Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Metin ya sen ya ben anlamadık durumu.

Ben diyorum ki, kaptan bugün Türkiyeye gelse, transfer olsa, 38 yaşına kadar askerliği tecil ettirme hakkına sahip, bu yaşından sonra da 4 yıllık üniversite mezunu olduğu için, en fazla 5 ay askerlik yapar. Daha fazlası yok. Zaten kendisi de Trabzonspor için 5 ay askerlik yaparım diyor.

Yani ortada sorun falan yok yönetimin davranışını saymazsak...
    Abi inşallah transfer konusunda bir sorun çıkarmaz yönetim.

Yorum

Metin ya sen ya ben anlamadık durumu.

Ben diyorum ki, kaptan bugün Türkiyeye gelse, transfer olsa, 38 yaşına kadar askerliği tecil ettirme hakkına sahip, bu yaşından sonra da 4 yıllık üniversite mezunu olduğu için, en fazla 5 ay askerlik yapar. Daha fazlası yok. Zaten kendisi de Trabzonspor için 5 ay askerlik yaparım diyor.

Yani ortada sorun falan yok yönetimin davranışını saymazsak...
      anladim sanirsam. bu yeni duzenlemeden dolayi bu 38 yas hakkina sahip. peki tumer neden askerlik icin gitti deniliyor? 21 gun yapmak icin mi?
      "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• evet yönetim kıvırmaya devam ediyor bu sefer yemez ama
        -geçen sene yaşlı sorunlu paragöz oldu
        -bu senede askerlik
        anladım ben anladım fatih tekke alınmayacak

Yorum

• Tümer konusunda bir fikrim yok, iki şık var;

- Tümer ya üniversite mezunu değil,
          - Yada Fatih kadar takım renk sevgisi yok.

Yorum

• İlk olarak metinU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            o zaman tumer neden gitti, 38 yasinda 5.5 ay yapardi? 5.5 ay istemedigi icin mi gitti larissa'ya?
            tümer gibi adamlara askerde geçircekleri 1gün bile çok gelir bu yüzden gitti hem tümer bildiğim kadarıyla akedemi falanda okumuş deil gitmeseydi 15 ay yapacaktı ancak Fatih öyle deil her halükarda yapacağı 5.5 ay spor akedemisi mezunu onuda ordu milli takımında antrenör olarak yapar spor akedemesi okuduğu ve milli sporcu olduğu için...
            Tekrar diyorum sapla samanı karıştırmayın Tümerin gitme sebepleri sadece askerlikte deil kulüplede sorunluydu yunanlılarda ona kucak açtı....
            61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
            RUHUNUZ YETER

Yorum

Fatih Tekke'nin neden böyle bir açıklama yapma zorunluluğu var.

Bence çok gereksiz bir açıklama olur, bu adam ben gelmek istiyorum demiş, şimdi aldığı paranın yarısına kabul demiş, kulübünün mukavele teklifine hayır demiş, kulüp ile son günde 10 dakikada anlaşmış, ama bize yetmiyor değil mi ? illa her dedikoduyu çıkıp yalanlamalı, yahu yaş, performans, bonservis, adamlık, kendi ücreti, neler çıktı geçen senedir, adamlar almamak için onu düşünüyoruz, zarar etsin istemiyoruz bile dediler.

Askerlik bitsin başka bahane gelir, merak etmeyin, bunun sonu yok.
              abi bence zorunluluk olarak değil ama yapması daha yerinde olacak bir davranış bu. ben başkanı severim ama doğruyu daha çok severim. madem başkanın böyle bir açıklaması var, askerlik meselesi sorun diyor. Fatih abi de çıksın desin yok öyle birşey. gerekirse başkan zor durumda kalacaksa da kalsın. Fatih bunu açıklasın diyorum çünkü şu senin bildiğin şeylerin çoğunu halk bilmiyor emin ol. sen Fatih abiyle bire bir konuşabiliyorsun bu yüzden içimizde en fazla bilgi sahibi olan sensin bu konuda. biz de senin anlattıklarınla haberdar oluyoruz genellikle. ama daha büyük bir kısmın hiçbirşeyden haberi yok. çoğunluk için tek kaynak medya o bakımdan.bu yüzden Fatih'in birinci ağızdan açıklama yapması çok kişiyi aydınlatacaktır.
              teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• neyi tartışıyoruz alkan61 in dediği gibi askerlik sorunu olan adam sene başında 10 dkda teklifi kabul edermı.saçma sapan konuşmayın yönetimin kıvırması işte anlayın artık almayacaklar bu kesinleşti

Yorum

• Recep gözünü seveyim ara kaptanı arada bitsin bu zulüm herkes rahatlasın ya nedir bu işin aslı astarı başkan bişey diyor ama haliyle başta ben kimse inanmak istemiyor bide kaptana sor bakalım o ne diyor bu gün işi belli olmamışmı hala hesalatma muhabbeti ne oldu birde bizden kendisine selam ve sevgilerimizi ilet...
                  RUHUNUZ YETER

Yorum

• Sadri Şener'in başrolde olduğu , yalanlarla dolu dramatik bir komedi filmi izliyoruz . Yazıklar olsun .

Yorum

• Albatros;

Kardeşim, haklı olduğun yanlar var, ama yeter da, adam hakkındaki tüm dedikodulara cevap verdi, herşeyi söyledi, sen ömrü hayatında adı profesyonel olan bir sporcunun konu milli takım olsa bile Fatih'in bu konuda gösterdiği duygusallığı, basireti, tutarlılığı gösterdiğini gördün mü kardeşim.

Nihat, Hakan Şükür, Tuncay, Tugay vs vs vs. hangisi geri takımlarına dönmek için bu kadar uğraş verdi, ben buna karşıyım, Fatih'in saçma sapan aslı astarı olmayan konular yüzünden ayağa düşürülmesini bir taraftar olarak istemiyorum.

Bir ara menejerine bile suç atıldı, sizce hakkında bu kadar konuşulan bir adam (menejer) çıkıp tek kelime anlatmaz mı? söylemez m? Kendini savunmaz mı ? Zan altında kalmaktan kendini korumak istemez mi ?

Yahu anlayın artık, Fatih tarafında tek kuruşluk olumsuzluk yok, Fatihe hayde desinler kaptan yarın kampta, suçlu arıyorsanız başka yerde o kişiler.

Yorum

• Yönetim istesin , yeter !

Ankaragücü mücadelesinde yine adı anıldı, tribünler ismini bağırdı. Ama bu kez ne kaçırılan gollerden sonra yaşandı bu sahneler ne de Fatih Tekke’nin Rusya’da gol üzerine gol attığı dönemlerde. Ligi biten yıldız oyuncu her zaman olduğu gibi soluğu Trabzon’da aldı ve Ankaragücü maçını izlemek için de Avni Aker’e koştu. Önceleri arka saflarda izliyordu maçı ama kendisini TV’de görenler stattakileri aradı, sonra da o tezahürat başladı: Fatih Tekke! Karşılaşmanın ardından açıklama yapmaktan kaçınan ve köyüne çekilen eski kaptan popüler adıyla ‘mahalle baskısından’ bunaldı. Neredeyse her gördüğü Trabzonlu’nun, “Anlaştın mı?” sorusuna maruz kalan Fatih Tekke, şartlar itibariyle yanıt vermekte de zorlandığı için topu Trabzonspor yönetimine atıyor.

‘Rusya’da çok sıkıldım’
                        Her fırsatta artık Bordo-Mavililer’in Zenit ile görüşmesinden çıkacak sonuca endekslendiğini söyleyen Fatih Tekke’nin, yakın çevresine Rusya’da çok sıkıldığını, ailesinden uzak kalmaya dayanamadığını ve gerekirse kısa dönem askerlik konusunda bile fedakarlık yapabileceğini söylediği ortaya çıktı. Bu arada ay sonuna doğru yönetimin artık beklenen Rusya çıkarmasını gerçekleştirip Zenit ile Fatih için bonservis pazarlığına oturacağı öğrenildi.

Zenit’e 7.4 milyon Euro’ya satılan Fatih Tekke’nin sözleşmesi 2010’un Ağustos ayında tamamlanıyor.

FANATİK .

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sadri Şener'in başrolde olduğu , yalanlarla dolu dramatik bir komedi filmi izliyoruz . Yazıklar olsun .
                          RUHUNUZ YETER

Yorum

• Süleyman, kaptan Trabzona yeni geldi sayılır, zaten Türkiye de herkes peşinde, ama şunu net söyleyeyim, yukarıda askerlik konusunda söylediklerimin hepsi kendi söylemidir.

Daha ne diyeyim ki....

Selamınızı her seferinde iletiyorum, onun da bize selamı var, hepimize, zaten gelme sebebinin de çoğunluğu ona olan sevgimizin olduğunu söylüyor.

Yorum

• eğer alınmazsa devre arasında ne sadri şeneri nede tayfasını yüzlerini dahi görmek istemıyorum.
                              taraftarla bu kadar oynanmaz.
                              bu kadar olmaz terbiyesizlik bu

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

‘Rusya’da çok sıkıldım’
                                Her fırsatta artık Bordo-Mavililer’in Zenit ile görüşmesinden çıkacak sonuca endekslendiğini söyleyen Fatih Tekke’nin, yakın çevresine Rusya’da çok sıkıldığını, ailesinden uzak kalmaya dayanamadığını ve gerekirse kısa dönem askerlik konusunda bile fedakarlık yapabileceğini söylediği ortaya çıktı. Bu arada ay sonuna doğru yönetimin artık beklenen Rusya çıkarmasını gerçekleştirip Zenit ile Fatih için bonservis pazarlığına oturacağı öğrenildi.

FANATİK .
                                Fanatik haberleri bizden alıyor galiba

Yorum

Yükleniyor...
                                X