Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ozaman söyle yapsak. mesela gelsin bizde oynasin ama oturumunu falan hala rusyada bulundursun

Vallahi böyle bir şey olsa bu ülkede milyonlarca kişi kendisini en az bir 3. dünya ülkesinde yaşıyormuş gibi gösterme yolunu bulup 21 gün askerlik yapardı.
    Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak Serhat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çok merak ediyorum ...

Fatih çıkıpta ben askerliği dert etmiyorum sözünü üstüne basa basa söyleyerek mesaj gönderirse bu sefer ne olacak ve acaba ne tür bir bahane üretecekler?

Bunların alacağı yok arkadaş ama bahane üretmede üstlerinede yok !
      Şehri bukadar Şenol Güneşte bile bir araya getiremediniz ... Ama olanlar ortada ... Sırf bu bütünlük için bile TEKKE'nin maliyeti düşünülmeksizin alınır, askerliğini öyle yada böyle yapabilirsin diye ikna edilmeye çalışılması gerekken, bakıyorumda tam tersi...

Yok efendim Askerliği var, kazancından kaybedecek, Yaşlı, Temposuz, güçsüz, Paragöz felan filan ... Yeter be... Gideceğiniz yok nasılsa; yapışıp kaldınız o koltukta...

Sırf şu ikileminiz ve bahane üretmeniz yüzünden takım taraftar camia herşey bölünüyor... Ne körsünüz yaa... bir noktayı koyun ... ama Dikkat edin o NOKTA'nın altında ezilmeyin... Takımı veya Şehri havaya sokacak bir Şenol daha yok ... Unutmayın

Bari çıkın ADAM GİBİ ALMIYORUZ ve ALMAYACAĞIZ DİYİN VE ARKASINDA DURUN ! BAHANE ÜRETMEYİN ARTIK YETER !!!

fatik tekke askerligi sorun etmiyorsa bile, yonetim edebilir. cunku bir donem boyunca fatih tekke futbol oynamayacak demektir bu. tabii bunu bir ihtimal olarak soyluyorum. yaniliyor da olabilirim.

sahsi fikrim fatik tekke'nin her sekilde trabzonspor'a donmesi. malzemeci olsa bile raziyim. su bakislar herseyi anlatiyor cunku.
      "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• bu adam bize sart...
        Fatih tekke gelirse kadro tamamlanir...
        Fatih SUltan Tekke TRABZONSPORUN SANA IHTIYACI VAR...
        Dön yuvana SENOL HOCA GIBI...
        İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
        Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
        FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• Fatih Tekke, bir oyuncudan, bir kaptandan bir adamdan daha fazlası, yıllarca kendisine yapılan sürgün hayatından sonra bile Trabzonspor'a dönebilecek kadar Trabzonsporlu, 3-0 lık mağlubiyette bile ellerini sıkarak bu iş bitmedi diye bağırabilecek kadar hırslı, kaçırdığı gol sonrası Hamiden yediği fırçaya küsmeyip hırs yapabilecek kadar renklere aşık bir isim, bundan önceki yönetimde 1 milyona yakın parasını bırakabilecek kadar bordo mavi bir kalp.

Bu sayfaya pek yazmamaya çalışıyorum, çünkü bazen kendi fikirlerim bile acaba birşey mi duydu konusuna gidiyor, kaptan Türkiyeye döndükten sonra görümedim kendisi ile, ama şöyle mantığım çerçevesinde konuşmak gerekirse, sezon sonu o kadar oyalamadan sonra kaptan ile Trabzonspor yönetimi Fatih'in kayınpederinin evinde sadece 10 dakika da maddi konularda anlaştılar, kaptan bütün sezon gelmek istediğini yeniledi.

Bu durumda karşımıza çıkan birkaç yol var,

- Ya Fatih doğruyu söylüyor, yönetim almamak için yol arıyor,

- Fatih askerlik için gelmek istemiyor, yani taraftara başka, yönetime başka oynuyor,

- Fatih bu ikili oyununa yönetimi de alet ediyor.

Yönetim kendisini Fatih Tekke transferi için asla zora sokmak istemediğine göre ben şahsi olarak bu transferin başka odaklarca tıkandığını düşünüyorum, hatta eminimde.

Askerlik konusunda net bir bilgim yok, sadece fikir yürütüyorum ve askerlik sorunu olan bir insan sadece 10 dakika da bir ev odasında yöneticiler ile anlaşmaz, anlaşamaz.

Kaldı ki dikkat edilirse tüm bahaneler bir şekilde bizler tarafından çürütüldükten sonra askerlik sorunları hemen üretildi, hemen birileri karşımıza çıkıp Fatih'in askerlik sorunu var demeye başladı, ben inanıyrum ki bu bahane hem bizim hem kaptanın son sınavı, eğer bu da atlatılabilirse kaptan bu formayı giyecek gibime geliyor.

Saygılar;

Yorum

• Trabzonspor'a Fatih Tekke müjdesi

Bordo-mavili ekip, Şenol Güneş'ten sonra bir başka evladı Fatih Tekke'ye de kavuşmak üzere. Dövizle askerlik yapma hakkını kazanan yıldız futbolcu, 21 gün süreyle silah altına alındıktan sonra Trabzonspor'la sözleşme imzalayacak.

Gel teskere!

Yurt dışında 1095 günlük süreyi dolduran Fatih, şimdi Trabzonspor'a imza atmak için şafak saymaya başladı.

3 Ağustos 2006'da Rusya'ya gidip Zenit ile sözleşme imzalayan Fatih Tekke, dövizli askerlik için yurt dışında geçirmesi gereken süreyi doldurdu. Askerlik yasasında yer alan "1095 gün yurt dışında bulunma" maddesini 1222 günle yerine getiren Fatih'in dövizli askerlik yapmasına bir engel olmadığı ortaya çıktı. Golcü oyuncunun, 5 bin 122 euro karşılığında 21 gün süreyle silah altına girdikten sonra Trabzon'a imza atacağı öğrenildi.

NİHAT'I ÖRNEK ALACAK
            Rusya'daki
            Türk konsolosluğundan bu ülkede bulunduğu günlerle ilgili bilgi alan Fatih Tekke'nin, konuyla ilgili resmi yazıyı beklediği kaydedildi. Fatih'in, Villarreal'den Beşiktaş'a gelen Nihat'ın izlediği yolu izleyeceği öğrenildi. Golcü oyuncu, Zenit ile olan sözleşmesini fesh etmeden askerlik görevini yerine getirecek ve Trabzon'a imza atacak. Konuyu yakından takip eden yönetim, Fatih ile önümüzdeki günlerde görüşecek.

Buda bir başka görüş FOTOMAÇ...
            61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
            RUHUNUZ YETER

Yorum

• fOTOMAÇ olunca pek güvenemiyor insan ama bu haberler insanın içini ferahlatıyor şu iş bi netleşsin artık ya nedir nasıl iştir biri açıklasın resmi olarak orda durduğu kaçgün nekadar daha gereklidir nedir ne değildir, biliyorum eminim Fatih askerliği sorun etmiyordur ama başkanın içi rahatlasın diye bu iş artık netleşsin...
              RUHUNUZ YETER

Yorum

• hadi bakalim burdan yak:

Eski kaptanı Fatih Tekke’yi geri dönürmek isteyen Trabzon mevzuata takıldı.

Tekke’nin askerliğini bedelli yapabilmesi için yurt dışında çalıştığı sürenin 1095 gün olması ve askerliği sırasında çalışıyor görünmesi gerekiyor. Golcü, Trabzon’a ara transferin son günü 1 Şubat 2010’da imza atsa bile süre 1065 gün olacak. Bu yüzden dönmeye sıcak bakmayan Fatih “Zenit ile Ağustos’a kadar sözleşmem var. Süreyi tamamlamak istiyorum. Ama Zenit beni nereye yollarsa oraya giderim” dedi. Ligin bittiği Rusya’da Zenit takımın başına yeni bir teknik adam getirecek ve yeni hoca Fatih’i istemezse, Trabzonspor’a gün doğacak.

Trabzonspor’dan Mucha’ya kanca

Tony Sylva’dan memnun olmayan, Tolga Zengin’i de yetersiz bulan Trabzonspor, Jan Mucha’yı bitirmek üzere. Bordo-Mavililer’in Slovak file bekçisi için, eldiven giydiği Legia Varşova ile anlaşmaya çok yakın olduğu bildirildi. Trabzonspor’un, Mucha’nın bonservesi için Polonya ekibiyle 1.5 milyon euroya el sıkıştığı ifade edildi. Slovakya Milli Takımı’nın da kalesini koruyan 27 yaşında ve 1.89 boyundaki Mucha ile de yıllık 750 bin euroya anlaşma sağlandığı vurgulandı. Slovak file bekçisinin Ocak’ta kadroya katılması bekleniyor.

Karaman, Denizli gibi

Sportif Direktör Ünal Karaman, Beşiktaş’ın hocası Mustafa Denizli’nin geçen yılki “26. hafta” tahminine benzer bir açıklama yaptı. Karaman, “Ligin 25 ile 26. haftaları bizim için çok farklı olabilir. O haftalarda hep beraber zirvenin tam ortasında olan bir Trabzonspor izleyeceğiz. Şenol Güneş’in gelmesi takıma olumlu yansıdı” dedi.

Şener: Potaya girdik

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, üç büyüklerin haftayı kayıpla kapatmasına sevindi. Şener “Aldığımız galibiyetler ve rakiplerin puan kayıpları, şampiyonluk yolunda yeni bir yola girdiğimizin işareti. 2 haftada 13 puanlık farkı 7’ye indirdik. Denizli ve Fener maçlarımız var. İkisini de kazanırsak şansımız artabilir” dedi.

Haber, Haberler Türkiye ve Dünyadan en son haber gelişmelerini anı anına takip edebilirsiniz. Flaş haberler, dünyadan son dakika haberleri, en güncel spor, siyaset, magazin, ekonomi , Hava Durumu, İl İl Namaz Vakitleri, TV Rehberi, yerel haber, köşe yazarları, gazete manşetleri Türkiye'nin en iyi ve güncel haber sitesi star.com.tr'de
                "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• Transferin son günü bitime bir 2saat kala bizim yönetimin aklı başına gelir ve FATİH TEKKEYİ almaya çalışırlar kesin.
                  Burda Ünalın konumu bence belirleyici olacak taraftara verdiği sözü tutacakmı tutmayacakmı görecez.Son gün alamadıklarında bu iş devre arası olur diyen ben değildim kendisiydi şimdi çıkıp bi kelime etmiyor açıkçası ayıp ediyor gözümüzdeki o kaptan Ünal profilini fena çizdiriyor Brosu göndermedeki üstün kabiliyetini Tekkeyi getirme konususndada bekliyoruz kendisinden...
                  RUHUNUZ YETER

Yorum

• Her kafadan bir ses çıkıyor arkadaş.
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Fatih lütfen çıkıp bi açıklama yap benim askerlik sorunum yok de Trabzonspor'a dömek istiyorum de ondan sonra sana yapıcak bişey kalmıyor zaten bakalım yönetim ne yapar ondan sonra..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Fatih Tekke'nin neden böyle bir açıklama yapma zorunluluğu var.

Bence çok gereksiz bir açıklama olur, bu adam ben gelmek istiyorum demiş, şimdi aldığı paranın yarısına kabul demiş, kulübünün mukavele teklifine hayır demiş, kulüp ile son günde 10 dakikada anlaşmış, ama bize yetmiyor değil mi ? illa her dedikoduyu çıkıp yalanlamalı, yahu yaş, performans, bonservis, adamlık, kendi ücreti, neler çıktı geçen senedir, adamlar almamak için onu düşünüyoruz, zarar etsin istemiyoruz bile dediler.

Askerlik bitsin başka bahane gelir, merak etmeyin, bunun sonu yok.

Yorum

• Askerlik konusunda sizi ne kadar aydınlatır bilemem arkadaşlar,

- Fatih Tekke 4 yıllık spor akademisi mezunu, her halükarda 5,5 ay kısa dönem askerlik yapıyor, gün sayısı falan umrunda değil, Trabzonspor için 5 ay askerlik yaparım diyor, zaten şimdi dönmesi halinde 38 yaşına kadar askerliğini tecil ettirebiliyor.

Askerlik konusunda Fatih'in gram sıkıntısı bulunmamakta, top tamamen yönetimde, geçen sene uygulanan ayak oyunları bu sene de askerlik mevzusu için devam ediyor, bu konuda basın ile ortaklaşa uyutuluyoruz.
                          En son Recep Alkan tarafından düzenlendi; 08.12.2009, 10:57.

Yorum

• Fatih devre arasında gelse ve kalan süreyi 3 sene sonra falan tamamlayabilir mi ? Yani mesela 80 günü kaldı. 3 yıl sonra yarım sezonluğuna düşük bi ligde oynasa.. (mesela tümer gibi yunanistanın vasat bi takımında) Bu şekilde 1090 gün tamamlanılabilir mi ? Geçenlerde ligtv de tunç kayacı'dan duymuştum
                            33# DRAGO GABRIC
                            61# IBRAHIMA YATTARA #11
                            13# Steve Nash
                            10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Askerlik konusunda sizi ne kadar aydınlatır bilemem arkadaşlar,

- Fatih Tekke 4 yıllık spor akademisi mezunu, her halükarda 5,5 ay kısa dönem askerlik yapıyor, gün sayısı falan umrunda değil, Trabzonspor için 5 ay askerlik yaparım diyor, zaten şimdi dönmesi halinde 38 yaşına kadar askerliğini tecil ettirebiliyor.

Askerlik konusunda Fatih'in gram sıkıntısı bulunmamakta, top tamamen yönetimde, geçen sene uygulanan ayak oyunları bu sene de askerlik mevzusu için devam ediyor, bu konuda basın ile ortaklaşa uyutuluyoruz.
                              o zaman tumer neden gitti, 38 yasinda 5.5 ay yapardi? 5.5 ay istemedigi icin mi gitti larissa'ya?
                              En son Metin Ural tarafından düzenlendi; 08.12.2009, 11:11.

Yorum

• Metin ya sen ya ben anlamadık durumu.

Ben diyorum ki, kaptan bugün Türkiyeye gelse, transfer olsa, 38 yaşına kadar askerliği tecil ettirme hakkına sahip, bu yaşından sonra da 4 yıllık üniversite mezunu olduğu için, en fazla 5 ay askerlik yapar. Daha fazlası yok. Zaten kendisi de Trabzonspor için 5 ay askerlik yaparım diyor.

Yani ortada sorun falan yok yönetimin davranışını saymazsak...

Yorum

Yükleniyor...
                                X