.
                                Ben bu programı seyretmedim, benim de söylediklerim bizzat arada aracı olmadan, kulaklarım ile duyduklarımdır. Kaldı ki Fatihin o söylenen günü doldurması 10-15 günlük bir olay değil, sanırım 2-3 ay arası birşeye takabul ediyor. Fatih ise o formayı bir an önce giymek istiyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X